Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום בשיחה עם דודי התברר לי שהוא בתהליכים של רכישת רכב שיחליף את הביואיק לקרוס החדשה שלו (שנקנתה לפני פחות מ3 חודשים) לטענתו הרכב פשוט "לא זה" והוא מחפש משהו יותר מפואר יותר מותג בוא נגיד ככה.

הוא חשב לכיוון יבוא של ML 350 של מרצדס עד שהורדתי אותו מזה והצעתי לו אופציות שונות ומגוונות כגון X5 יד שנייה או פולקסווגן טוארג חדשה מהחברה.

אז מה הוא מחפש ברכב?

כל מה שהיה לו בלאקרוס ויותר בו נגיד ככה.

-כוח זמין בלחיצה.

-רכב מפואר שנראה טוב.

-מרווח פנימי שלא יפול מהלאקרוס המאוד מרווחת ונוחה.

-אמינות יחסית (אחת הסיבות שהורדתי אותו מML350 שאני יודע בוודאות שיש לה תקלות שבארץ כלל לא יודעים לטפל בהן).

עקרונית האופציה הכי מתאימה בתקציב היא X5 ביבוא אישי או יד שנייה שנה אחורה.

אני יודע שהגי'פ מאוד יוקרתי והרכב בכלל יוקרתי אך הרבה נתונים לגבי עלויות אחזקה לא מצאתי או לגבי אמינות של הגי'פ.

אם יש כאן מישהו שיוכל לספר לי קצת על האמינות של הX5 אני אשמח, כנ''ל לגבי עלויות ביטוח וטיפולים בהשוואה ללאקרוס ולML350.

כמובן אשמח לשמוע על עוד אופציות מעניינות.

תודה מראש!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

וולוו XC60 נמצא במבצע עכשיו

שווה לקפוץ לאולם התצוגה הקרוב ולבדוק

קפיצה גם ללקסוס או אינפינטי בלי ספק תביא תוצאות יפות מאוד

Confidence In Motion

פורסם

X5 הרבה פחות אמינה מהמרצדס.

וולוו יש בעיות מחשבים.

לקסוס זה מעולה אבל לא שייקי.

אינפיניטי נהדר רק שיתאים לטעם שלו.

פורד אדג' זה תחליף תואם ללה קרוס די דומה. וגיפי וגם זול כחדש.

פורסם

גבי, מאיפה הביטחון שהX5 פחות אמינה מהמרצדס הספציפית הזאת שדיברתי עליה?

האם יש תקלות נפוצות בX5? או במילים אחרות תקלות שלא יודעים להתמודד איתם בארץ?

לגבי אינפינטי היום הוא ראה את הFX37 אם אני לא טועה במספר הדגם והוא די התלהב גם האופציה הזאת תישקל...

יקיר-אין סיכוי לגבי הפורשה יש אותה לשותפו לעסק בשנתון 2008 והוא סובל מבעיות קשות שמכניסות אותו כל שני וחמישי למוסך, ככה שהגי'פ הנ''ל נופל בקטע של אמינות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם הוא אהב את האינפינטי שיבדוק גם אופצייה ליבוא של אקורה MDX.

יהיה מעניין לראות אחת כזאת על הכבישים בארצנו, היבואן גם ככה מייבא את האקורה RL בשם לג'נד ואת האקורה TSX בשם אקורד.

Confidence In Motion

פורסם

דובר גם על האפשרות של Q7 ועלה בשיחה הזאת איפשהו שהאוטו מכוער ואני די מסכים, הוא ארוך ומגושם ומזכיר אוטובוס עם סמל של אאודי.

לגבי הQ5 אופציה יותר היגיונית נראית הרבה יותר סולידית ונחמדה אך האם לא נופלת בקטע של אמינות וכוח זמין בלחיצה?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

משום מה יש לי תחושה שתשובות נורמליות לא אקבל - אבל למה רכב פנאי ולא מכונית סאלון? אם הביואיק הייתה טובה לו מבחינת התצורה, והוא רק רוצה משהו מפואר יותר, מכוניות כמו ב.מ.וו סדרה 5, אינפיניטי M, אאודי A6 או יגואר XF יעשו את העבודה היטב.

ואם בכל זאת ג'יפ - כלים בגודל של ה-Q5 יהיו ככל הנראה קטנים מדי ולא מספיק מפוארים עבורו. הגדולים יותר הם יקרים מדי שלא בייבוא אישי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי אינדיקציה ספציפית על ML320 מולX5 אבל כן יש לי ניסיון עם עם דגמים שונים מהחברות האלה. ובפירוש מרצדס יותר אמינה.

אני יכול להבטיח לך מרצדס שלא עברה שטיפת מנוע או טבילה במים מאיזו שהיא סיבה לא יהיו לה כל תקלה אלקטרונית. אני הזהרתי ידיד לא לשטוף את האוטו להשאיר את המנוע עם אבק בסוף הוא נכנע אחרי שנה ושטף את המנוע באותו שבוע הוא הוציא 20000 על חלקים אלקטרוניים שהלכו.

ובבמוו גם אם לא יראה טיפת מים אלקטרוניקה מתקלקלת בכריזה זה עובדה. אולי היבואן מנסה להסתיר את זה אבל זה במציאות.

ולוו אותו דבר אבל לא כחדש אחרי חמש שנים מתחילים קריסת מערכות.

אאודי יקרה לקניה ולאחזקה ואמינות בין מרצדס לבמוו. אבל זה אוטו אוטו.

רכבים אמריקאים ממש טובים לך על קדילק. גם מעט התקלות שיש לא כאלה מסובכות וזה שווה את המחיר של האוטו.

אבל אני חושב לרגע אם הוא קונה חדש אז לך על וולוו בסך הכל בתחילת הדרך הוא די אמין.

