Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין למצוא רכב שלא עובר את ה 20,000 ש"ח.

מה שמאוד חשוב לי זה שיהיה תא מטען גדול (כלומר לא 5 דלתות אבל לא מסחרי), אפשרות להסיע עוד 4 אנשים מלבד הנהג ושיהיה זול באחזקה שלו (דלק, תיקונים, בדיקות וכו') כמו גם שלא יכנס ויצא מהמוסך יותר מדי.

הצורך שלי הוא בנסיעה תוך ובין עירונית בסביבות 20-30 אלף קילומטר בשנה ואם זה בכלל אפשרי, חלונות ותא מטען הנשלטים מכסא הנהג (אבל אם אין אז אלה פחות חשובים).

אין לי הבנה גדולה במכוניות והמכונית הנוכחית שלי עלתה לי בהמון תסכול, זמן וכסף. אני מעוניין להמנע מכך פעם שנייה.

דבר נוסף, איפה יש מקום מהימן למחירי מחירון? בדקתי ביד2 ובפוקוס והבדל המחירים גדול ביותר (בששת אלפים בערך).

נ.ב.

הומלץ לי בחום על פיאט פונטו בתור מכונית זולה ואמינה ביותר אך ממה שאני מכיר, למכונית הזו בקושי יש תא מטען (צריך לפתוח למושב האחורי) וזו בעיה עבורי כיוון שיש לי שימוש בתא מטען גדול כל כמה זמן.

המפליג השקט :-)

פורסם

דיהטסו דראן מוב או אפלאוז אופציות שכדאי לשקול. לאפלאוז תא מיטען גדול למדי והוא 5 דלתות שניראה כמו סדאן. גראן מוב הוא מיני ואן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...