Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלוש שבועות קניתי את הגרנדה פונטו 2007 1.4L רובוטית אקטיב פלוס

הרכב נימצא תקין בכל הבדיקות ושמור כחדש, אבל אתמול שמתי לב למשהו מוזר, ליד פותחן מיכסה המנוע מיתחת להגה ראיתי את אוסף החוטים הנ"ל שמגושרים עם פיוזים והם ממש ניראים חוטים דנדשים. משום מה לא ניראה לי שזה הסידור הרגיל של היצרן

מה זה יכול לרמז על הרכב? הוא עבר טיפול של החלפת חיווט או משהו?

מצרף תמונה להיתרשמות:

תודה מאש לעוזרים!

המשך יום מצויין ושבת שלום לכולם,

DSC00593.JPG

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אלו הם כנראה נתיכים של התקנות שונות, כגון מערכת אזעקה, קודן, מרימי שמשות וכו'.

את החוטים החשופים שציינת אני לא רואה.

פורסם
אלו הם כנראה נתיכים של התקנות שונות, כגון מערכת אזעקה, קודן, מרימי שמשות וכו'.

יופי- הסרת דאגה מליבי

לרכב אכן הוסיפו הזעקה ושלט אלקטרוני שגם מרים שמשות

ההתקנה אגב ניראית מאוד מקצועית.

פשוט דאגתי שאולי הייתה בעיית חשמל (למרות שלא ידוע על דבר כזה) ברכב ועשו מעקפים או משהו.

ושאלה נוספת:

שקניתי את הרכב קיבלתי רק שתי מפתחות ללא הכרטיס, בספר הרכב מצויין שכאשר מוכרים את הרכב יש להעביר גם את הכרטיס של שיכפול המפתח, אך מטרייד מוביל אמרו לי שאין להם ולא קיבלו מהמוכר. מה עלי לעשות? אם בעתיד ארצה לשכפל מפתח לרכב אז אני לא אוכל ביגלל שאין לי את הכרטיס? מה אתם ממליצים לעשות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הנתיכים האלו אמורים להיות ניסתרים מהעין והייתי ניגש למתקין כדי שימקם אותם בצורה יותר מוסלקת או אפילו עושה זאת לבד.

פורסם

גם ללא הכרטיס תוכל לשכפל מפתח אצל מנעולני רכב מומחים או במוסכים מורשים של יבואן פיאט כי שיטת השיכפול במכוניתך הנה ע"י הזמנת מפתח מהיצרן בחו"ל, לפי מס' שילדת הרכב, קבלת מפתח מתאים שיש לקודדו אלקטרונית במכונית ע"י המקצוענים.

חוסר הכרטיס מונע ממך קוד מספרי שאיתו ניתן לבצע פעולות איבחון של עקיפת האימובילייזר המקורי לצורכי אבחנה אם בעיית התנעה הנה ממע' האימובילייזר או לא.

כמדומני שניתן להזמין כרטיס קודים חדש, במוסכים מורשי היבואן וכדאי לעשות זאת לפני שנוצר צורך אמיתי לכך.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...