Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית קרוב ברמונדו אך לא ולא, זו לא הלוטוס הקטנטנה...

טאץ' איטלקי - יש

שלדת אלומיניום - יש. ובטח זה לא איזה אוודי כי זה לא מספיק "מגניב" - גם אוודי מיוחדת יכולה להיות "מגניבה" כמו ה- S8 החדשה שקיבלה טיפול מפנק עם ווקס מיוחד או ה- S5 שגם התענגה :-D

SilverAudiS8037800x600.jpg

BlueAudiS5001.jpg

שחור ונמוך, רכב ספורט - יש

מה חסר כדי שתגלה...אני אתן לך רמז אחרון:

נסה עצת חבר אחרת :wink:

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, לא יודע מאיפה הוא הביא את זה, אבל נראה לי OSHRI באמת פגע - נחכה לאישור של הדיטיילר, אבל כל הכבוד.

אימתתי כמה נתונים ובאמת יש מצב שזה ה ACURA\HONDA NSX.

- יוצר בין 90 ל 2005.

- זה באמת רכב שאפשר למצוא בארה"ב - לגבי המחיר, באמת שאין לי מושג, אבל בטח לא עובר את ה 80K ( בתור חדש)

- היה שם הרבה שימוש באלומיניום - בשילדה ובמנוע.

- ועיצב אותה פיניפארינה - הטאץ האיטלקי.

- ובתמונות הוא באמת נראה די נמוך :D

- אני לא יודע למה אתה אומר שהוא UNDERESTIMATED - בארץ היינו מתלהבים בטח :-P- יפני אחרי הכל.

אבל כל זה מ WIKI. אם זה באמת זה - הכבוד מגיע ל OSHRI.

מחכה לתמונות. מקווה שמצאת אותה אצל הרופא מתחת לכיסוי במצב רע. עזוב, רכבים נדירים כבר הראת לנו, תראה איך אתה מחייה גרוטאה ( הכל יחסי, כן )

יואב

יואב :arrow:

פורסם

קודם נחכה לדיטיילר, נראה אם אני בכלל צודק.

עלו לי לראש בהתחלה האאודי, שנפסלה כי היא לא כזו אקזוטית, וגם

אני לא חושב שהיא לא מוערכת ואח"כ יגואר XJ, שנפסלה גם היא

מאותן סיבות.

ואז נזכרתי ב NSX, שתמיד אמרו עליה שהיא בייבי פרארי...

זכרתי שהיא מבין הראשונות שעשו שימוש נרחב באלומיניום, אבל לא ידעתי שהיא

כמעט כולה מאלומיניום.

מקווה שעדיין תזכה לחבילת דיטיילינג מידידינו ;-)

פורסם

השרשורים האלה מכניסים לדיכאון, חבל שאין מכוניות ועבודה ברמות כאלה בארץ :cry:

אתה באמת אומן.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

צמד האלפות יפהיפיות, יצא לי לראות 8C אחת באולם תצוגה של פרארי & מזראטי בניו ג'רסי.

אני חובב דיטייל, ולמרות שהנסיון שלי מסתכם באוטו של אבא, של האח, של האחות, ושל הגיס, אתה עושה עבודה מעולה, גם מי שלא מבין בדיטייל יהיה בהלם לנוכח הברק הבוהק מהמכוניות שעוברות תחת ידך.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

שבת שלום לכולם.

בדיוק סיימתי דיטייל לא קל שארך יומיים. הפעם הכנתי רכב לקסוס ספורטיבי ומשופר ה IS-F (עבודות טורבו במנוע, ציפויים פנימיים וחיצוניים של קרבון פייבר ועוד) לתצוגת מכוניות לקסוס שתערך מחר.

בהזדמנות נעלה את שלבי הדיטייל.

after-LexusISF010800x600.jpg

LexusISF015800x600.jpg

LexusISF065800x600.jpg

LexusISF085800x600.jpg

LexusISF076800x600.jpg

LexusISF001800x600.jpg

אז כולם מחכים לראות האם אושרי צדק?

כנראה שהרמזים היו גדולים מדי, כל הכבוד לאושרי.

את ה-NSX הזאת מצאתי זרוקה אצל איזה רופא שלא חשב שניתן להחזירה לחיים.

רכב מהמם ביופיו ומאוד מיוחד. עשיתי את הדיטייל הזה לפני כשנה וחצי ועד היום אני עדיין שוטף ומטפל בה.

אני אנסה להעלות את סיפור ושלבי הדיטייל מחר או בשבוע הבא.

תודה לכל המנסים בניחוש הרכב.

