Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט נגמר לי הביטוח ואני צריך את העזרה שלכם בבקשה,

מה הביטוח הכי משתלם והכי חסכוני לנהג בגיל 21 מספר תביעות נגד הביטוח זה 1, והביטוח שמי זה אומר שרק אני נוהג הרכב

הרכב: סיאט איביזה 1600 סמ"ק 2002 AKL זה הקוד של הדגם הרכב ידני

בבקשה תגידו לי איפה אתם עשיתם את הביטוח רכב שלכם

בתודה מראש

מקווה שתעזרו

בן

פורסם

הביטוח הכי משתלם עבורך הוא זה שיהיה הכי זול מבין כל חברות וסוכני הביטוח שנמצאים בדפי זהב, בהצלחה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצאתי זיצלברג חברה לביטוח מקיף + חובה + גרר+ שמשות = 5720

*נהג צעיר

*תאונה אחת

ושלוש שנים רישיון

מה אתם אומרים שווה ?

פורסם

קיבלת עוד הצעות מחברות אחרות? זאת הכי טובה?

גם השתתפות עצמית במיקרה של התאונה יחסית נמוכה?

קיבלת המלצות על חברת "זיצלברג" ממישהו שהיה לו ניסיון איתה (מיקרה ביטוחי)?

אם המחיר, התנאים והחברה נראים לך כאופציה הכי טובה,

היא תהיה גם הכי שווה\משתלמת.

אני לא חושב שמישהו ב CF באמת יכול לענות לך על השאלה ברמות של חוות דעת על המחיר שקיבלת כנגד המחירים בחברות ביטוח אחרות.

כאן זה לא פורום סוכני ביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא אני יספר לך זה פשוט קטע הזוי.

אני לקוח של צילצברג מאז שיש לי רישיון.

השנה אמרתי אני יעשה סקר שוק ולא ילך על חתול בשק ויקח ישר מה שנותנים לי, שרביט הציעה לי 5870 ש"ח גם מקיף חובה שמשות וכו אבל פה הביטוח הוא שמי רק אני יכול לנהוג על הרכב, השתתפות עצמית היא 1600 שקל ואני יכול לתקן את הרכב במוסך שלהם! (חלקים סינים) ואם אני רוצה מוסך שלי אני צריך לשלם 2400 שקל השתתפות עצמית. זה שרביט.

שאלתי את זלצברג את הסוכנת הקבוע שלי כמה השנה היא תיקח לי על הביטוח אז היא אמרה לי 6500 שקל !

אני הייתי בהלם, ואמרתי לה תגידי לי רגע איך זה הגיוני שאני לקוח שלכם 3 שנים כל המשפחה שלי מבוטחת אצלכם(מבחינת רישיונות) ואת רוצה לקחת לי 6500 שקל בזמן ששרביט שאפילו לא מכירה אותי רוצה לקחת ממני 5870 שקל.

הסוכנת שלי בת 50+ שנים בעסק. פשוט - גמגמה , היא לא ידעה מה להגיד, היא התחילה לשאול אותי שאלות כמו: אמרתה להם הכל לא שיקרתה סיפרתה הכל? " , אמרתי לה " יפה אמרתי להם הכל וזה הסכום ואני פשוט מתבייש שאת ניסית לעבוד עליי" היא אמרה לי תחכה כמה דקות וניתקה , אחרי שלוש שעות היא חזרה אליי ואמרה לי " בן אנחנו מבטחים אותך ב5700 שקל מקיף חובה גרר שמשות והכל, ביטוח כללי(כל אחד יכול לנהוג) והשתתפות עצמית 1600 שקלים ואני מתקן במוסך שלי.

העצה היחידה שלי למי שקרה את הנושא הזה, זה פשוט לא להתעצל ולא ללכת על עיוור. תעשו סקר שוק תבדקו ותאמינו לי רק תצאו מורווחים

שלכם

בן

פורסם

לא בטוח שהסוכנת של משפחתך ניסתה לעבוד עליך.

ידוע שחברת שרביט לפעמים נותנת הצעות מחיר נמוכות משמעותית מהאחרים.

אבל אם תריץ חיפוש על חברת "שרביט" כאן בפורום, תראה כמה חוות דעת ומקרים לא מחמיאים.

יכול להיות שהסוכנת הלכה לקראתך והחליטה לתת לך מחיר מיוחד כדי לא להסתכן ולאבד את שאר המבוטחים שהם בני המשפחה שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיוק היום קרה לי אותו קטע.בחברה שהייתי מבוטח בה ביקשו 6700 על מקיף+שירותי דרך,לאחר בירור בכמה מקומות סגרתי ב-5000 כולל שירותי דרך.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא יודע מה אמרו או לא אמרו על שרביט, אבל זה לא צריך לעניין אותי, אני עושה ביטוח מקיף ? משלם עליו אז אין משחקים, גנבו את הרכב, אני פגעתי ברכב לא יודע , שילמתה ביטוח מקיף הם יתקנו את הנזק, ואני יגיד עוד משהו, הביטוח הזה פשוט מרוויחים בענק על כולם. כמה אבל כמה כבר פעמים החלפתם שמשות במהלך השנים האחרונות שאתם משלמים כל שנה 5000+- ש"ח כמה פעמים דפקתה את הרכב מעל לסכום של 1600 שקל , אתם משלם 5000 שקל בשנה וגם במקרה ועשיתה תאונה שלא כל יום עושים תאונה ולא כל שנה, גם במקרה של תאונה אתה משלם להם עוד 1600 שקל, זה פשוט מצחיק

• תוכן חדש...