Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בפונטו HGT 2002 המנוע הוא אטמוספרי מלבד אגזוז זרימה חופשית שהוסף.

לאחרונה עיינתי באיביי הכלל עולמי, איביי איטליה ואיביי אנגליה (ההיצע בתוספת לפיאט הוא הכי גדול במקומות האלו).

ברצוני להחליף את סט הבולמים והקפיצים, ואולי גם הנמכה אם זה מגיע בילד אין או תורם במשהו - הרעיון הוא להגיע להיגוי מהנה מקסימלי בניגוד לסט החובבני שמגיע עם האוטו מהחברה.

אשמח אם תעזרו לי בבחירת הסט הטוב ביותר עבור הבולמים ועבור הקפיצים.

חשבתי על מספר אפשרויות, קפיצי אייבך עם בולמי בלשטיין, או סט קפיצים ובולמים של קוני, או סט קפיצים ובולמים של בלשטיין, מה הכי מומלץ?

ועוד משהו, משום מה לא מצאתי קפיצי אייבך יעודייים ל-HGT, אלה לדגמי פונטו אחרים (1.7 וכדומה), האם זה יכול להתאים גם ל-HGT?

תודה לעונים.

פורסם

תקציב, תקציב, תקציב.

אין דבר, שסט קוילאוברים טובים לא יפתור. :wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

התקציב לא גדול בכלל, אפשר לומר 2000 ש"ח גג, אפשר לעשות משהו בסכום הזה? מדובר במוצרים שמוזמנים מחו"ל ואפילו יד שנייה (איביי).

פורסם

אני חושב שבמחיר הזה הכי טוב שתוכל לשפר ב-HGT בכדי ליצור היגוי טוב יותר, הוא עצמך. קורס נהיגה מתקדמת ואתה תלמד איך לנצל את יכולות הרכב. בסה"כ עם שליטה נכונה ה-HGT די מהנה לנהיגה.

לחילופין, חסוך עוד כמה אלפי ש"ח בערך ואז אולי תוכל להתחיל לדבר על בולמים וקפיצים. בכדי לסבר את האוזן, סט בולמים של קוני לרכבך יעלה כ-3500 ש"ח ובילשטיין כאלפיה מעל. עדיין לא התחלנו לדבר על קפיצים, עבודה, כריות בולם וכיווני פרונט.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מחזק את שחר.

אם התקציב היה קצת יותר מכפול יכלת ללכת על סט קפיץ-בולם, בכל מקרה רק חדש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מחזק את המחזק(פיליפ)

דרך אגב איזה סט צמיגים יש לך?

גם מחזק את המחזק של המחזק, וגם מחדד את הכוונה של השאלה על הצמיגים (היה צריך לשאול גם מה מצב השחיקה שלהם ובני כמה הם?):

לצמיגים יש השפעה משמעותית על ההיגוי.

יצא לי לנסות מספר צמיגים שונים על אותו רכב, וחד משמעית יש צמיגים שמעניקים תגובת היגוי מיידית יותר מאחרים, ומצד שני יש צמיגים שממש מורחים את התגובה לפקודות היגוי.

אם כל התקציב זה 2000 ש"ח, אין מה להתחיל בכלל עם בולמים/קפיצים וכל השאר, אבל ב 2000 ש"ח אפשר לחפש את הצמיגים ההכי טובים שיש (לקרוא מבחנים מחו"ל ולמצוא את אלה שנותנים תגובת היגוי הכי טובה).

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
תקציב, תקציב, תקציב.

אין דבר, שסט קוילאוברים טובים לא יפתור. :wink:

יש כמה דברים... ורמת השיפור בהיגוי לא תלויה אך ורק בקויילאוברים.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

היגוי ספורטיבי מאקסימלי לא יושג ב2000 ש"ח.

שיפור התנהגות ו/או רמת נהיגה אולי כן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני שמח שכולם פה מחזקים ומחוזקים :)

בכל מקרה האם בסכום הזה אפשר להתחיל אם משהו, נניח רק סט בולמים או רק קפיצים, האם תיהיה השפעה לטובה?

פורסם

כמו שכתבו לך בסכום כזה אפשר להתחיל רק עם צמיגים איכותיים (וגם זה גבולי) או עם קורס נהיגה מתקדמת.

עבור סט בולמים+קפיצים איכותי + התקנה תצטרך לפחות כפול מהסכום הזה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...