Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב האגדתי FI BTL 15 סאב מטורף שיכול לספוג מעל ל3000rms.הסאב הוא שני סלילים של שני אום.

הסאב מגיע עם תיבה פורטד מקצועית.

מגבר מונובלוק היפוניקס.מגבר שנותן ב1 אום כ2000rms ב2 אום 1200 וב1 אום 400rms.

מגבר 4 ערוצים היפוניקס דגם 6408.נותן לכל ערוץ ב4 כ100rms וב2 אום 170rms.

ליין דרייבר של חברת לאנזר כולל שולט באס.להעלת וולטים בrca מעלה לכ8.5 וולט.400 שקל.

כבל 0gauge 5 מטר של חברת וויסוניק כולל בית פיוז מקצועי עם פיוז 200אמפר של רוקפורד כולל סופיות מקצועיות כולל כבל מינוס 1 מטר כולל סופית.

קבל 5 פארד של חברת spl קבל מקוצעי מאוד.בעל 3 חיבורים פלוס ומינוס ועוד פלוס כדי להוציא את הפריקה למגבר.500 ש"ח.

קבל 2 פארד[חדש באריזה]של חברת רפטור-350 ש"ח

דאבל דין של חברת isound כולל בלוטוט מובנה 1500 ש"ח[יש לי גם את המקלט גי פי אס בבית=500 ש"ח]

מסכים לרכב 7 אינץ למשענות עם ריצרץ בעלי כיסוי עור שחור.950 ש"ח

קומפוננט רוקפורד p162s כולל 2 זוגות טווטרים וקרוסים 300 שקל.

חברה המערכת נמכרת בצער רב.עקב התגייסות מוקדמת ליחידה מובחרת.ככה שאני לא יהיה בבית וחבל על כל הרכיבים האיכותיים האלו.

הסאב המונו והחיוט תציעו להם אתם מחירים.

נאור-0509323807 גר בראשון לציון.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה.

נוספו קומפוננטים של סאונד סטרים 6.5 אינץ.סידרת rubicon 150rms.

מה שמעוניין באחד הפריטים לשלוחח לי הודעת sms ואני יחזור אני כרגע בצבא.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה.

לשלוח רק sms לפלא ואני יחזור.

פורסם

הקפצה.

נמכרו הפריטים הבאים.

קומפוננטים רוקפורד.

דאבל דין

גי פי אס

מסכים למשענות

וחיווט 0g.

נוספו 3 פרטים.

מצלמת רוורס חדשה.250 שקל

hu פיוניר 6000 700 שקל.

קומפוננטים של סאונד סטרים. rubicon150 אחלה קומפוננטים איכותים ונשמעים חזק ומצויין.700 ש"ח[חדשים]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...