Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

ברשותי סובארו DL שנת 87 ידנית.

אני מעוניין להחליף לה את הדש-בורד, השגתי את כל החלקים הדרושים.

אני מעוניין לדעת, האם ניתן להשאיר את צמת החשמל בדש עצמו - למי שמכיר בסובארו הצמה הולכת לאורך הדש מליד הנוסע וד לנהג.

כשפירקתי את הדש מסובארו מפורקת, הייתי צריך לשחרר את הצמה, תוך כדי שאני מחזיק את הדש כולו ביד אחת ומתמזמז עם השמשה הלוהטת (טבריה, שעות הצהריים) - ולמען האמת לא שמתי לב אם יכולתי לנתק את הצמה מהקונקטורים ובזה הייתי פותר לעצמי כאב ראש.

אם מישהו כאן פירק פעם דש, או הרכיב אחד ויודע את התשובה לשאלתי, אשמח אם ישתף אותה איתי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

לכל מי שירצה בעתיד לעשות משהו דומה.

ניתן לפרק דש בורד בסובארו ולהשאיר את הצמה מחוברת אליו - למען האמת, זו הדרך היותר פשוטה.

שלב ראשון לפתוח את תא הככפות, ללחוץ בשני צדדיו ואז הוא נופל למטה.

לנתק את כל הקונקטורים של החשמל שרואים בצד ימין.

שלב שני, לפרק את המכסה מתחת להגה, ולאחר מכן לנתק את צמת החשמל בצד שמאל.

לאחר מכן מפרקים את חופת הדש (שני ברגים מתחת לפתחי האיוורור, ועוד שני ברגים למעלה), ומפרקים את יחידת פיקוד המיזוג.

אחרי זה לפרק 7 ברגים (שלושה צמודים לשמשה, שתיים בצדדים, ועוד שתיים במרכז הקונסולה).

ולבסוף לפרק 2 ברגים שמחזיקים את ההגה.

אח"כ הדש אמור לצאת בקלות.

• תוכן חדש...