Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. יש סימן של רמקול מושתק. אם הרכב יקבל מכה כאשר האזעקה במצב זה אז האיתותים יהבהבו, השלט יצפצף אבל הסירנה ברכב לא אמורה לפעול.

כך זה היה אצלי בכל מקרה.

פורסם

לביפר יש שתי סוגי התרעות

התרעה חלשה - שם באמת כאשר הרמקול עם סימן של איקס עליו אז הרכב לא מצפצף אבל השלט כן.

ומכה חזקה - שבא גם הרכב צופר וגם השלט משתולל.

יש פונקציה שגורמת לרכב לשתוק בכול מצב אבל גם השלט לא מקבל התראות. אני שואל כי לפעמים בלילה יש חתולים שקופצים על המכסה מנוע מחומה וזה מפעיל את האזעקה (לא נעים ב4 לפנות בוקר)

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

אבל זאת בעצם כל מטרתו של הביפר. היום זה היה חתול אבל מחר זה יכול להיות מישהו שעושה לך נזק לאוטו.

גם אני קופץ מהמיטה הרבה פעמים סתם,אבל לפעמים הוא מציל לי את הרכב ממזיקים ככה שזה שווה את הקפיצות הסתמיות.

אפשרות נוספת ד"א היא להנמיך את הרגישות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

והאפשרות ההכי קלה זה פשוט לנתק את הרמקול.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה גם מחובר לצופר של הרכב , והייתי מעדיף בלי קשר לעשות את זה בלחיצת כפתור מאשר כול לילה להתחיל להתעסק בחיבורים האלה...

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם
אבל זאת בעצם כל מטרתו של הביפר. היום זה היה חתול אבל מחר זה יכול להיות מישהו שעושה לך נזק לאוטו.

גם אני קופץ מהמיטה הרבה פעמים סתם,אבל לפעמים הוא מציל לי את הרכב ממזיקים ככה שזה שווה את הקפיצות הסתמיות.

אפשרות נוספת ד"א היא להנמיך את הרגישות.

זאת הסיבה שאני רוצה שהשלט יצפצף, אבל הרכב ממש בתוך הבית של הדירת גן (חומה מפרידה בינו לבין החדר שינה של השכן)

לקבל ציפצופים היסטרים באמצע הלילה זה לא משהו נעים.

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

• תוכן חדש...