Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכב:

סוזוקי ג'ימני, 99', ידני.

תופעה:

כאשר אני מנסה לתדלק את הרכב, אני נתקל בתופעה - אקדח התדלוק כל הזמן קופץ, עד כדי מצב שכמעט ולא ניתן לתדלק את הרכב.

מדובר גם על מצב ידני, שבו אני מחזק את האקדח ומזרים דלק במהירות הכי נמוכה שאפשר - עדיין קופץ!

מידע נוסף:

הרכב בבעלותי כחודשיים.

התופעה קיימת מאז שקניתי את הרכב, אך היא הולכת ומחמירה מפעם לפעם (עד כדי שאתמול לקח לי 20-30 דקות לתדלק מיכל מלא).

אופי התדלוקים הוא כזה:

אני ממלא מיכל מלא, נוסע בו עד שלא נשאר כלום ואז ממלא שוב (כלומר אין לי תדלוקים קטנים).

תדירות התדלוקים היא בטווח של 8-10 ימים.

אשמח לרעיונות לפתרון!

תודה,

טל.

פורסם

כנראה הצינורית שמוציאה את האדים סתומה.

בכלליות (מי שיש לו פיג'ו 205 מכיר את התופעה) תנסה לסובב מעט את ידית התדלוק על הצד, ולהוציא אותה החוצה מעט (שתהיה ממש רק עם הקצה בתוך הפיה) ולהזרים לאט.

פורסם

זה שאתה מחכה לכך שלא יהיה דלק ומתדלק גם לא תורם, המיכל מלא באויר ולכן המשאבה יכולה להיתקע לרגע על מנת לתת לאוויר לצאת ואז להכניס דלק.

קובי

פורסם

היתה לי בעיה דומה ברנו 5 שהיתה לי.

הפתרון?

להגיע עם פתח התדלוק בצד הרחוק מהמשאבה.

להכניס את צינור התדלוק הפוך

ולתדלק.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לדעתי נפל לך משהוא(כמו פקק)שיוצר מעבר צר למיכל ואז עובר פחות דלק למיכל והצינור מתמלא ויוצר אפקט של טנק דלק מלא.

תבדוק אם אתה רואה דלק כשהאקדח קופץ. תתקשר לבעל הרכב הקודם ותשאל אם נפל לו משהוא למיכל.

פורסם

התופעה נגרמת מחסימה של צינור המילוי או צינור שחרור אויר שעובר במקביל. גש למוסך שיפרקו את הצינור תדלוק, יבדקו את שלמותו ואי סתימתו.

פורסם

נשם סתום , צינורית מהמיכל לפתח מילוי הדלק .

עקב הסתימה של הנשם הדלק לא זורם כמו שצריך כי האוויר שבמיכל יוצא דרך אותה הפיה לכן הדלק נוגע בזרנוק של המשאבה ועוצר את התדלוק ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

זה קרה לי בסופר לאנסר שלי. מייד אחרי שקניתי אותה.

אני רואה שצריך לתדלק. ממלא דלק, האקדח קופץ ולפי המד המיכל מלא עד השליש.

אמרו לי אולי אויר במיכל. ועוד כמה דברים.

מיכל הדלק היה מתמלא עד הסוף וקופץ. אבל המצוף דלק היה מזייף.

בעל הרכב הקודם לא טרח ליידע אותי.

כי היה לו דלקן ברכב, כל כמה ימים היה שם פול, ונוסע עם מד מקולקל.

תבדוק גם את זה.

• תוכן חדש...