Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מקרה שקרה אתמול - מדהים אותי מחדש עד כמה אנשים אדיוטים יש במדינה הזאת.

השעה: 23:50

המקום: איילון דרום, עלייה לכיוון חולון בת-ים אחרי מחלף לה-גארדיה.

אני משייט לי להנאתי, במסלול השמאלי לכיוון חולון בת-ים ב110 קמ"ש.

בסוף העלייה על הגשר, בשיא הגובה שלו החליט איזה חכם בלילה להשאיר שם את המכונית (כנראה מקולקלת) כאשר חציה בשוליים וחציה במסלול השמאלי.

המכונית כהה. משולש אזהרה, אין. אורות חניה אין. הוא השאיר את האוטו עם הווינקרים מהבהבים בסוף העלייה כך שבקושי רואים אותו. בדיוק כשהתקרבתי אליו הסתכלתי ימינה על מנת לראות אם אני יכול לעבור נתיב, וממש ברגע האחרון אני קולט את הרכב החונה וסטיתי ימינה בשביל לא להתנגש בו.

פשוט :mad::mad:

פורסם
משייט לי להנאתי, במסלול השמאלי

רק לי ברור שזה מסר הישר מאלוהים? :?

וברצינות - ממש לא אחראי.

אני מקווה שלפחות התקשרת למשטרה,

מכיוון שלאחר שאתה הופתעת אך חמקת מהסכנה,

יכול להיות שהיא תכה במישהו אחר חזק...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לפני שנים חבר שלי התנגש באחוריה של משאית שעמדה במסלול השמאלי של איילון.

הנזק: פיאט פיורינו חדשה = טוטאל לוס

פגיעות גוף: מכות יבשות קלות - שום דבר רציני...

לדעתי מכוניות כאלה יש לגרור מיידית ולחייב את הנהג בקנס כבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
משייט לי להנאתי, במסלול השמאלי

רק לי ברור שזה מסר הישר מאלוהים? :?

וברצינות - ממש לא אחראי.

אני מקווה שלפחות התקשרת למשטרה,

מכיוון שלאחר שאתה הופתעת אך חמקת מהסכנה,

יכול להיות שהיא תכה במישהו אחר חזק...

מסר ישר מאלוהים? :lol: אולי, אבל אני לא אפסיק לנסוע במסלול השמאלי.

1. אני לעולם משתדל לא להפריע לנהגים שנוסעים מהר יותר ממני ומפנה את המסלול כשמתקרב אלי מטוס.

2. במסלול השמאלי בטוח יותר. אין מכוניות משמאלי.

3. לא יודע למה, אבל במסלולים הימניים אני תמיד נתקל במטורללים שנוסעים כמו אדיוטים, סוטים בלי לאותת ובלי להסתכל, חותכים במרחק מילימטר מהפרונט, נדחפים במרחק מילימטרים מאחריך כך שאם תבלום בלימה הכי קטנה יכנסו בך.

פשוט נמאס, אני מעדיף לנסוע בשמאלי, ולפנות את הדרך כאשר נדרש.

בכל מקרה, כמה מאות מטרים אחרי הרכב החונה היתה תאונה (לא משהו רציני, איזה סובארו לגאסי שפשפה את הבטון כנראה), והיתה שם ניידת - אז התרעתי על המפגע.

פורסם

כשאתה תתקע בלי יכולת להזיז את האוטו נראה אותך רץ לשלם קנס כבד, עד אז בלי רעיונות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. אני לעולם משתדל לא להפריע לנהגים שנוסעים מהר יותר ממני ומפנה את המסלול כשמתקרב אלי מטוס.

3. לא יודע למה, אבל במסלולים הימניים אני תמיד נתקל במטורללים שנוסעים כמו אדיוטים, סוטים בלי לאותת ובלי להסתכל, חותכים במרחק מילימטר מהפרונט, נדחפים במרחק מילימטרים מאחריך כך שאם תבלום בלימה הכי קטנה יכנסו בך.

