Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט דריפטים- 3 Z350 Nissan

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולג תודה לך - בלעדיך אני נוהג רק ישר כל הזמן :lol:

היה יום מצחיק בטירוף - דימה צילם כשעתיים והכין סרטון של 3 דקות, מעניין לראות עוד כמה פיספוסים יש לו שם :oops:

טוב נו - אני מוכן כבר ל #4, ואתם?

פורסם

רק אצלי הקישור לא עובד?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ואוו כול הכבוד אהבתי! מענין מה היה קורה עם ספורט מוטורי היה חוקי :-o

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
הרכב עומד למכירה ובינתיים פותחים לו את השושנה עד שיעבור במצב חדששששש לבעליו החדשששש :lol:

:roll:

ה 350Z שלי כבר 3 שנים מאז שהבאתי אותה ביבוא אישי. הפיירליידי היא רכב ספורט אמיתי לכל דבר ובשנים האלו איתי עשינו דראג, דריפט והרבה הרבה ג'ימקאנות. 40,000 ק"מ של פקקי תנועה באמצע השבוע וטיולים מאתגרים בסופי השבוע. האוטו טופל באהבה ובקנאות הרבה הרבה מעבר להמלצות היצרן .

הסיבה היחידה למכירה זה עקב הצורך למכונית בעלת 4 מושבים.

פורסם

מדהים!

סרטון מעולה, מהנה לצפות בכם כל פעם מחדש.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סירטון חביב מאד, נהנתי לראות, יש יצירתיות.

נראה ששינוי הכיוון הוא החלק הקשה בדריפט.

בהצלחה בהמשך אריק.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לכל אלה שחושבים שהוא קורע את הרכב כמה דברים:

הם מנפחים את הצמיגים האחוריים OVER ככה שהרכב מאבד אחיזה בקלות,פירפור=פחות עומס על המכלולים. אולי הדבר היחדי שסובל פה זה ה LSD וגם להחליף קלאצים זה סיפור זול.

אני חושב שמי שמכיר את Eריק יודע שכל רכב שעבר תחת הידיים שלו מקבל טיפול mad max edition

כלומר הרכבים מושקעים באלפי דולרים והכל בטופ . (הרכבים בדרך כלל נמכרים בהפסד אדיר לעומת ההשקעה)

הרכבים כולם יהיו דיילים,לא יהיה בהם בלאי וכל חלק שמוחלף תמיד יוחלף באחד משופר.

ה MR2 הייתה מתוקתקת.

מי שמכיר אתה PT יודע שהוא לקח את הרכב הכי משעמם ולא מתנהג בעולם והפך אותו ליצירת אומנות מוטרית.

ה GT3000 אפילו לא ממשה את הפוטנצייל האדיר שהיה בה והבעלים הנוכחי נראה לי שבע רצון עד היום.

הוולבו מטורפת! הנסיאן חלום! קיצור להגיד או לרמוז שהוא קורע את הרכבים ומשאיר לבעלים החדש אוטו קרוע עם בלאי זה ממש לא במקום.

קיצור Eריק,אני רק מחכה שתגיע לדבר האמיתי (MUSCLE ) אהמ ולראות את ה mad max edition לה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...