Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיג'ו 405, 1.6 מודל 92.

המנוע הוא מנוע מיבוא שהרכבתי לפני כמה חודשים, נסעתי עליו כ3K בינתיים.

שמתי לב שכאשר המנוע מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות, הביצועים יורדים משמעותית. מה יכול להיות מקור הבעיה?

אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר על מנת שהמנוע לא יגיע ל90 אלה ישאר באיזור ה80, האם זהו פתרון יאה?

תודה.

פורסם

קודם כל זה לא פתרון לדאוג שהמנוע ישאר מתחת ל90 מעלות כמו כן הוא יצרוך לך הרבה יותר דלק.

האם מדובר בפג'ו 405 עם קרבורטור?

אם כן הבעיה כנראה בקרבורטור. למכוניות האלה יש צ'וק אוטומט הוא נוטה להיתפס כשהאוטו מזדקן, אם הצ'וק תפוס זה יסביר את ירידת הביצועים ברכב כהאוטו מתחמם.

התיקון הכי זול הוא לגשת למכון קרבורטורים טוב ומנוסה שיסדר ויבדוק לך את הצ'וק ואם צריך שיעשה לך גם ניקוי לקרבורטור.

הדלק שתחסוך אחרי התיקון בצריכת הדלק שוווה את זה.

פורסם
מדובר בפיג'ו 405, 1.6 מודל 92.

המנוע הוא מנוע מיבוא שהרכבתי לפני כמה חודשים, נסעתי עליו כ3K בינתיים.

שמתי לב שכאשר המנוע מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות, הביצועים יורדים משמעותית. מה יכול להיות מקור הבעיה?

אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר על מנת שהמנוע לא יגיע ל90 אלה ישאר באיזור ה80, האם זהו פתרון יאה?

תודה.

אין קשר בין עוד מאוורר ובין הורדת חום המנוע. אאל"ט היוניט ברכב שלך מפעיל את המאוורר ב-92C וזה תקין לחלוטין מפני שזאת טמפרטורת העבודה במנועים אלו.

גש למכון קרבורטורים בהקדם.

פורסם

לא שאני ממליץ לך לשנות את הטמפ אבל:

כל זמן שהטרמוסטט חוסם מעבר מים לא יעזרו לך גם 30 מאווררים.

כדי לשנות טמפ עבודה יש להחליף טרמוסטט ואת החישן שמפעיל את המאווררים בהתאמה - לא בטוח שתרצה לעשות זאת, אני מניח שאתה שואף לאתר ולפתור את הבעיה לא את הסימפטום הנוכחי.

כשאתה אומר שאתה מאבד כח ב 90 מעלות אני מניח שזה לא נקודתי, האם ההחלשות היא הדרגתית ומאיזה טמפרטורה?

האם אכן יש לך קרבורטור הרכב או הזרקה? (למיטב זכרוני מודל 92 הוא עדיין קרבורטור).

האם דולקת אצלך נורית לחץ שמן כשהמנוע נחלש?

האם התופעה חדשה או שככה הגיע המנוע "מיבוא" שהורכב לך?

מתי שמת לב לתופעה ןהאם קרה משהוא לפני כן (התחחמות, החלפת סוג שמן , משהוא אחר)?

נתן.

פורסם

הרכב הוא אכן קרבורטור.

לא נדלקת אצלי שום נורת חיווי ואין שום סימן למצוקה מהמנוע(מבחינת נורות). התופעה הגיעה עם המנוע החדש.

אגש למכון קרבורטורים על פי המלצתכם, תודה.

• תוכן חדש...