בכל מקרה, כמה מאות מטרים אחרי הרכב החונה היתה תאונה (לא משהו רציני, איזה סובארו לגאסי שפשפה את הבטון כנראה), והיתה שם ניידת - אז התרעתי על המפגע.

תתפלא אבל בגלל שהרבה נוסעים בשמאלי הימני הפך להיות השמאלי לצורכי עקיפה וגם הוא יותר ריק בהרבה פעמים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשאתה תתקע בלי יכולת להזיז את האוטו נראה אותך רץ לשלם קנס כבד, עד אז בלי רעיונות.

כסף לשלם לתביעה האזרחית שתוגש נגדך על הרשלנות הזו (ורק מסקרן אותי אם זה יהיה לפני או אחרי ההליך הפלילי שבטח יוגש נגדך על שבכלל השארת ככה את האוטו שלך....)

בקיצור, זה שהאוטו שלך לא זז לא נותן לך שום עילה להשאיר אותו וללכת...

רון.

-במיוחד לא כשהוא בלי משולש ו\או איתותי אזהרה...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דווקא אחד מחברי הפורום הוא מאלה שחולמים בשמאלי?

דווקא על אחד מחוקי התנועה היותר-הגיוניים אתה מעדיף לעבור?

באמת - אם אתה נוסע ורואה בעיה - עבור לשמאלי ועקוף אותה. אם לא - סע בימני. מה כל כך מסובך?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

דווקא אחד מחברי הפורום הוא מאלה שחולמים בשמאלי?

דווקא על אחד מחוקי התנועה היותר-הגיוניים אתה מעדיף לעבור?

באמת - אם אתה נוסע ורואה בעיה - עבור לשמאלי ועקוף אותה. אם לא - סע בימני. מה כל כך מסובך?

זה בדיוק העניין, אני לא חולם בשמאלי, ובהחלט לא מפריע לתנועה.

ומלבד זאת, אי אפשר לעקוף את הבעיה בימני. יותר מדי חולמניים, כאלה שלא מסתכלים וכאלה שפשוט לא אכפת להם נמצאים שם. ממש כמו נסיעה ברכבת הרים.

פורסם

boxer

ולכל השאר... די נמאס מהטמטום הזה של כולם בימני....

לפי זה כל נסיעה שלי אני יחזור עם סחרחורת... מהזההחארטה הזה?!?

אני מסכים עם NEMESSIS

אני אישית ושוב זאת דעתי... סע בימני כשאתה רוצה לנסוע במהירות החוק וכך גם עם יבואו 1 מכוניות מאחורה לאף אחד אין זכות לצפצף/לאותת לך....

אם אתה חושב שאתה נוסע מהר יותר מרוב המכוניות בימין סע בשמאל ואל תזגזג כמו סביבון, פשוט שים לב שאתה לא מעקב אף אחד, מה שמצריך נסיעה עירנית והסתכלות מתמדת במראות...

לי אישית אין בעיה שאנשים נוסעים "לאט" (יעני חוקית) בשמאל, כל עוד הם מסתכלים במראות שלהם מדי פעם וזזים לימני בלי לעשות "דווקא"... תאמינו לי זה אפילו מנומס, ואני מעריך (ולא מקלל) את אלו שבשמאל אבל לפחות רואים מה קורה בכביש...

פורסם
boxer

ולכל השאר... די נמאס מהטמטום הזה של כולם בימני....

לפי זה כל נסיעה שלי אני יחזור עם סחרחורת... מהזההחארטה הזה?!?

אני מסכים עם NEMESSIS

אני אישית ושוב זאת דעתי... סע בימני כשאתה רוצה לנסוע במהירות החוק וכך גם עם יבואו 1 מכוניות מאחורה לאף אחד אין זכות לצפצף/לאותת לך....

