Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למספר שרשורים על "מי הרכב האמין ביותר?" אני מצרף את רשימת הרכבים שנבחנו בבריטניה

ע"י whatcar הקישור : www.whatcar.com

אני מציע לכל גולש שרוצה לדעת אם הרכב שהוא בוחר אמין לפי סקר שנערך על עשרות אלפי רכבים (כמות תקלות ועלות תיקונים?) לגלוש לאתר ולחפש שם תחת סקר אמינות..

הטובות והגרועות:

Reliability Supertest 2008 - The best and worst performers

02 December 2008

ToyotaNewCorolla111210200110326.jpgspacer.gifThe best performers (faults per 1000)

Toyota Corolla '00-'02 2

Mazda 323 '98-'03 3

Ford Fusion '02-'06 4

Honda HR-V '99-'06 4

Mitsubishi Carisma '95-'99 4

Nissan X-Trail '01-'07 4

Nissan Almera '95-'99 5

Toyota Celica '99-'06 5

Lexus LS400 '90-'97 7

Honda Civic '96-'01 8

The worst performers (faults per 1000)

Audi A6 '94-'97 54

Seat Alhambra '96-'00 55

Audi Cabriolet '92-'00 57

Citroën Synergie '95-'02 57

Land Rover Freelander '97-'00 57

Audi Allroad '00-'0561

Mercedes-Benz S-Class '06 71

Renault Espace '97-'0271

Alfa Romeo GTV '96-'03 77

Jaguar XK8 '96-'06 78

ניתן לראות את מוצא הרכבים.

כמובן שיש לסייג את הרשימה שהיא נכונה לתנאיה של בריטניה. לדעתי היא מייצגת תמונה נכונה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אם מאזדה 323 לאנטיס שנת 99 נחשבת לאוטו אמין אז לעזאזל מה כן אמין,במאזדה שהיתה לי לא הפסיקו התקלות,או שפשוט נפלתי על האוטו הכי מנחוס בעולם, או שזה לא משנה מה, אוטו משנת 99 יתחיל להזקן מהר.:?

פורסם

כמו כל סקר אחר, גם זה מגיש בלילת נתונים שקשה מאוד להבין ממנה משהו.

הנתונים מבוססים על תביעות שהוגשו לחברת ביטוח ומפולחים לפי יצרן.

העניין הוא שכמו שאין הרבה קשר בין טלפון נוקיה בן 10 לנוקיה N95, כך גם אין הרבה קשר בין מכונית בת 10 (שתוכננה לפני 15 שנה) לבין מכונית בת שנתיים.

בנוסף, לא ברור מה התפלגות הרכבים שמבוטחים בחברה הזו. האם בעיקר ישנים? אולי חדשים?

ומי אמר שצריך לדרג את המכוניות לפי כמות התביעות? למה לא לפי עלותן?

אולי עלות התיקונים משפיעה על מספר התביעות?

פורסם

אני חושב שאי אפשר להסתמך על נתונים מארץ אחרת משום שזה כל מדינה והפאקים שלה. ישראל עם החום הגבוה מאוד ביחס לבריטניה, איכות הדלק והכבישים הנחותה. אצל בריטניה לא מפסיק לרדת גשם/שלג לכן יש הרבה בעיות של חלודה.

פורסם

אכן ממש לשכנע את המשוכנעים.

הסקר נערך בבריטניה , ומביא בחשבון נתונים אשר יחודים לשוק הבריטי ואין ביניהם ובין הרלוונטיות לאמינות הרכב דבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...