Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה אתם ממליצים לי לעשות ? להחליף למקוריות של סוזוקי ? או לרפידות כמו לוקאס או פרודו ?

כמה זה בכלל צריך לעלות ?

האם יכול להיות שהברקסים האחוריים לא תקניים ובגלל זה נופל כל העבודה על הקדמיים ?

ולמה לעזעזל יש שריקות מהברקסים ??

פורסם

אצלי בקיה אני מחליף רפידות קידמיות כל 20K ויש פעמים שצריך כל 10K אבל בגלל שרוב הנסיעות הם עירוניות והרכב כבד (שוקל כמעט 2 טון) אז זה מסתדר וגם זו הבעיה הידועה בקרניבלים -הפלוס פה זה שהם לא עולות הרבה הם עולות 150 שקל.(כנראה שזה מילוי או שאני לא יודע מה אבל הם בסדר מבחינת איכות כי זה מוסך מורשה יבואן )

מאחור לא החלפתי מאז טיפול 90K וכרגע הרכב עומד על 155K ובטיפול 160K צריך להחליף את הרפידות הקידמיות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אחריות לא תופסת על חלקים ברכב שיש להם בלאי כגון ברקסים,רפידות,קלאץ' וכדומה.

להלחם עם היבואן זה קצת בעיה כי תמיד הוא יטען שהלקוח אשם.

האם החלפת הרפידות בכל הסוויפטים ב6-10K?

אם כן כנראה שהברקסים של הרכב חלשים,אם לא,אתה הורג את הברקסים.

מכרה שלי גרה בנווה שאנן בחיפה,יש לה גולף MK5 והיא מחליפה כל 15-20,העניין הוא שכל חיפה היא עליות\ירידות.

Got To love It

פורסם

אוקיי הייתי במוסך עשו בדיקה לברקסים ולמתלים וזה נמצא שהכל תקין

יכול להיות שסתם הגזמתי

בנוגע לרעשים הם אמרו שצריך להחליף רפידות ולעשות חריטה וכל זה יעלה לי 800 שקל בלי מע"מ

וויתרתי על זה...

דרך אגב מישהו פה יודע מזה אובליות ?

במסמך שיצא אחרי הבדיקה היה רשום אובליות 18 ו20 וזה היה באדום

• תוכן חדש...