Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מי שראה או לא, לאחר דיון בנוגע למצלמות החדשות שפורסם בכלכליסט פתחתי עמותה בפייסבוק.

רוב החברים שם מאמינים שלא ניתן לעשות משהו רציני ואני אמרתי לעצמי שכן אפשר פעם אחת כן לעשות שינוי

הנה הקישור לדף בפייסבוק:

http://www.facebook.com/group.php?gid=144328782255502#!/group.php?gid=144328782255502&v=info

למה אני בעצם מפרסם את זה מעבר לפרסום בשרשור ההוא,

דבר ראשון אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לפתוח חשבון בנק לתרומות שהחשבון יהיה פתוח לכל הקהל וכל אחד יוכל לראות כמה כסף נכנס ועל מה הוא מתבזבז.

דבר שני אני רוצה שכל מי שיראה את זה שיפרסם את זה אצל כל החברים שלו בפייסבוק ולאט לאט אני מאמין שזה גם יגיע לאנשים הנכונים ובאמת יהיה ניתן לעשות פה משהו.

דבר שלישי אני אשמח לקבל מכל אחד רעיונות מה ניתן לעשות איך אפשר למשוך קהל ותרומות בשביל להרים משהו כזה.

באמת כל עצה כל דבר קטן יעזור כי בסופו של דבר אם המהלך לא ייצא לפועל וכשאחד מאיתנו יקבל דו"ח אז הוא ייזכר בזה שפעם איזה משתמש אחד פתח איזה משהו ורק אם ובאמת הייתי אולי גם נותן קצת מעצמי המהלך היה יוצא לפועל, אז את הצעד הראשון כבר עשיתי,עכשיו צריך להמשיך ולמנף את כל העניין הזה.

אז באמת חברים אני מקווה שכולם יצטרפו לקבוצה וננסה לעשות משהו, אני באופן אישי מאמין שכן יהיה ניתן להרים את זה.

עוד שאלה שאני רוצה לשאול,

איך אני מפרסם את הקבוצה בפייסבוק?

אני רואה כל הזמן בצד שמאל בפייסבוק יש כל מיני עמודים למשל של "רמזור" "ארץ נהדרת" כל מיני מכללות וכו'.

איך אני גם מפרסם משהו כזה?

האם זה עולה שם כסף, אם כן כמה?

וזהו אני אשמח לטיפים ועזרה בעניין כי צריך לעשות משהו בנדון.

פורסם

הצטרפתי, תומך מאוד במאבק הזה השאלה אם זה באמת מה שיבטל את המצלמות האלה? אני סקפטי.

בממשלה שלנו יודעים רק לבצע החלטות טיפשיות והם דבקים בהן עד הסוף, לעומת רעיונות טובים שתמיד נזרקים לפח כי זה לא מנפח את קופת האוצר בשביל לשלם לחברי הכנסת ה"נכבדים"(בלשון המעטה) שלנו את המשכורת שלהם, כי אין מה לעשות חבר כנסת רוצה טלויזיה חדשה, והוא רוצה מכונית חדשה ויקרה, והוא גם רוצה לגור בבית יפה וגדול, ולעשות בר מצווה ענקית לילד, מישהו צריך לשלם על זה לא?

בקיצור למה שאני מנסה להגיע שניסו לפתוח עוד 1001 מאבקים בכל מיני החלטות שטוטיות של הממשלה שלנו, וזה אף פעם לא עזר, ועד שהם מצאו דרך קלה להשיג המון כסף קשה לי להאמין שמשהו יצליח לבטל את זה.

פורסם

בממשלה שלנו יודעים רק לבצע החלטות טיפשיות והם דבקים בהן עד הסוף, לעומת רעיונות טובים שתמיד נזרקים לפח כי זה לא מנפח את קופת האוצר בשביל לשלם לחברי הכנסת ה"נכבדים"(בלשון המעטה) שלנו את המשכורת שלהם, כי אין מה לעשות חבר כנסת רוצה טלויזיה חדשה, והוא רוצה מכונית חדשה ויקרה, והוא גם רוצה לגור בבית יפה וגדול, ולעשות בר מצווה ענקית לילד, מישהו צריך לשלם על זה לא?

צודק.

כספי הקנסות מדוחות המהירות עוברים באופן ישיר לכיסם של חברי הכנסת על מנת שיוכלו לממן לעצמם את כל תענוגות החיים.

הכסף נכנס לכיסם בסבבים של 120 דוחות - כלומר, כל 120 דוחות של 750 ש"ח יממנו עוד אקסטרות של נבחרי הציבור.

לפי הצפי, חברי הכנסת עתידים להתעשר עד מהרה מהעיניין, ללא ספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברים באמת תעבירו את זה לכל החברים שלכם בפייסבוק..

לאט לאט יש יותר ויותר אנשים..

באמת כל מי שדיברתי איתו על זה אומר שאפשרי אולי לעשות עם זה משהו לטווח הרחוק כי קודם כל צריך ליצור מודעות..

פורסם

חבל שאתם לא משתפים יותר פעולה.

תאמינו לי שגם ממשהו קטן בסופו של דבר יכול לצאת משהו גדול

תגיבו פה תעזרו תביאו רעיונות

וחשוב שהשרשור הזה יהיה כל הזמן בראש הרשימה פה כי אז אנשים יוכלו לראות את זה ולהתחבר ואולי לעזור איכשהו

תבינו אין לי פה אינטרס אישי ולא יכול לצאת לי מזה כלום והאינטרס הוא של כולנו בסופו של דבר

פורסם

גם אני לא ממש אופטימי ואני לא אחד שבדרך כלל לא היה מאמין שמאיזו קבוצה בפיייסבוק יכול לצאת משהו אבל כל הזמן מי שרואה חדשות שומע תמיד שנפתחה איזושהי קבוצה בפייסבוק ומה לא.

ברגע שבמידה ונגיד הדף הזה יגיע לשם כבר תהיה ישר יותר מודעות ואנשים יחפשו את הקישור לזה ואולי באמת יראו שניתן לעשות משהו..

אני מביא לך מילה ברגע שיהיו שם לפחות איזה 5000 חברים יהיה אפשר לעשות עם זה משהו וא ם כל אחד יתרום מעצמו בסביבות ה100 שקל באמת כבר יהיה אפשרי להרים את זה הלאה.

מה שאני מבקש מחברי הפורום שיפרסמו את זה בכל מקום אפשרי בפייסבוק אצלם בכל זאת ביומיים וחצי כבר יש כמעט 100 חברים שזה נחמד אבל ציפיתי ליותר אבל גם זאת התחלה, אני הולך לדבר היום עם שכן שלי שעובד בידיעות אחרונות לשאול אותו איך אפשר לפרסם משהו כזה בעיתון כמה זה עולה וכשיהיו לי את התשובות אני אפרסם את זה בקבוצה.

• תוכן חדש...