Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקולת כביש. יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצוב לומר, אבל היו פעמים שבלית ברירה עברתי ברמזור אדום אחרי המתנה של המון זמן (צומת וויתקין, בערך ב-3:15 לפנות בוקר) אני מדבר על סדרי גודל של 10 דקות ומעלה בהן לא חלפה חצי מכונית. בפעם אחרת (צומת גן שמואל) זה קרה לי וכשהסבתי את תשומת ליבו של השוטר בניידת מעבר לכביש הוא ירד, בדק שאין תנועה וסימן לי לחצות את הצומת.

מדוע לא לרכב לצומת הבאה ולבצע פנית פרסה לכיוון היעד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יודע כמה זמן צריך לחכות לפי החוק בכדי להניח שהרמזור תקול, ואז מותר לעבור?

יש חוק כזה ? ספר לנו עליו..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
מדוע לא לרכב לצומת הבאה ולבצע פנית פרסה לכיוון היעד?

קודם כל הדבר האחרון שאני רוצה שיצטייר מדברי זה שיש לגיטימציה לעבור ברמזור אדום.

אבל יש שתי נסיבות מקלות, הראשונה היא שלא סביר שבכל פעם שאגיע לצומת מרומזרת עם אותו משטח תלוי משקל הפתרון יהיה להתחיל לעשות רונדלים רק כי מישהו לא כייל כראוי את משטח הדריכה. השוטר החביב מהתרחיש השני (שאגב, הפתיע אותי לחלוטין במעשה התבוני שלו), מספק ולו בדל הוכחה לכך.

הסיבה השנייה היא, שבסיטואציה המאוד נקודתית ההיא, עם שדה ראייה נרחב, תנאי ראות טובים מאוד, נקיטת מקדם זהירות בטרם הכניסה לצומת ובסופו של דבר חצייה מאוד מהירה של שטח הצומת - מצאתי את זה כפעולה הנכונה (להזכירכם היו לי דקות ארוכות לבחון את המצב).

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לפני זמן מה נתקלתי ברמזור מקולקל ביציאה מאיזור תעשיה כלשהו. מה זה מקולקל? תקוע באדום. לאחר מס' סבבים (בהם לא הייתה כמעט תנועה בנתיבים החוצים) הצטבר תור מכוניות מכובד ברמזור.

אני עמדתי שני. יצאתי וביקשתי בנימוס מהנהגת ברכב הראשון לעבור באדום, תוך כדי שאני אכוון את התנועה בצומת. לא הסכימה. ביקשתי שתעמיד את רכבה כך שנוכל לעבור. לא הסכימה. כך גם הנהגת בנתיב השני. אחרי כמה נסיונות שכנוע (והתלהמות מצד כמה יושבי המכוניות מאחור, שנשלחו על ידי אחר כבוד להמתין ברכביהם) - הסכימה אחת מהן לפתוח מעבר. נעמדתי באמצע הצומת לוודא שאין תנועה ושחררתי את הפקק. מיותר לציין ששתי הנהגות שהיו ברכבים הראשונים חצו את הצומת באדום כמו ילדות טובות אחרי שהעדר התחיל לעבור. כשהרמזור התרוקן המשכתי לדרכי, וכמובן דיווחתי למשטרה.

האם עברתי על החוק? כנראה שכן. האם פעלתי בניגוד להיגיון? אני חושב שממש לא. בכל מקרה סיפרתי למשטרה את כל הסיפור, השארתי טלפון, ירצו לנקוט צעדים - אני מוכן לעמוד מול שופט בכל יום נתון ולהגן על ההגיון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...