Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

160W

ואין לי מושג מה רשמתי :lol:

זה מה שרשום על האריזה של הרדיו-דיסק שקיבלתי במתנה מחבר יקר, יש לציין שהוא כמעט חדש לגמרי.

הוא כולל MP3.

ברכב שלי יש הכנה לרמקולים על המגש האחורי בלבד, אין הכנה לדלתות וכו' ואני מעדיף להשאיר את הרכב מקורי ללא קובמינות.

לגבי החורים במגש, אין לי שמץ מה הגודל שלהם. אני מניח שאם הם יהיו קטנים מידי יהיה אפשר להרחיב.

הדרישות שלי מהרמקולים:

. איכות שמע יוצאת מן הכלל. אני כבד שמיעה וקריטי לי שהצלילים יהיו נקיים ככל האפשר.

. אפשרות לשמוע בעוצמה סבירה - חזקה מבלי לסחוט את הרמקולים. לא לשכוח שיהיו רק זוג רמקולים.

. מחיר שישאיר לי עודף בכיס. כלומר, לא יעבור את ה-300 שקל. אפשר יותר, רק אם זה ממש מצדיק את המחיר.

אם למישהו יש דעה על הרדיו-דיסק, אני גם אשמח לשמוע.

קיבלתי הצעה על פיוניר 1613 160W (מה זה אומר הוולט, ואיך זה משפיע? יש קשר לשידוך בין הרדיו-דיסק שהרי הוא גם 160W?)

ב-300 שקלים כולל הרכבה. הרכבה נוספת של הרדיו דיסק תעלה כ-50 שקלים נוספים.

אני חייב לציין שוב, אני לא מבין כלום בתחום.

אני מודה למי שעזר\ניסה.

אביחי

פורסם

קודם כל זה לא וולט זה וואט.

הוואט שציינת הינו הוואט MAX, התייחס לWATT RMS(ולעוד משתנים אחרים כמובן)

לקבל "איכות שמע יוצאת מן הכלל" לא תקבל לדעתי(למרות שלכל אחד יש האוזן שלו, האחד עם זוג 6X9 ונהנה עד השמיים,\ השני עם מערכת של 50000 ועוד משנה זוויות לטוויטרים, למשל.)

הר"ד נראה סיני, לא שמעתי עליו מעולם.

חפש זוג רמקולים נציל יחסית וכמה שפחות צורם, את הפיוניר האלה ספציפית לא שמעתי, ועל כן לא אוכל לחוות דעתי עליהם. אני יודע על פיוניר שרמקולים \סאבים שלהם בארץ- לא משהו , רובם לפחות.

שמעתי 6X9 של פיוניר אחרים וכמו שרשמתי- לא משהו.

מקווה שעזרתי, מוטי.

פורסם

הר"ד שלך הוא בסיסי ופשוט. 160W זה אומר עצמת ההגברה הפנימית של הר"ד (40W פר ערוץ).

מבחינת הרמקולים:

אם אתה מחפש איכות שמע יוצאת מן הכלל אתה לא תמצא אותה ברמקולים אחוריים ובטח שלא תמצא אותה ב 300 ש"ח. קיימים רמקולים אחוריים איכותיים (יותר לכיוון 1000 ש"ח), אבל בהתאם לאנטומיית הגוף שלנו והמרחק בינינו לבין גב הרכב רמקולים אחוריים לא יישמעו יוצא מן הכלל, אבל הם יכולים להישמע טוב.

בסכום הזה של 300 ש"ח לדעתי האופציה המועדפת היא כל זוג רמקולים ב 300 ש"ח של פיוניר או JBL שמנסיון הם הרמקולים המשתלמים ביותר במחיר הזה ונותנים תמורה לא רעה. הגודל של הרמקולים **כנראה** הוא 6X9 אבל זה לא בטוח וכדאי שתבדוק אצל מתקין מה הגודל. אם זה הגודל, במידה ותגדיל את התקציב בעוד כ 200 ש"ח תוכל למצוא רמקולים טובים יותר כדוגמאת מורל, אינפיניטי או הרץ.

בכל אופן, קח בחשבון שאפילו רמקולים בסכום של 300 ש"ח לא ינוצלו עד הסוף ללא מגבר חיצוני, והר"ד שלך למיטב הבנתי לא תומך בחיבור מגבר. עם זאת, גם בהגברה פנימית של הרמקולים דרך הר"ד זה יכול להישמע בסדר.

אבל יוצא מן הכלל זה לא יהיה...

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

תודה רבה!

יש לכם המלצות קונקרטיות לרמקולים (שם ודגם)?

יש מה להסתכל על הרמקולים המוצעים באוטודיפו?

או שעדיף ללכת לחנות יותר מתמחה.. וכנראה עולה יותר.

פורסם

קיבלתי כמה הצעות, ואשמח מאוד לחוות דעתכם המקצועית:

קאדנס 2X651 ב-450 שקל.

פיוניר 1643 ב-280 שקל.

קנווד 1652 ב-260 שקל.

מן הסתם, הרמקולים ב-450 שקל הם האיכותיים יותר, השאלה אם הם מצידיקים תוספת של 170-190 שקל?

• תוכן חדש...