Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פולקואגן ג'טה עם המערכת של קנווד שצ'מפיון התקינו ברכבים בתקופה האחרונה - יחידת שליטה kenwood ddx5024, וכל התוספות - ג'י פי אס, מצלמה אחורית וכו'.

אני מעוניין בעיקר בסאונד יותר נקי בווליום גבוה יותר, אבל אני לא יוכל כרגע להשקיע בנושא יותר מיד כסף.

לכן אני מחפש מגבר זול יחסית, אבל שייתן דחיפה מסויימת לעוצמה של המערכת הזו. לא מחפש לפוצץ את השכונה או משהו כזה.

המערכת מתוארת כ-50x4, ושמתי לב שרוב המגברים הזולים בעלי 4 ערוצים מתוארים ככאלה גם. לכן השאלה היא האם יש טעם בכלל בהוספת מגברון כזה למערכת? אם כן, האם יש המלצות? אני מדבר על תקציב של עד 500 שקל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו מהפורום מוכר סאנדאון 50X4 ב600 שקל (עדיין באחריות),

אם תצליח לגרד עוד 100 שקל- תקבל תמורה יותר מהולמת עבור הכסף שלך.

פורסם

להוסיף מגבר מומלץ,אבל קח בחשבון, עלות מגבר+עלות התקנה (+עלות חיווט,אם אתה מתקין בעצמך)

לסיכום,כן כדאי מגבר,קשה להאמין שזה יסתיים רק ב- 500 ש"ח.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
מישהו מהפורום מוכר סאנדאון 50X4 ב600 שקל (עדיין באחריות),

אם תצליח לגרד עוד 100 שקל- תקבל תמורה יותר מהולמת עבור הכסף שלך.

מצטרף להמלצה - והפעם גם מדובר בציוד יד 2 :-D:-D:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המערכת מתוארת כ-50x4, ושמתי לב שרוב המגברים הזולים בעלי 4 ערוצים מתוארים ככאלה גם.

ה 4X50 שרשום לך על הפאנל וה 4X50 של מגבר חיצוני הם ממש לא אותו הדבר. ה 4X50 של המערכת היא מספר מנופח ולא קשור למציאות. אותך מעניין ההפסק ביחידות RMS, שאם תעיין במפרט של הקנווד תראה שמדובר ב 4X15 או משהו באיזור.

מגבר חיצוני שמוצהר 4X50 מוציא 4X50 RMS, וזה כבר הספק מכובד ומספק ביותר לצרכים בסיסיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...