Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני או אוטומט זה עניין אישי, רובם המוחלט כמעט של דגמי ה3 דלתות הוא ידני, זה מראה ספורטיבי יותר מהרגיל, אז זה גורם לבעלים שלהם לדרוד מחירים שמגיעים למחירון ומעל, מה גם שאתה לא יכול להשוות ל1.8 שזה עולם אחר בכלל, רוב הסיאט טורבו ימכרו מעל המחירון ולדעתי בצדק, כי אלה רכבים שבד''כ הושקע בהם כסף רב מפאת שיפורי מנוע , חוץ ופנים כאלה ואחרים, בסוף זה תלוי בך כמה אתה רוצה את האוטו, אם זה ממש חשוב לך הרכב הספציפי הזה, גש לבחור ותהיה יותר רציני, יש גבול כמה אפשר למרוח בשיחות טלפון, אם לא תמשיך לחפש דגמים אחרים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ידני או אוטומט זה עניין אישי, רובם המוחלט כמעט של דגמי ה3 דלתות הוא ידני, זה מראה ספורטיבי יותר מהרגיל, אז זה גורם לבעלים שלהם לדרוד מחירים שמגיעים למחירון ומעל

אנחנו מדברים על סיאט טולדו סטלה 2001, אין כזה עם 3 דלתות עד כמה שידוע לי.

רוב הסיאט טורבו ימכרו מעל המחירון ולדעתי בצדק, כי אלה רכבים שבד''כ הושקע בהם כסף רב מפאת שיפורי מנוע , חוץ ופנים כאלה ואחרים

זה לא טורבו ואין שם שיפורים.

בסוף זה תלוי בך כמה אתה רוצה את האוטו, אם זה ממש חשוב לך הרכב הספציפי הזה, גש לבחור ותהיה יותר רציני, יש גבול כמה אפשר למרוח בשיחות טלפון, אם לא תמשיך לחפש דגמים אחרים.

לפי מה שהוא תיאר אז אני כן רוצה את האוטו, אבל לפני שאני בודק אני לא יכול להגיד שום דבר.

אבל לשלם 4500 ש"ח מעל למחירון (יותר מ 20% מערך הרכב) זה יתן לי הרגשה רעה מאוד .

בינתיים יש לי רכב שנוסע כמו שצריך, אז אני יכול לחכות עם השידרוג :)

פורסם

אני יודע שאין שם טורבו, פשוט אתה עשית השוואה לסיאט 1.8 ואני הראיתי לך שאין פה שום מקום להשוואה, ובקשר להרגשה הרעה שזה יעשה לך, לצערי זה כמו רוב הישראלים, מעדיפים לשלם מתחת למחירון , להרגיש ששיחקו אותה ואז להשקיע כמה אלפים ביישור קו ובכך עוברים את המחירון , אבל עדיין מרגישים ששיחקו אותה מאשר להשקיע קצת יותר כסף ברכבים ששווים את ההשקעה.

עריכה:

משום מה חשבתי שאתה מדבר על איביזה, לא שמתי לב לטולדו, סליחה על הבלבול

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אז פה אני מצרף לינקים לשתי מודעות, אחת של הטולדו שאני מדבר עליה והשניה של סקודה פביה.

מה שמוזר הוא מקום הצילום, אני בטוח ב 99% שהם צולמו באותו מקום, אגב זה גם המקום שראיתי שמצולמת בו סיאט לאון שכבר לא מופיעה יותר ביד.2

סיאט טולדו:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1525407&Code=c963a0778602507a7db2c2cb09ee9c34

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1525407&

Expensive=&Pic=1

סקודה פביה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1517743&Code=c963a0778602507a7db2c2cb09ee9c34

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1517743&Expensive=&Pic=1

אם מסתכלים טוב אז רואים כמה דברים די דומים:

-זה אותו איזור ואותה אווירה

-יש 3 תמרורים מצד שמאל בשתי התמונות (עצור, משהו בצבע לבן ומשהו כחול)

-הסדר של העצים זהה

-הפיתול של הענפים של העץ השמאלי ביותר (מעל השמשה הקדמית) זהה בשתיהן

-העצים מעל הגג: יש שניים ניצבים אחד ליד השני ויש שלישי שעושה זווית עם אחד מהם

-הפרחים הצהובים מסביב לאיזור החניה

מה אתם חושבים? זה צולם באותו מקום? גם הלאון צולם באוירה דומה.

יכול להיות שהוא סוחר של סיאט וסקודה?

מבקש את עצתכם :) תודה

פורסם

לדעתי עזוב את הקטע של שרלוק הולמס, אם ותגיע איתו להבנות תבקש טופס גילוי נאות חתום על ידו, אם הוא לא מוכן לתת לך - תוותר, יש לו מה להסתיר.

פורסם

אני יודע שאם אתה פרנואיד זה לא אומר שלא עוקבים אחריך, אבל במקומך הייתי הולך למישהו מוסמך.

אני לא רוצה לחשוב על כמה שעות צריך לבזבז כדי להשוות מודעה של שקודה לסיאט.

זה גם צולם באותה מצלמה באותה תאורה, וכנראה באותו היום. כי לפי השתקפות של השמש בכנף האחורית של סיאט נתן לראות שזוית השמש כשעומדים על הראש ומסתקלים על המסך היא בדיוק אותו דבר כמו בזו של פביה.

• תוכן חדש...