פורסם

תודה על התגובות והעזרה כנראה שבסוף זאת תהיה ML350 (הבנאדם תפוס חזק) נקווה שיעשה החלטה נבונה למרות שהוא נמשך גם לכיוון טוארג חדשה מצמפיון ולא מיבוא.

מבין שניהם מי תהיה עדיפה מבחינת אמינות ויחס של מחיר לתמורה? בהנחה שהוא מייבא את הML350 ב400 אלף ש''ח עם חריגה של 10~20 אלף צפונה, והטוארג אותו מחיר חדשה מהחברה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אין לי אינדיקציה ספציפית על ML320 מולX5 אבל כן יש לי ניסיון עם עם דגמים שונים מהחברות האלה. ובפירוש מרצדס יותר אמינה.

אני יכול להבטיח לך מרצדס שלא עברה שטיפת מנוע או טבילה במים מאיזו שהיא סיבה לא יהיו לה כל תקלה אלקטרונית. אני הזהרתי ידיד לא לשטוף את האוטו להשאיר את המנוע עם אבק בסוף הוא נכנע אחרי שנה ושטף את המנוע באותו שבוע הוא הוציא 20000 על חלקים אלקטרוניים שהלכו.

ובבמוו גם אם לא יראה טיפת מים אלקטרוניקה מתקלקלת בכריזה זה עובדה. אולי היבואן מנסה להסתיר את זה אבל זה במציאות.

ולוו אותו דבר אבל לא כחדש אחרי חמש שנים מתחילים קריסת מערכות.

אאודי יקרה לקניה ולאחזקה ואמינות בין מרצדס לבמוו. אבל זה אוטו אוטו.

רכבים אמריקאים ממש טובים לך על קדילק. גם מעט התקלות שיש לא כאלה מסובכות וזה שווה את המחיר של האוטו.

אבל אני חושב לרגע אם הוא קונה חדש אז לך על וולוו בסך הכל בתחילת הדרך הוא די אמין.

אין לי מושג על שום מה ולמה הנך מחליט "שב.מ.וו מתקלקלת כל שני וחמישי" אז קצת פרופורציות:

לבעלי החברה שאני עובד בה יש נציגות מכובדת של ב.מ.וו (X5 דיזל, X6 2 בנזין) שהחליפה (לפחות אצל אחד מהם)

S430 מרצדס. לא שמעתי מהם מילה רעה על אחת המכוניות שלהם מה שאני לא יכול להגיד על המרצדס.

זה נכון שאחרי 5 שנים המכוניות הללו מתבלות יותר וכל חלק קטן עולה סכומים מבהילים (שמעתי שחיישן מסויים שקשור במשאבת הגה של 530 שנת 2006 עולה 7000 ש"ח,ושלא נדבר על משאבת סולר של A6 שעולה כמו לאנטיס שנת 2000 בערך...)

חבר,אתה חופר

פורסם
אין לי מושג על שום מה ולמה הנך מחליט "שב.מ.וו מתקלקלת כל שני וחמישי" אז קצת פרופורציות:

לבעלי החברה שאני עובד בה יש נציגות מכובדת של ב.מ.וו (X5 דיזל, X6 2 בנזין) שהחליפה (לפחות אצל אחד מהם)

S430 מרצדס. לא שמעתי מהם מילה רעה על אחת המכוניות שלהם מה שאני לא יכול להגיד על המרצדס.

זה נכון שאחרי 5 שנים המכוניות הללו מתבלות יותר וכל חלק קטן עולה סכומים מבהילים (שמעתי שחיישן מסויים שקשור במשאבת הגה של 530 שנת 2006 עולה 7000 ש"ח,ושלא נדבר על משאבת סולר של A6 שעולה כמו לאנטיס שנת 2000 בערך...)

חשבתי לעצמי שהטענה לגבי החוסר אמינות של X5 די מופרחת שהרי השוק די מוצף בהן והרכב יחסית נפוץ בארץ יחסית לרכב יוקרה.

אגב SRONIS, גם אני שראיתי את המבצע של מאיר ניסיתי לשכנע אותו ללכת לכיוון היגואר אך הוא לטענתו השלב הבא יהיה רק גי'פ, צריכת הדלק לא מדאיגה אותו בתור בעלים של לאקרוס שאוכלת כמויות מסחריות של דלק 6 ק''מ לליטר אחד ביום טוב, הוא מוציא כסף על דלק בשבוע מה שאני מוציא בהונדה שלי בחודש (ואני נוסע הרבה יותר ממנו).

אגב אשמח לתשובה לשאלה שלי לגבי הטאורג שכן גם הוא נשקל, האם קיימות מחלות נפוצות לדגם החדש? ואיזה מנוע הכי מומלץ מבין היצע המנועים ורמות האבזור שכבר התבלבלתי בניסיון למצוא הבדלים בינהם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מרצדס כמונית זה המבחן המתיש ביותר שניתן לעשות כרכב הם הוכיחו את עצמם. כמו שאמרתי יש אלקטרוניקה רגישה, אבל, גדול מאוד, תשאל את בני דודינו שאוהבים מרצדס ויש אצלם מכונאים מומחים למרצדס, הם יגידו לך את מה שאני יודע מהשטח. אסור לשטוף את תא המנוע ברכבים האלו. מה שעושים כל המפונקים שקונים את הרכבים באלה. כאילו שהם פותחים את המכסה כל בוקר להסתכל עליו.

תשאל נהגי מוניות שיודעים את זה ועשו יותר מחצי מליון K בלי תקלה אחת.

גם בסקרי אמינות בחו"ל מרצדס מעל במוו ואאודי. ואני תומך בזה בשטח, מה שאני רואה.

• תוכן חדש...