Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב בתקציב של 85000

מתלבט בין הונדה אצבק 2007

לטיוטה RANX

הייתי שמח לעזרה

הרכב הוא עבור אישתי

פורסם

יש סיבה מדוע אתה מעוניין רק ב2 הללו?

באיזה מודל של הRUNX מדובר? כזכור לי החל מ2008 יש גרסה עם גיר רובוטי שעשוי מאוד להרגיז את אשתך והצליח להרגיז לא מעט אנשים כאן בארצנו.

אם אני מבין טוב, אתה מחפש רכב 5 דלתות משפחתי, אני חושב שכדאי לשקול את הi30, הקיה סיד וההונדה הצ'בק. לטעמי הטויוטה לא שייכת למשוואה. בתקציב שלך אני כמעט בטוח שתמצא קיה או יונדאי ממודל 2008, הן מאוד מאובזרות, די נוחות וחדישות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קצת סדר ברשותכם...

ראשית, טויוטה RUNX יוצרה עד שנת 2007 בלבד, עם גיר אוטומטי רציף 4 הילוכים. משנת 2008 באה הAURIS אשר החליפה את הRUNX, מדובר ברכב שונה לחלוטין מכל הבחינות.

אני בעלים לשעבר של טויוטה RUNX מודל 2005 אשר בדיוק אותו הרכב של 2006 וגם 2007...

מניסיון אישי אומר כי מדובר ברכב מצוין, 0 (!) תקלות ב4 שנים שהיא היתה אצלי, אציין כי הייתי היד הראשונה. החסרון היחיד של הרכב הוא שיש לו תא מטען ממש קטן, אך גם על זה ניתן להיתגבר ע"י קיפול משענות קדימה אשר יוצר משטח שטוח לחלוטין.

באופן כללי מדובר ברכב אמין מאוד, הנדסת אנוש טובה ואיכות חומרים טובה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אלכס (הבחור שהגיב מעליי) צודק, טעות שלי. לדגם החדש קוראים AURIS.

בכל מקרה, אני לא רואה היגיון לקחת רכב ממודל 2007 (שייתכן שעלה על הכביש עוד ב2006), כשאפשר באותו מחיר לקבל רכב חדיש יותר ומאובזר יותר.

מה שמזכיר לי שבאחת מחברות הליסינג היה מבצע של מכוניות עד 10 אלף ק"מ (כן, אתם קוראים נכון) והייתה שם i30 2009 או 2010 ב86,400₪. אני חושב שזה בהחלט שווה ועדיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
קצת סדר ברשותכם...

ראשית, טויוטה RUNX יוצרה עד שנת 2007 בלבד, עם גיר אוטומטי רציף 4 הילוכים. משנת 2008 באה הAURIS אשר החליפה את הRUNX, מדובר ברכב שונה לחלוטין מכל הבחינות.

אני בעלים לשעבר של טויוטה RUNX מודל 2005 אשר בדיוק אותו הרכב של 2006 וגם 2007...

מניסיון אישי אומר כי מדובר ברכב מצוין, 0 (!) תקלות ב4 שנים שהיא היתה אצלי, אציין כי הייתי היד הראשונה. החסרון היחיד של הרכב הוא שיש לו תא מטען ממש קטן, אך גם על זה ניתן להיתגבר ע"י קיפול משענות קדימה אשר יוצר משטח שטוח לחלוטין.

באופן כללי מדובר ברכב אמין מאוד, הנדסת אנוש טובה ואיכות חומרים טובה.

לראן-X היה גיר אוטומטי רגיל ולא רציף.

האוריס שהחליפה אותה ב-2008 צויידה בגיר רובוטי. גם להונדה סיויק 5D יש גיר רובוטי החל מ-2006 ועד ל-2008.

הדגם האוטומטי שלה לא נכנס לתקציב.

גם אני חושב שכדאי לבדוק את היונדאי I30 או את אחותה התאומה קיב סיד. גם מאזדה 3 האצ'בק והפולקסוואגן גולף מתאימות ואולי תצליח למצוא אפילו פיג'ו 308.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות

ה - RANX שראיתי היא מודל 2007

50000 ק"מ

אני באמת לא יודע מה יותר כדאי פתוח להצעות אשמח לשמוע אנשים שמבינים יותר ממני.

תודה רבה

נ"ב יש הונדה אצבק 2007 אוטומטית ולא רובוטית ? איך פורד פוקוס ?

פורסם

הפוקוס 1.6 נורא חלשה וכבדה, אמנם די מרווחת ומאובזרת לפי מה שראיתי, אבל אני חושב שהיא מאוד מאוד מאוד חלשה, לאחר שנהגתי בה ולאחר עיון בנתונים היבשים הטכניים, גיליתי שהיא המשפחתית 1.6 אוטומטית החלשה ביותר שניתן לרכוש כיום.

גם מאזדה 3 משומשת לא תתן לך הרבה יותר, 105 כ"ס כולה. כנ"ל לגביי גולף 1.6 שהוא איננו TFSI או FSI, ייתן לך 102 כ"ס.

עלוב ביחס ל126 כ"ס שתקבל בקיה סיד או 122 כ"ס שתקבל ביונדאי i30 הרגילה (בCW תקבל 126 כ"ס).

פורסם

לשאלתך אין סיויק האצ'בק בשנים האלה שאינה ידנית או רובוטית.

הביצועים במאזדה, בפורד ובגולף אמנם אינם מסעירים אבל בהחלט ניתן לחיות איתם, במיוחד כשלא נוסעים ברכב מלא רוב הזמן או כשמרבים לנסוע בתוך העיר.

• תוכן חדש...