Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אני מעוניין לקנות "טנדרון" ואינני מצליח להחליט איזה מהם עדיף

כל אחד אומר משהו אחר

ההתלבטות בין ברלינגו\פרטנר לפיאט דובלו

אני לא מחפש יופי ולא פוזה...אני רוצה רכב שישרת אותי ולעבודה מידייי פעם ובלי תקלות

אשמח לשמוע ממכם תגובות אם יש לכם ניסיון עם הרכבים הנ"ל

תודה.

פורסם

לברלינגו \ פרטנר קל יותר להשיג חלפים. הם נפוצים מאוד ויש להם שפע של חלקי חילוף, תחליפיים ומקוריים ומשומשים.

לדובלו פחות, הוא לא נפוץ עד כדי כך.

מצד שני - הדובלו הרבה יותר זול לרכישה. זה מתקזז בהחלט עם כל עלות עודפת של חלקי חילוף לאורך זמן.

הדובלו יותר מתאים להעמסה מאשר כרכב פרטי, קח את זה בחשבון.

מה התקציב שלך? ייתכן ותצליח להשיג פיורינו באחד ממבצעי היבואן - הם מכרו אותו בסביבות 80 אלף ש"ח לפני מספר חודשים, לטנדרון חדש לגמרי.

פורסם

הדובלו יותר עמיד בהתעללות והרבה יותר מאסיבי אבל הרבה פחות נוח כרכב פרטי.

לדובלו חלפים זולים ואמינות מעולה (מניסיון עם השני שלנו) וכושר העמסה עדיף. הברלינגו יותר קרוב לרכב פרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי לאחר נסיון רב עם שני הדגמים הברלינגו (ללא טורבו) מגלה אמינות מעט יותר טובה לאורך שנים. הדובלו יותר מרווח, יותר חסכוני ויותר חזק בהרבה. פחות נוח לנסיעה מהברלינגו ויותר מרגיש "מסחרי".

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...