Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה :

יש ברשותי מונובלוק של HERTZ EP 1D שנותן 1000rms ב 1 אום ...

איזה סאב אני יכול לשים עליו שהוא יפתח אותו בצורה מושלמת ? איך פועל כל הקטע של 1 אום ? צריך סאב מיוחד לזה ?

מעוניין לדעת גם מה המחיר המומלץ של המגבר הזה ..

בקשר לאקוסטיקה , אני נוהג על יונדאי סונטה מודל 2001 ... מישהו יודע איך האקוסטיקה שם ?

יש אולי המלצה על קומפוננט ? אני נמשך לכיוון של הרץ ... השאלה איזו סדרה ועם מה להגביר ? יש לי תקציב לא רע .... אשמח לכמה שיותר תגובות ...

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

מזה תקציב לא רע?

כמה כסף?

כול סאב של 1000RMS יפעל עם המגבר שלך בצורה מעולה. יש את ההאבוק יש את הIDMAX של IMAGE DYNAMICS שהם מומלצים ויש עוד הרבה, W6 W7 של JL מה התקציב שוב.

התנגדות סופית של סאב נקבעת עפ"י ערכי הסלילים שלו. לרוב הסאבים היותר חזקים ישנם שני סלילים וגם יותר שמרכיבים את ההתנגדות הסופית של הסאב.

לדוגמא.

סאב בעל שני סלילים של 4 אוהם, יתן התנגדות סופית של 8אוהם(חיבור טורי) או 2 אוהם(חיבור מקבילי)

סאב בעל 2 סלילים של 2 אוהם, יתן לנו 1אוהם( בחיבור מקבילי) ו4 אוהם בחיבור טורי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בשביל שהמגבר יעבוד ב 1 אום תצטרך סאב עם 2 סלילים של 2 אום ואותו סאב יכול לעבוד ב 4 אום או 1 אום, זה תלוי בחיבור הסלילים.

לגבי קומפוננט, תשמע ותחליט יש כאלו שימליצו על הרץ ויהיו כאלו שפחות כי כל אחד והטעם שלו, לפי חוות דעת בפורם אם כבר הרץ אז קומפוננט היי אנרג'י ולא האנרג'י.

תגיע למפגש בשבת ואולי יתמזל מזלך ויהיה מישוה עם הקומפוננט ותוכל לשמוע וגם תוכל לשמוע אחרים ואז תחליט.

מקווה שעזרתי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

קודם כל , אני חדש פה ... מאוד אהבתי את התגובה המהירה לטופיק שלי , ממש תענוג....

התקציב שלי הוא כ-1500 שקל לסאב + תיבה ( מעדיף לא לחרוג ... ומעדיף לנצל יפה את כל המגבר , הכוונה לחבר על אום 1 ... )

ובערך 1200 לקומפוננט , עוד 800 למגבר 4 ערוצים ? זה התקציב בערך.......

עוד שאלה : לפי מה שהבנתי , אם יש לי סאב בהספק של 600RMS רצוי לחבר אותו למגבר בעוצמה יותר גבוהה ממנו בשביל להפיק ממנו את המיטב לא ? למשל מגבר של 1000 על סאב של 600 ??

נ.ב.

עד עכשיו השקעתי 3100 שקל על רדיו דיסק, מונובלוק וחיווט מקצועי יחסית... תתחשבו בי עם התקציב חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא בבקשה את הכללים***

מישהו יכול גם לברר לי מחיר של המונובלוק ? סליחה על החפירה .....

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

תבדוק מבצעים בפורום, יש המלצות חמות על הסאבים של AA בתקציב שלך נכנס ARSENAL ותוסיף עוד כמה שקלים על תיבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241625

לגבי קומפ אני אישית ממליץ בחום רב על מורל הייבריד אוביישן (חפש יד שנייה ראיתי שמוכרים), יש לי את הסט ולדעתי שווה כל שקל.

מגבר 4 ערוצים חפש JBL 75.4, מגבר לא רע ונותן ותמורה טובה למחיר או שחפש אחרים ברמתו במסגרת התקציב שלך, אם תמצא משוה תוכל להתייעץ בפורום לגביו.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תצטרך לשנות את סדר העדיפויות שלך. סאב של 1000RMS ב1500 שקל עם תיבה אולי תמצא יד שנייה

אופצייה לחדשים זה זוג ID10 בתיבה כפולה שכל אחת 25 ליטר. ישמעו ממש פגז ותאמין לי שלא תרצה יותר באס מזה אם אתה שפוי.(אלי, אתה לא שפוי, אם שאלת את עצמך "מה?! לי יש 2 סאבים 15' וזה לא מספיק חזק")

יעלו לך 1300 שקל שניהם חדשים ועם תיבה תגיע לעוד 150 שקל בערך( אם תבנה לבד)

מגבר 4 ערוצים טוב ב-800 שקל?! אין חיה כזאת.

1200 לקומפוננט יש לך דוטק של מורל זה הכי טוב לפי דעתי אבל זה תלוי באופי צליל שאתה אוהב, אולי אתה לא תאהב אותם.

אתה צריך לשמוע בשביל להחליט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בקשר לאקוסטיקה , אני נוהג על יונדאי סונטה מודל 2001 ... מישהו יודע איך האקוסטיקה שם ?

אם DYNAMAT בכל אוטו אפשר להגיע לרמת אקוסטיקה טובה

אם אתה שואל מזה:אז כך קישור,יש הרבה תמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=243246&highlight=%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93+%D7%9C%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אין לך תקציב לסאב איכותי של 1000RMS.

אני חושב שאתה צריך לצאת מהתפיסה הזו ,הייתי משנה את התקציב ומחלק אותו קצת אחרת

אם יש לנו 3500 שח ל-סאב+תיבה+מגבר 4 ערוצים +קומפוננט הייתי ממליץ על המוצרים הבאים :

סאב +תיבה עוד 200 שח

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=340

מגבר 4 ערוצים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

קומפוננט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

פורסם

בשביל מה אתה צריך 4 ערוצים?

אם אתה לא מחבר אחוריים, אז 2 ערוצים יספיק לך, ואז כבר יש מצב יותר טוב למצוא משהו סביר ב-800 שקל.

קומפוננט - אם אהבת הרץ' אז לך על האנרג'י או שתמתח את התקציב ותקנה הי אנרג'י.

• תוכן חדש...