Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע קניתי הונדה סיויק שנת 99 עם 166,000 ק"מ אוטומט,

עכשיו יש כמה דברים שחסרים לי,

שאני למשל עומד במקום ונותן גז עד הסוף הרכב כאילו לא מזנק ישר, הטורים עולים לאט ואז בטורים הגבוהים הרכב מקבל את הכח של המנוע,

ועוד דבר זה ההתנהגות כביש, הרכב לא מספיק חד, זאת אומרת שפניה הכי קטנה הרכב נמרח על הבולמים,

1.האם יש משהו שאפשר לעשות בשביל לקבל מהרכב קצת יותר כח בטורים הנמוכים?

והאם טורבו קטן על מנוע סגור בא בחשבון?

2.האם אפשר לשפר טיפה את ההתנהגות כביש של הרכב? אולי הבולמים כבר ישנים או שמשהו יותר ספורטיבי?

אני יודע שהרכב לא בידיוק ספורטיבי אבל חשוב לי טיפה כח שצריך והתנהגות כביש בפרט.

שכחתי לציין שמדי פעם שמניעים את האוטו המנורה של הצ'יק אנג'ן פועלת ושמדליקים מחדש היא נכבית.

תודה

פורסם

מוזר לי שאתה מחפש מאפיינים ספורטיביים ברכב אבל עדיין קנית משפחתית אוטומטית. בכל מקרה, הרכב לא מזנק ישר כי כאמור זו תיבה אוטומטית שתגובתה מעט איטית, ובנוסף המנוע הזה חובב סל"ד גבוה ולא ממש חי בסל"ד נמוך, כך שלא מפתיע שחסר לך כוח בטורים נמוכים.

אותו דבר בנוגע להתנהגות הכביש - הסיוויק רכה ולא ממש מתנהגת. זוויות הגלגול גדולות ויש הרבה תת היגוי.

שיפורי מנוע - טורבו יעלה סכום 5 ספרתי. אגזוז פתוח (הכל - מהסעפת ועד לפתח האגזוז) ושיפור תואם ליניקה עשוי לעזור לנשימה בסל"ד נמוך אבל יעלה קרוב ל-5 ספרות ככל הנראה.

מתלים - בולמים וקפיצים קשיחים יותר יעלו קרוב ל-5K, צמיגים ספורטיביים יותר כולל ג'נטים - גם סכום כזה.

בהצלחה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב הזה נקנה כי גם אמא שלי נוהגת עליו,

אני מבין שזה עסק יקר להפוך את הרכב לטיפה יותר ספוטיבי,

התקציב בסביבות 2500-3000 ש"ח

פורסם

בתקציב הנ"ל אני ממליץ לך על יישור קו + סט צמיגים איכותי.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קפיצי הנמכה "וויטק" מוט מייצב עליון,(בערך 1200 שקל)ג'אנט 15 עם צמיגים נורמאלים(משומש גם איזה 1000 1500 שקל),האוטו ישתנה לגמרי,שים פילטר פתוח ב250שקל ,לא תיסע חזק אבל תהנה מהצליל אני מבטיח לך...:-)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אוקיי חברה,

אשמח למצוא מישהו שמוכר קפיצים משומשים שיעשו את העבודה,

יש לי על הרכב ג'אנט 14",

ופילטר אני לא מתכוון להשים גם בגלל שזה רעש על אוטומא (לא אוהב את זה) וגם אמא שלי נוסעת על הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...