Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטת דלתות רכב, מפתיחת דלתות של שכנים (חניה צפופה)

ValeK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני לא חדש בפורום איך גם לא וותיק, רוצה לשתף אתכם בבעיה שלי, אולי אפשר לקבל כמה המלצות מה לעשות, חניה בו חונה הרכב היא ממש צמודה. ויש לא מעט פעמיים שאנשים פשוט פותחים דלתות ולא שומרים על רכבים שעומדים מצדדים ושורטים אותם כמו שקורה לי, כל שבוע אני רואה עוד שריטה ועוד שריטה, המליצו לי לשים פסים כהים, איך גם הם לא עוזרים במאה אחוז. שמעתי על ווקס או פוליש האם כדאי לעשות כל שנה לפחות? זה יכול להציל אותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם, הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה להשלים עם המצב.

אופציות נוספות:

פוליש יעזור להוריד שריטות מאוד שטחיות שקיימות היום.

ווקס יוסיף שכבת הגנה.

זה יעזור, מעט מאוד.

פסי הגנה/גומיות שחורות וכו' - אתה אמור לשים אותן בחלק הכי בולט של הדלת - ככה שכשדלת אחרת נפתחת על שלך הן סופגות את הנזק.

עוזר. לא תמיד ובכל מצב.

בקיצור, מהניסיון שלי זה מה יש.

או שתתחיל להחנות את הרכב רחוק מכולם, או שכמו כל אדם נורמלי פשוט תשלים עם זה שזאת עוד אחת מהרעות החולות של החברה שלנו - אי התחשבות בזולת וברכושו של האחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכים ללמוד לחיות עם זה. אין שום אפשרות, ודאי לא בחניה צפופה להמלט מהענין הזה. פה זה לא אירופה, שם משום מה מרבית החניות הן חניות של "דלת על דלת" ובכ"ז המכוניות נראות נקיות משריטות ופגיעות. דרך נוספת, אך מכוערת למדי, היא הדבקת פסי גומי על הדלתות, עוזר במידת מה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...