Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer/kenwood/blaupunkt/aiwa

spungisrof
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רדיו דיסק לא mp3 בסביבות 700-900 שקל, ממחקר קצר שעשיתי צמצמתי ת'אפשרויות ל:

pioneer deh-1500/1600 (מה ההבדל ביניהם? הם בערך אותו מחיר...)

kenwood kdc-2023

blaupunkt bpv 650/655/660 (שוב, מה ההבדל?)

aiwa cdcx237

מה כדאי?

עוד שאלה, באיזה מהם, אם יש, או גם מחברה אחרת, יש כפתור עגול ששולט על הווליום, ככה שהשליטה על הווליום לא דיגיטלית? אני לא רוצה לראות מספרים רצים כשאני מרים ווליום, שפשוט יהיה אנלוגי כזה, כמו ברדיו טייפים הישנים, יש דגם כזה?

תודה :)

פורסם

יש לי אותו,רדיו דיסק מצוין אין בעיות אתו ונותן צליל מצוין ותאמין לי שקנווד לא נופל מפיוניר כמו שכולם אומרים שפיוניר הכי טוב

פורסם
יש לי אותו,רדיו דיסק מצוין אין בעיות אתו ונותן צליל מצוין ותאמין לי שקנווד לא נופל מפיוניר כמו שכולם אומרים שפיוניר הכי טוב

מסכים ב-100 אחוז..

גם אני התלבטתי בין פיוניר לקנווד ובסוף השתכנעתי על קנווד..

יש גם אחריות ל-3 שנים (לעומת שנה של פיוניר)

ולדעתי תפעול המכשירים של קנווד נוח בהרבה מזה של פיוניר..

אני ממליץ בחום..

פורסם

לפיוניר יש גם 3 שנות אחריות כאשר אתה מחנויות מוסמכות של היבואן, אם אתה קונה מייבוא פרטי אתה מקבל שנה..וגם זה מוטל בספק

פורסם

מצוין, אתם אומרים גם רמקולים כדאי קנווד? אני חושב לקנות גם 4 רמקולים של 240W שילכו עם הרדיו דיסק, אני מתלבט בין ה-tsa6960 של פיוניר לבין ה-kfc6979 של קנווד...

ואיך רמקולים של 240W יעבדו עם הרדיו דיסק 2023, יהיה אפשר להגביר עד הסוף?

פורסם
מצוין, אתם אומרים גם רמקולים כדאי קנווד? אני חושב לקנות גם 4 רמקולים של 240W שילכו עם הרדיו דיסק, אני מתלבט בין ה-tsa6960 של פיוניר לבין ה-kfc6979 של קנווד...

ואיך רמקולים של 240W יעבדו עם הרדיו דיסק 2023, יהיה אפשר להגביר עד הסוף?

1. למה לעזאזל אתה צריך 4 רמקולים של 6*9?!

2. מן הסתם אף אחד מהרדיו דיסקים יגבירו לך את הרמקולים עד לפוטנציאל שלהם.. ואפילו לא לחצי שלהם

בשביל זה אתה צריך מגבר בנוסף..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

רמקולים כמו שאמרת ילכו טוב עם הרדיו דיסק, לרדיו דיסק קיים מגבר שהוא חלש יחסית לעוצמה שהרמקולים יכולים להוציא, תוציא עוד 700 שקל ותביא מגבר נחמד לרמקולים שינצל אותם פי כמה ממה שהמגבר של הרדיו דיסק יכול לנצל.

• תוכן חדש...