Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כמה שאלות לגבי הורדת רכב מהכביש:

יש לחברה שלי רכב ישן שאין לו טסט כבר תקופה.

אנחנו רוצים למכור אותו לחלקים אם כי עוד לא הורדנו אותו מהכביש.

יש לי כמה שאלות:

האם נצטרך לשלם את אגרת הטסט מהרגע בין התקופה שלא היה לו טסט ועד היום שנלך להוריד אותו מהכביש?

האם אני יכול ללכת למשרד הרישוי להוריד את הרכב מהכביש ללא בעלת הרכב?

לאחר שאני מוריד את הרכב מהכביש הוא כבר לא בבעלותי?

תודה רבה:-D

פורסם

1. לא.

2. עפ"י התקנות בעל הרכב חייב להגיע בעצמו למשרד הרישוי. יתכן ובמקרים חריגים יסכימו לקבל יפויי כוח.

3. אולי כדאי שתסביר טוב יותר את השאלה שלך. מי שיסתכל במחשב של רשות הרישוי ויבדוק את מספר הרישוי של הרכב יגיע אליך. מצד שני, הרכב לא מופיע במצבת הרכבים הפעילים של הרשות כך שלא תקבל אגרות רישוי לרכב זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה תלוי למי אתה רוצה למכור את הרכב.

אם אתה רוצה למכור אותו לאדם פרטי, שרוצה להעלות את הרכב חזרה לכביש - אל תוריד את הרכב מהכביש כי מדובר בפעולה בלתי הפיכה.

אם אתה מוכר אותו לסוחר רכב לצורך פירוק - חובה עליך להוריד את הרכב מהכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאתה מוכר לסוחר גרוטאות, אינך צריך לתת את טופס ההורדה ואינך צריך למסור לו את לוחיות הרישוי.

על פי החוק, חובה עליך להסיר את הלוחיות עם הורדת הרכב מהכביש ולא למסור אותן לאחר.

היות והמחיר שתקבל עבור הגרוטאה הוא עבור משקל הברזל +-, אין משמעות לכך שיגידו לך שצריכים את מסמכי הרכב לצורך פירוק. אם מישהו ירצה להנציל את המנוע, הוא ממילא יצטרך למלא שטר מכר למנוע, ולצורך זה אינו צריך את רשיון הרכב/טופס הורדה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...