Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רציתי לשאול את חברי הפורום מה אתם אומרים על הרכב הנ''ל

1.האם צריכת הדלק של דגם ה1400 נמוכה מ1600 בגולף ?

2.האם האחזקה והטיפולים של הרכב יקרים בהשוואה לקורולה 95 1600 סמ''ק שיש לי עכשיו ?

3.ואם יש לכם הצעות אחרות לרכב דומה בסביבות ה25K יתקבלו בברכה

תודה לעונים.

פורסם

מנוע קטן בשביל רכב זה, תצתרך ללחוץ יותר חזק על הגז כדי לעמוד בקצב תנועה רגיל,במיוחד כאשר מזגן עובד .

כך שלא תחסוך כלום. עדיף מנוע 1.6 וגיר רגיל.

טיפולים כ 550 ש"ח תלוי באיזה מוסך.

פורסם

ומה אתה אומר על הגולף SDI 1900 דיזל?

ואם אתה יודע גם מה הצריכת דלק לליטר של כל דגם?

פורסם

sdi - זו גולף עם מנוע דיזל שאינו מוגדש, שייתכן שיסחוב אפילו פחות טוב מה - 1.4 בנזין.

אם כבר גולף - לפחות מנוע 1.6 (לא שזה דוקא רכב למרוצים).

רכבים נוספים שניתן להציע לך - פולו (שם מנוע 1.4 משודך לרכב קטן יותר), אפילו במודלים 2000-2001 , וכן סיאט איביזה (באותם מודלים פחות או יותר) עם מנועי 1400/1600.

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב על פי התגובות אני חושב שאלך על דגם ה1.6 CL הידנית מישהו יודע מה הצריכת דלק שלה בקילומטרים לליטר?

ועוד שאלה האם החלקים של הגולף יקרים?ז''א כמה יעלה לי לתחזק אותה מבחינת תיקונים כמו למשל ברקסים,משאבת מים,קלאצ' וכו'

• תוכן חדש...