Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי רועד ( ולא מפחד ) שאני מעביר ל D , יכול ממה שקראתי יכול להיות מצב שתושבת גיר שלי פגומה ?

ברשותי סוזוקי בלנו אוטומט 97

( ניסיתי להעלות טורים וזה לא עזר רק שאני משלב ל D האוטו רועד )

תודה .

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

פורסם

נשמע בדיוני אין לי מושג מה הלך שם מי שלא רוצה שלא יאמין אבל עובדה זה עבד...

לפני כמה שבועות הייתי במספרה ותוך כדי תספורת היה בנאדם שהתחיל לשאול אותי שאלות על הרכב.

התחלתי להסתלבט עליו סתם בלי קשר ופתאום הוא אומר לי שאחרי כמה שנים הרכב רועד באופן טבעי לא כמו רכב חדש...אמרתי לו נו...כדי לראות מה יש לו לומר...הוא עושה לי יש לי משהו שאני מייצר :shock: כבר נראה חשוד

הוא אומר שזה בגודל של ונטיל אופניים שהוא שם בין המנוע לרוב הצינורות שיוצאים ממנו.אני הוצאתי ממנו את זה שהוא אמר שפשוט יש שם יותר מקום לאדים לצאת

בשלב הזה כבר היתי בטוח שיש לי עסק עם אדם קצת לא שפוי

בקיצור נגמרה התספורת זוכרים?

יצאנו החוצה הוא ביקש ממני לראות...אמרתי מה אכפת לי...פתחתי מכסה מנוע הוא מסמן לי על האנטנה שמתנדנדת אמרתי לו זה בגלל שסגרתי את הדלת...הוא לא וויתר...הוא חיכה.......עד שהיא נרגעה קצת...והוציא את אחד הצינורות שכרגע אני לא זוכר לאן הוא היה מחובר...מהמנוע....אני כזה עושה לו מה הסיפור?

הוא מצביע לי על האנטנה...והיא עומדת בלי לזוז...הוא אומר לי תלחץ על הגז אני שומע קול פחות עמום ממקודם.

עשו עליו כתבה בפוקס אם אני לא טועה ובעוד כמה מקומות בארה"ב כולם לא הבינו איך זה לא מפורסם

אמיתי?אני ראיתי במו עיני הוא עוד מנסה למכור לי את זה...

מאמינים או לא?בעיה שלכם...הדבר מדהים זה שהוא לא יודע לשווק את עצמו זה סיפור אחר.

פורסם
האוטו שלי רועד ( ולא מפחד ) שאני מעביר ל D , יכול ממה שקראתי יכול להיות מצב שתושבת גיר שלי פגומה ?

ברשותי סוזוקי בלנו אוטומט 97

( ניסיתי להעלות טורים וזה לא עזר רק שאני משלב ל D האוטו רועד )

תודה .

תיבדוק צינורות וקום ,תושבות מנוע ,ומגביר טורים של הגיר.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בסוזוקי בלנו יש ( כמו בכל אוטו כמעת ) הגה מתקוונן ,אז שמשחררים את ההגה לכיוון הרכב מפסיק לרעוד ! איזה קטע ....

ברגע שמחזירים את הידית הרכב חוזר לרעוד ובעיקר ההגה שמרעיד את כל האוטו

אז איך אני מתקן את זה למישהוא יש רעיון למי צריך ללכת ?

תודה

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה זה יכול להיות שהאוטו רועד כל כך ?

יכול להיות שהאוטו עבר תאונה קשה לפני שקניתי ולא עלו על זה בבדיקה ?

עוד סימטומים לרעידות :

עם פותחים את הדלת הקידמית ( של הנהג ) ההגה מפסיק לרעוד וגם כל האוטו,

ברגע שסוגרים הכל חוזר .

מה עושים ????

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

• תוכן חדש...