Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד אחד הם צודקים, אבל מצד שני זה מרתיע אותי לגמרי.

אם חיים הכט הוא זה שרוצה שנחתום על זה, מה נעשה אחר כך, כשהוא ייקח את השמות שלנו וישתמש בהם למטרות אחרות ועצומות אחרות?

אני לא סומך עליו בכלל. הוא פועל ממניעים שאותם אני ממש לא מבין וזה מפחיד אותי.

חוץ מזה, כבר נתקלתי במצב שבו אני חותם על עצומה, ואז תעודת הזהות שלי מופיעה ליד השם שלי במקומות שאני ממש לא רוצה, כמו באוניברסיטה.

רוצה שאני אחתום?

בוא אלי הביתה, שב חצי שעה ותסביר לי בדיוק מה אתה רוצה.

כבר למדתי לא לחתום על כלום לפני שמסבירים לי באמת מה האידיאולוגיה שלהם.

בעצומה הזאת אין חובה מספר ת.ז - השדה חובה היחיד למילוי זה שם :arrow:

ואני שואל אותכם - מה זה יכול להזיק? אם זה פופוליסטי של הכט למכור פרסומות אז עלה לי 27 שניות מילוי שמי בדף אינטרנט ושירוויח בכיף.

אם זה עוזר בכל זאת יעזור אפילו ב 0.0001% להוריד נהג מסוכן 1 מהכביש - זה עדיין לקח לי רק מספר שניות לעשות את חלקי

אז למה לא?

פורסם

"אם יעזור ב-0.0001% אז למה לא?"

כי זה לא יעזור!

בכלל, לפי דעתי כל העצומות שנפתחות, מהיום למחר, באינטרנט, על כל אורנג אוטנג שאין לו איפה להשתין בסוואנה, לא עוזרות בכלום. אלא רק בכדי להשקיט נפשם של החותמים עליה, כאילו עשו משהו כדי לעזור.

לא עשו ולא עזרו חוץ מלחיצה על כפתור העכבר בישיבה על הכיסא מול המחשב בבית!

Nothin really matters to me

פורסם

לא כל נהג שנתפס על עבירה הוא בהכרח "עבריין תנועה".

העבריינים לדעתי, הם נהגים, כמו הנהג מרצדס שראיתי היום מזגזג בין נתיבים, חותך רכבים ונצמד לרכבים "איטיים" אבל כאשר הוא עובר ליד ניידת הוא הופך להיות "ילד טוב".

צריך לדעתי להבדיל בין נהג שנתפס, שנוהג 20 קמ"ש מעל המותר (עובדה שהיום נסעתי על 110 בכביש של 90 ומלא נהגים עדין עקפו אותי), לבין נהג שחותך, מזגזג, לא שומר מרחק ולפעמים גם נוהג תחת השפעת אלכוהול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...