לגבי הפרס... המממ

אני חושב שמגיע משהו גם לאושרי על הניחוש הנכון, אז קבל חח.

אני כבר אצור איתכם קשר בפרטי לגבי הפרס :wink:

פורסם

ואוו הלקסוס מדהימה! אפילו הסמל הקידמי עשוי מקארבון.

ישר כוח,אני מנסה להבין אם יש דרך לעלות רמה יותר מהתוצאות שאתה מוציא מהרכבים האלו.

אולי תחזור לארץ? אני מבטיח לך שאני אהיה אחד מהלקוחות הקבועים שלך ;).

בן.

Got To love It

פורסם

בן ה - רכב מדהים, הרבה כסף הושקע בו - אפילו הדלתות מקרבון.

בכל מקרה הייתי חייב להתייחס לתגובה שלך ולהבהיר כמה דברים מאוד חשובים.

דיטייל לרכב, כמו שאתם רואים יכול לקחת 6-8 שעות ואף כפול מזה. לא קל להגיע לרמות גימור מושלמות וישנם גם לקוחות שלא יהיו מסופקים אל אף שרמת הגימור יחסית לריכבו היא מקסימלית.

הדבר הכי חשוב לאחר סיום הדיטייל הוא לא להגיד שזהו - עכשיו שילמתי $300 לאבי הדיטיילר והרכב שלי מושלם, לא ולא.

הדבר הכי חשוב מבחינתי ומבחינת בעל הרכב הוא אופן שמירת הרכב לאחר מכן!

יש לי לקוח (אני אעלה את הדיטייל שלו בהזדמנות) ששילם $800 על דיטייל ללמבורגיני שחורה.

BlackGallardo064.jpg

לקחו לי כ-10 שעות להביא את הלמבורגיני הזאת לשלמות ואף ציפיתי אותה בשתי שכבות של ווקס בשווי $2500. הסברתי בדיוק ללקוח על אופן הדיטייל ושימור הרכב לאחר מכן, לחשוב שזה עזר :-( . כשהגעתי לטיפול הראשון לאחר הדיטייל כמעט ובכיתי, כאילו לא עשיתי כלום - הוא אמר לי שהוא לקח את הרכב לשטיפה ידנית שהוא מכיר מכיוון שהרכב היה מאובק והוא רצה לצאת באותו הלילה. השטיפה שם היתה כל כך אגרסיבית עד שיכולתי לראות שריטות על כל הרכב וכמובן שמרבית הווקס כבר לא הייתה שם. מה שמצחיק בכל הסיפור הזה הוא שהלקוח אמר לי - "איזה עיגולים ראיתי על הרכב כשהם שטפו אותו, אפילו הבחור ששטף לא הבין מה שמת לי על הרכב" , ואז נפל לי האסימון - ללקוח כלל לא אכפת מאופן שמירת הרכב והיה לו כנראה רק אכפת מרברבותו על הוצאת $800 לווקס יקר. הוא אפילו לא שם לב שהרכב שרוט לגמרי ואני כדיטיילר ראיתי זאת מייד.

לא טרחתי אפילו לדבר איתו על זה ואני רק מגיע אליו פעם בחודשיים כשהוא מתקשר אלי לשטיפה רגילה - איזה ביזבוז.

מצד שני יש לי מספר לקוחות (רובם) שכן שומעים לעצתי וחשוב להם על שמירת הרכב לאחר הדיטייל, כמו לדוגמא בעל ה-NSX.

6 חודשים לאחר הדיטייל עדיין יכולתי לראות את בוהק הווקס וכל פעם ששטפתי את הרכב הוא היה נראה כמו לאחר עבודת דיטייל.

החוכמה היא לדעת איך לשמור על הרכב ולמזער את הסיכון בשטיפת הרכב לאחר מכן על ידי שטיפה ידנית ומקצועית!

כל שטיפה היא עוד סיכון לקבלת בעיות חדשות על רכבך.

מבחינתי אם הרכב שלך נשטף עם אותה "מטלית" ששומשה לגלגלים - זה לא מקצועי!

מבחינתי אם הרכב שלך יובש ב- "מכות ג'ילדה" אגרסיביות - זה לא מקצועי!

מבחינתי אם הרכב שלך עבר מסכת התעללות מסט מגבות לא מתאימות לייבוש או להסרת ווקס או פוליש - זה לא מקצועי!

ואני בכלל לא נכנס למקצועיות השוטף והבנתו באופן שטיפה מקצועית בכלל.

