Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר שיקולים כאלו, להחליף מנוע לפני שבאמת בדקת שהמנוע פגום ותיקון הנזק יכול להתסכם בעשירית מהמחיר שציינת ובינינו, למנוע דיזל, מה זה 200K ק"מ?

פורסם
לא מכיר שיקולים כאלו, להחליף מנוע לפני שבאמת בדקת שהמנוע פגום ותיקון הנזק יכול להתסכם בעשירית מהמחיר שציינת ובינינו, למנוע דיזל, מה זה 200K ק"מ?

180000 ק"מ בארצינו הנחמדה עם המכונאים והנהגים המקצועיים זה המון, במיוחד שיש בעית שימון למנוע.

אם אגן השמן פתוח אפשר לפרק מיסבי טלטל ומיסבים ראשיים לבדיקה ואפילו להציץ לצילינדרים ולראות אם יש שריטות.

אתה צודק לגבי הבדיקה אבל לא לגבי 200000 ק"מ.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

200K ק"מ זה כלום למנועים האלו (ועוד מנוע אטמוספרי שפחות רגיש לתחזוקה מאשר מנוע מוגדש) לכן אני מתפלא מדוע אתה וגבי ד מיהרתם לפסול מנוע והמלצתם על החלפתו וזאת ללא ידע מוקדם על מצבו הנוכחי של המנוע או האם תוחזק נכונה או לא.

יכול להיות שאתם צודקים לגמרי, אני לא שולל זאת, רק את הגישה ולכן אני מציע שלפני שנותנים עיצות כל כך מוחלטות בפורום יש לקחת יותר בחשבון מה לא יודעים מאשר מה יודעים.

פורסם

הנחרצות שלי נובעת מנסיון רב עם מנועי ברלינגו כולל החלפת קרנקים. והזמן שזה מחזיק.

לפי מה שגיליתי גם אם למראית עין המיסבים הראשיים טובים בחוסר שימון נוצרת אובליות בקלות גדולה בקרנק.

אחרי כמה פשלות ובדיקות מקצועיות בכמה מנועים מהסוג הזה.

אגב המנועים הישנים עם הקוד D9B או Y וגם המנועים עם הW עד 2004 . אמנם הבלוק והראש שונים, אבל הקרנק הוא אותו קרנק הוא לא שונה. הטלטלים שונים והבוכנות. אבל הקרנק אותו דבר בדיוק. עם אותו פדיחות.

פורסם

טוב

החברה הלכו לקנות מנוע . 6000 ש"ח . 40 אלף ק"מ ( כך לפחות טוענים) .

בנתיים טוחנים את המנוע , שגם ככה טחון .

החישוב היה פשוט - משאבה חדשה עולה במוסך 1900 לפני מע"מ .

עם טיפול ברינגים , וכל הסובב זה יגיע ל 3000 ש"ח.

כל זאת אם אין בעיה בטלטלים , או במיסבי קראנק.כלומר יכול לסגור 5000 ש"ח.

קיימת בעיה של איזון טורים על המשאבת סולר , זה סיפור של חיישן 600 ש"ח.

מקווה שהחישוב הזה הגיוני .

סמנכ"ל תפעול החליט ללכת על מנוע חדש וזהו.

פשוט מדכא איך רשלנות בטיפול הרסה מנוע פיקס.

עדיין איני מצליח להבין מדוע פעמיים משאבה הוחלפה ואיך נשחק גלגל השניים כ"כ מהר.

זה תעלומה .

• תוכן חדש...