Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייית קצר בHU....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לHU שלי יש קופסת פילטר ופיוזים עצמאית,עכשיו נשרף לי משום מה אחד הפיוזים (7A) ,וכל פעם שאני שם פיוז חדש הוא ישר נשרף ,ניתקתי את הHU ומדדתי מתח מהמצבר והוא נותן 12.5V זה תקין נדמה לי,יש לכם מושג למה הפיוז נשרף,דרך אגב בדקתי אם ה-וה+ של הHU מתקצרים והם כן מתקצרים אולי זה יעזור,אם למישהו יש מושג למה זה קורה אני אשמח שישתף אותי.

פורסם
לHU שלי יש קופסת פילטר ופיוזים עצמאית,עכשיו נשרף לי משום מה אחד הפיוזים (7A) ,וכל פעם שאני שם פיוז חדש הוא ישר נשרף ,ניתקתי את הHU ומדדתי מתח מהמצבר והוא נותן 12.5V זה תקין נדמה לי,יש לכם מושג למה הפיוז נשרף,דרך אגב בדקתי אם ה-וה+ של הHU מתקצרים והם כן מתקצרים אולי זה יעזור,אם למישהו יש מושג למה זה קורה אני אשמח שישתף אותי.

הייתי ממליץ לך לשים פיוז של 10 אמפר ולראות איך זה.

אם לא יעבוד תעדכן שוב ונראה...

פורסם

בשום פנים ואופן לא לשים ערכי פיוז גדולים מאלו שהיצרן קבע!!!

קצת אחריות בהמלצות לא חכמות כל כך!!!!

אתה ב-HU שלך היית עושה דבר כזה?

מאיפה אתה יודע מה מקור הבעיה? פיוז לא נשרף סתם. וה- HU לא סתם ככה פתאום יתחיל למשוך יותר זרם רק כי בא לו. יש בעיה וניפתור אותה עם קצת שכל ומחשבה ולא בכך שנגרום לנזקים גרועים יותר. אפילו אם ישים פיוז קצת יותר גדול והעסק יעבוד צריך לבדוק מה גרם לפיוז להשרף מלכתחילה.

פורסם
בשום פנים ואופן לא לשים ערכי פיוז גדולים מאלו שהיצרן קבע!!!

קצת אחריות בהמלצות לא חכמות כל כך!!!!

אתה ב-HU שלך היית עושה דבר כזה?

מאיפה אתה יודע מה מקור הבעיה? פיוז לא נשרף סתם. וה- HU לא סתם ככה פתאום יתחיל למשוך יותר זרם רק כי בא לו. יש בעיה וניפתור אותה עם קצת שכל ומחשבה ולא בכך שנגרום לנזקים גרועים יותר. אפילו אם ישים פיוז קצת יותר גדול והעסק יעבוד צריך לבדוק מה גרם לפיוז להשרף מלכתחילה.

פיוז של 10 אמפר לא יגרום לו שום נזק.

וכן, אני עושה את זה אצלי ובמקום 7 אני שם 10 אמפר.

הבחור יכול לבחור אם נראה לו לעשות כך, ואני גם בטוח שזה יפתור לו את

הבעיה, כי גם כך, אין לו מה להפסיד אם הפיוז נשרף לו תמיד...

פורסם
טוב...

תהיה בריא...

רק תאמר לי מאיפה הבטחון הזה שלך? אתה יודע מספר דברים על המכשיר שהיצרן לא?

ממש לא, אני יכול לומר לך אבל שאני פשוט אף פעם לא טורח לחבר פיוז בין

5-9 אמפר.

למשל כל הרכיבים שלי: line-driver+ crossover+ h/u

יש להם פיוז של 10 אמפר במקום 7.5, ואין לי שום בעיות איתם.

אני לא מאמין שימשכו יותר מתח ממה שהם, וגם כך יש להם פיוז הגנה מובנה.

המלצתי לו על כך, בהנחה ויש לו פיוז הגנה על המכשיר, אז כנראה שהטעיתי

מעט, סליחה.

פורסם
טוב...

תהיה בריא...

רק תאמר לי מאיפה הבטחון הזה שלך? אתה יודע מספר דברים על המכשיר שהיצרן לא?

ממש לא, אני יכול לומר לך אבל שאני פשוט אף פעם לא טורח לחבר פיוז בין

5-9 אמפר.

למשל כל הרכיבים שלי: line-driver+ crossover+ h/u

יש להם פיוז של 10 אמפר במקום 7.5, ואין לי שום בעיות איתם.

אני לא מאמין שימשכו יותר מתח ממה שהם, וגם כך יש להם פיוז הגנה מובנה.

המלצתי לו על כך, בהנחה ויש לו פיוז הגנה על המכשיר, אז כנראה שהטעיתי

מעט, סליחה.

אל תנסו בבית מה שהוא ממליץ לכם.

מה קרה לך אתה משווה רדיו דיסק לline-driver+ crossover הם בנויים עם מעלה מתח כמו מגברים כדי להפיק איכות גבוה ונטולת רעשים בניגוד ל12V שבא מהמצבר.

הרדיו דיסק אמור לפעול גם עם 1A פיוז אבל בעוצמה גבוהה הוא עלול להישרף.

ובגלל זה היצרן קבע 7.5A ואם תשים יותר הפיוז לא ישרף כול המכשיר יטגן בפנים.

מה קרה לך? המכשיר מקולקל בגלל זה הפיוז נשרף. מאילה אם המכשיר היה עובד היה אפשר להכניס 10A אבל ה7.5A נשרף מכיוון שיש קצר בתוכנו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אל תנסו בבית מה שהוא ממליץ לכם.

מאילה אם המכשיר היה עובד היה אפשר להכניס 10A אבל ה7.5A נשרף מכיוון שיש קצר בתוכנו.

תמיר

על זה דיברתי, שאם היה עובד...

פורסם

לא, אתה דיברת על הצעה לבדוק את המערכת כאשר יחובר פיוז 10 במקום המקורי ואני מזהיר מפני העובדה שיש קצר וגם אם פתאום תחליט לה המע' לעבוד - עם ההמלצה שלך הוא עוד עלול לגרום לנזק רב יותר.

בקיצר, סגור - לא לנסות להחליף פיוז בערך גדול מזה שקבע היצרן, נקודה!!!

• תוכן חדש...