בן ה - לגבי מה שאמרת (ואני יודע שהתלוצצת) הרעיון הוא לא אם אפשר לעלות רמה מהתוצאות שאני מוציא מהרכבים הללו, כי הרמה גבוהה מאוד, אלא אופן שמירת התוצאה לאחר מכן.

לגבי החזרה לארץ, יש עלי הרבה לחצים משפחתיים ועסקיים. אני כבר לא ילד (בן 31) והחברה כבר מוכנה :wink:. כיף לי להתעורר כל בוקר לאקזוטיקה חדשה אבל צריך לחשוב על התא המשפחתי יותר. במשך השנה הזאת אני אצטרך לקחת החלטה.

שבת שלום לכולם ושמרו על רכבכם נקי! :-P

פורסם

העבודות שאתה מעלה כאן מדהימות,וכך גם המכוניות שאתה עובד עליהן.

תודה על ה "חח", ואכן הרמזים היו דיי עבים.

לגבי מה שציינת על שמירת הדיטייל, אין ספק שזה בעייתי שמדובר ברכב

עיקרי שהינו לשימוש יומיומי. מה שלא קורה עם רוב הלקוחות שלך.

כי לך תסביר לשוטף מכוניות בתחנת השטיפה מה אתה רוצה,

ובטוח שאין לו את הידע,הכלים והרצון לעשות את זה.

זו גם הבעיה הכי גדולה אם תחליט לחזור לכאן.

כי נגיד שבמדינתנו חסרת הפיתוח המוטורי יימצאו בעלי רכבים שיסכימו

לשלם סכומים של 300-800 דולר לטיפול כזה,

לך תשמור על זה.

ואתה יודע מה זה ישראלים.זה ממש לא אמריקאים.

אני שילמתי,וקניתי אותך ואת אשתך לפחות...

בכל מקרה,אם תחזור,נתברך באדם שלוקח את הדברים במקסימום רצינות,

מה שמאוד חסר כאן,בייחוד בתחום הרכב.

פורסם

אני רק רוצה להעיר משהו לגבי הNSX.

הי שמשה בתור רפרפנס לאנשי מק-לארן בבואם לתכנן את הF1.

בזמנו הם היו ביחד בפורמולה 1 ומק-לארן רצו להשתמש במנוע שלהם.

כך שלהגיד שרכב אגדי שכזה הוא underestimated זה ממש הגזמה.

אולי בפלורידה העשירה באמת אף אחד לא שם עליה.

זה מה שמתכנן של הF1 כתב:

During this time, we were able to visit with Ayrton Senna (the late F1 Champion) and Honda's Tochigi Research Center. The visit related to the fact that at the time, McLaren's F1 Grand Prix cars were using Honda engines. Although it's true I had thought it would have been better to put a larger engine, the moment I drove the Honda NSX, all the benchmark cars—Ferrari, Porsche, Lamborghini—I had been using as references in the development of my car vanished from my mind. Of course the car we would create, the McLaren F1, needed to be faster than the NSX, but the NSX's ride quality and handling would become our new design target.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא כדי לשאול שאלה

מה עושים אם יש לרכב clear bra?

האם אפשר לעשות ווקס מעל ה clear bra וכאילו להתעלם ממנו?

עבודות יפות יש לך כאן, ולפי הטלפון שלך אני רואה שאתה באיזור אבנטורה :wink:

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

לא מומלץ לשים וואקס קרנאובה או כל וואקס שמכיל צבע. זה גורם להצהבה. יותר טוב להשתמש ב sealant, למשל, Optimum Opti-seal

autogeek_2118_14584679

Chemical Guys Jet Seal-109

jetseal.jpg

יש גם חומרים מיוחדים להגנת פלסטיקים שקופים, למשל, Diamondite Clear Plastic Liquid Armor

autogeek_2118_30977799.

פורסם

אבי הדיטיילר החביב, מאוד נהנתי לקרוא ולראות :twisted: את עבודתך המדימה לא פחות.

ברצוני להחזיר קצת צבע לחיים ל YAMAHA R6 2005 שלי, שכאמור עשוי מהרבה פיירינג (וכוח :D)

חלק ממנו שחור "נצנצים" (כך לפחות זה נראה מקרוב) וחלק ממנו שחור מט (אינני יודע ממה עשוי הפירינג.. אני יכול להגיד פלסטיק .. אבל זה לא פלסטיק .. אלא סוג של משהו אחר)

ברצוני לשאול, איזה ווקס אוכל להזמין מ EBAY בעלות של עד 40$ או מספר דברים ? (סבון + וקס?) עד למחיר של 40-50$ כדי להחזיר קצת צבע לחיים של היפיוף שלי

אשמח לתשובתך :)

תודה

• תוכן חדש...