Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במכונית שלי , אופל קורסה אוטומטית שנת יצור 1995 .

הרכב התחיל להראות נטיה להתחממות , אמנם לא מעבר לקו האדום ,אך נטיה מדאיגה לכיוון המאה מעלות.

שמתי לב, שמאוורר הרדיאטור נכנס לפעולה רק במידה ואני מפעיל מזגן.

אם אני מכבה את המזגן , למרות שמדובר במנוע חם , (הסקאלה עוברת את 95 המעלות)

מאוור הרדיאטור מפסיק את פעולתו .

חשמלאי רכב שבדק את הנושא ,טען שהפיקוד למאוורר הרדיאטור מונחה ע"י מחשב הרכב .

ואין באפשרותו לעשות דבר , מלבד להפנות אותי למוסך מורשה UMI , שברשותו הכלים לטיפול בתקלה .

תעזור לי מאוד חוות דעתכם , לפני שאני נכנס אל המוסך.

תודה

פורסם

ככול שידוע לי הפקודה מועברת ישירות מחיישן הטמפרטורה (מתג רגיש לטמפרטורה ) הממוקם על הצינור שמחובר לראדיאטור

או על הראדיאטור עצמו (כמעט תמיד בחלק העליון) אל ממסר המפעיל את המאוורר.

בהצלחה

פורסם

שלום!

על הרדיאטור, בפינה הימנית תחתונה שלו, מותקנים שני חיישני טמפרטורה.אחד מהם שייך למערכת המזגן והשני אחראי על הפעלת מהירויות המאוורר (נמוכה/גבוהה).

מה שקורה בדרך כלל הוא הצטברות בוצה בתחתית הרדיאטור שמונעת הולכת חום אל החיישנים וכתוצאה מכך לאי הפעלה של מאוורר המנוע.

בדוק אם אי פעם ניקו או החליפו רדיאטור ואם לא תתחיל בכך.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

גם לי יש קורסה אבל 2000 ולחבר שלי יש 98 ולשנינו המאוורר נכנס לפעולה רק ב- 99 מעלות ולא מעלה אחת לפני וזה תקין! (ע"פ שני מוסכים מורשים UMI) כי אופלים עובדים בטמפ' גבוהות. שים לב שהאזור האדום הוא אי שם ב- 105 מעלות.

תנסה להגיע פעם אחת ל100 -101 מעלות ותראה האם המאורר מופעל אוטומטית.

נ.ב במידה ואני לא טועה יש שני מאווררים ברכב וזה שנדלק בזמן הדלקת המזגן הוא לא של הרדיאטור.

אחרי שהמאוורר מופעל אתה רואה את הטמפ' של המנוע יורדת בעקבות הפעלתו?

• תוכן חדש...