אם אתה חושב שאתה נוסע מהר יותר מרוב המכוניות בימין סע בשמאל ואל תזגזג כמו סביבון, פשוט שים לב שאתה לא מעקב אף אחד, מה שמצריך נסיעה עירנית והסתכלות מתמדת במראות...

לי אישית אין בעיה שאנשים נוסעים "לאט" (יעני חוקית) בשמאל, כל עוד הם מסתכלים במראות שלהם מדי פעם וזזים לימני בלי לעשות "דווקא"... תאמינו לי זה אפילו מנומס, ואני מעריך (ולא מקלל) את אלו שבשמאל אבל לפחות רואים מה קורה בכביש...

אני רוצה לצאת חוצץ (חחח ... :lol: ) , מסלול שמאלי נועד לעקיפה בלבד .

ועכשיו חזרה למציאות , מה הטעם ליסוע בשמאלי אם אתה רוצה ליסוע לפי החוקים ?

הרי בכל מקרה בצד ימין נוסעים על בערך 90 , ואפילו אם יש מישהו איטי תעקוף ותחזור .

זה שאחרים נשארים במסלול השמאלי כאילו אבא שלהם קנה להם את הכביש זה לא אומר

שאחרים צריכים להתנהג ככה ...

אני לא אומר , יש כאלה שהם מאוד נחמדים שנוסעים בצד שמאל לשם עקיפה ונשארים שם עוד קצת כי הם נוסעים יותר מהר מאחרים ואז חוזרים שהכביש שוב פנוי , אבל אפילו אז אם יש מישהו יותר מהיר ממך שדבוק אליך תן לו לעקוף .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

זה עוד כלום, אני אתמול חוזר מעבודה מחוץ לעיר בלילה ונוסע בכביש 80קמ"ש פתאום שם לב לרכב חונה באמצע הכביש!!!! במסלול השני מתוך שלושה מסלולים. רציתי לעצור ולדפוק לו את הראש בשמשה הקדמית :evil:

שום סימנים לתאונה או לתקלה, אין משולש ולא וינקרים,כלום. הוא יושב באוטו ונחשו מה?

הוא מדבר מהחלון עם חבר שלו בכביש הנגדי!

חבל שלא היתה לי מצלמה באותו רגע. :evil:

פורסם
זה עוד כלום, אני אתמול חוזר מעבודה מחוץ לעיר בלילה ונוסע בכביש 80קמ"ש פתאום שם לב לרכב חונה באמצע הכביש!!!! במסלול השני מתוך שלושה מסלולים. רציתי לעצור ולדפוק לו את הראש בשמשה הקדמית :evil:

שום סימנים לתאונה או לתקלה, אין משולש ולא וינקרים,כלום. הוא יושב באוטו ונחשו מה?

אם היתה לך מצלמה סביר שלא היו לך חיים....מדובר בערסים שלא דופקים חשבון לאף אחד ועושים בכביש מה שב**ן שלהם אז חבל על המאמץ :mad: והעצבים.

פורסם

אם היתה לך מצלמה סביר שלא היו לך חיים....מדובר בערסים שלא דופקים חשבון לאף אחד ועושים בכביש מה שב**ן שלהם אז חבל על המאמץ והעצבים.

פורסם

חלילה לי מלפקפק באמינות דבריך (ברצינות),

אבל רכב שנוסע בכביש של 80, עם שלושה נתיבים,

וממול רכב שנוסע בכביש של 80 = 160 קמ"ש (בלי להתחשב בעובדה שאף אחד

בטח לא באמת נוסע שם על 80)

כך ששתי רכבים יבחינו במקרה זה בזה, במהירות של שישים קמ"ש

ועוד יספיקו לעצור מראה אל מראה ע"מ לשוחח - נשמע מאד חייזרי,

לא אנושי, מוזר...

מישהו יכול לסתור את טענותיי או שמא אכן כבר נחתו החייזרים?

או שאולי הערסונים פתחו מוטציה חדשה של "סופר ערס"? :shock::x-mas:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...