Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים עם איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט בזבוז של זמן עצבים וכסף.

ב-160 אלף שקל אתה אולי קונה פחון בחיפה ומשכיר אותו ב-200 שקל לחודש. תגובה נוספת כזו ותקבל התראה.

בנוגע למיטו - מושבים ספורטיביים יותר זה MUST, אבל חישוקי 18 אינץ' נראים לי קצת מוגזמים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפותח השרשור,

סקירה יפה היה נחמד לקרוא ,בכל מקרה האלפא היא באמת רכב מיוחד ועשית בחירה מיוחדת שבחרת בו, קשה לי לראות אותך מתחרט על כך

אני בעצמי מוצא את עצמי חושב הרבה על אלפא, כרגע אין לי כסף לשינוי, אולי בעתיד אני יעשה שינוי כזה,לרכב פשוט יש את הייחוד שלו

אני עוד לא אומר לך תתחדש, רק כשאראה תמונות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קודם כל תתחדש... אגב גם הרכב הראשון שלי היה סיאט איביזה - אם כי מודל 96 :-D

סיכמת את זה יפה, רכב נחמד מאוד להתנייד עליו ביום יום.

ואני שואל את עצמי, בתקציב הזה, למה לא קליאו ספורט? האם היה בשיקול משקל משמעותי על נושא העיצוב?

אני מוצא את המיטו מאוד יפה, והעיצוב שלה מאוד זורם לעומת העיצוב של הקליאו.

אילו סעיפים השפיעו על הבחירה שלך? האם מדובר על דגם הטורבו של המיטו?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רוני, באופן כללי אתה צודק, אבל זה בא כחבילה וה 18" כ"כ יפים שממש רציתי אותם.

Herman,

ניסיתי את הקליאו ספורט (היחס של קרסו היה מזעזע) ופסלתי אותה בגלל תא נוסעים פשוט מידי ואבזור חסר יחסית למחיר. חיפשתי מכונית שתהיה חבילה טובה, שיהיה לי נח לנסוע איתה לעבודה, לעשות איתה קניות, שלא תבאס מידי בסיבובים ושתהיה ידנית. אכן למרכיב העיצוב היה משקל גבוה אבל אני אוהב גם את העיצוב החיצוני של הקליאו (למרות שהן ממש לא באותה הרמה מבחינת העיצוב).

המיטו היא 1.4 טורבו 155 כ"ס. מאוד אהבתי את זמינות הכח שלה.

קשה לי מאוד להסביר את הבחירה במיטו מבחינה הגיונית. פשוט רציתי אותה מהרגע שראיתי אותה ורציתי אותה עוד יותר אחרי הנסיעת מבחן. קשה לי להסביר למה.

emotion of motion

פורסם

אלכס, אין צורך להסביר, לא כל בחירה היא הגיונית, יש בחירות שעושים מהלב,העיקר שתהיה מבסוט.

מנסיונו של אחי, מכיר את היחס העלוב של קראסו ,אבל כרצונם.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני דווקא חושב שהמיטו היא בחירה די הגיונית למישהו שמחפש all-rounder קטן, מאובזר, מהנה ומיוחד. אם כבר הקליאו היא בחירה פחות רציונלית במובנים רבים (אך הכרחית למי ששם בראש את ההנאה מהנהיגה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נחמד לקרוא, משתתף בהתרגשותך מהמיטו.

גם עלי במזנו הילכו אימים שלא אצליח למכור את הרובר 25 שלי, שנמכרה תוך פחות מיום באותו יחס למחירון כמו שקניתי אותה.

אני לא כ"כ אוהב את הגימור של הסיאטים, אני מקווה שזה משתפר בדגמים החדשים (איביזה וליאון מתוחת הפנים).

וורום וורום תעלה תמונות של המיטו כשתקבל אותה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איביזה שמורה מהשנים הללו עם נתונים מצויינים לא תמכר באופן מיידי? מי שאמר את זה, יכול לשכוח מלהיות נביא, פשוט לא יצליח לו.

נכון שהאיביזה לא אמור להיות ספורטיבית כלל וכלל, אבל זריזה היא כן אמורה להיות, לא?

בכל מקרה ,תתחדש ותעלה תמונות. :lol:

פורסם

שמעתי הרבה על איכות הפנים של האיביזה, אבל אצלי הכל היה מצויין מבחינת העמידות. שום דבר לא התפרק וישב במקום כמו שצריך. הדבר היחידי שקצת הציק לי, הוא שהעור סביב מוט ההילוכים התקלף קצת והעור על ההגה היה קצת משופשף. הדבר היחידי שצקצק היה הרדיו דיסק (לא מקורי). אני חושב שמהדגם של שנת 2003 איכות הפנים השתפרה לעומת שנים קודמות.

לגבי הזריזות של האיביזה, היא סבירה אבל 206XS עם ה 110 כ"ס זריזה יותר וגם היאריס TS זריזה יותר. שתיהן גם יותר מהנות לנהיגה.

מבטיח להעלות תמונות כשהמיטו תגיע :-)

emotion of motion

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אהבתי את הסיקור אם כי אשמח אם תפרט יותר לגבי הנושאים שקשורים בהנאה מנהיגה (ידוע שהאוטו לא ספורטיבי אבל בכל זאת) קצת יותר על המנוע, הכוח הזמין (אם היה חסר בהרבה מצבים (עליות וכו') לגבי האמינות זו ההוכחה שכל הסטיגמות שגויות ואם מטפלים באוטו כמו שצריך ההכללות של "זו לא קורולה" וכו' לא נכונות.

פורסם

אין לי הרבה להוסיף לגבי ההנאה מנהיגה לעומת מה שרשמתי.

זה לא רכב ספורטיבי.

כח אני לא זוכר שהיה חסר לי בנהיגה מנהלתית, גם לא בעליות. אבל שוב - אין מה לדבר על נהיגה ספורטיבית.

emotion of motion

• תוכן חדש...