Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

שלום רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכב שברשותי, פיאט טמפרה שנת 94 הזרקה ידני 1600

עכשיו בזמן האחרון שמתי לב שחסרים לי מים ברדיאטור ובמקביל ראיתי שיש התזות קטנות מאזור הרצועות, שמתי לב לבעיה ואמרתי אני לא יסע באוטו עד שאני אתפנה לקחת אותו למוסך, אך המשכתי להתניע אותו ל10 דקות יום ביומו שלא יגרם נזק או משהו, אתמול הפסיקו ההתזות הקטנות אך פתאום התחיל פשוט לצאת זרם של ממש מצידו השמאלי של המנוע מאחורי הרצועות והמיכל מתרוקן בשניות, בנוסף אני לא יודע אם זה קשור אך זה החל באותו הזמן שהתחילו ההתזות הקטנות גלגל אחד בכל המערך של הרצועות רוקד ועושה רעש והרצועה עליו חוגגת עולה קצת על הגלגל ושבה למקומה, חשוב לציין שהגלגל קרוב לאזור הנזילה.

רציתי לשאול את דעתכם המנוסה, לפי דעתכם במה מדובר? האם זאת משאבת מים? כמה עולה לתקן משאבה כזאת? משאבה פלוס עבודה?

האם הגלגל הרוקד זה תוצאה של הנזילה?

(רפי ליין אשמח לקבל את דעתך במיוחד מכיוון שאתה מבין ברכב מהסוג שלי. ותודה לכולם בכלל אשמח מאוד ואודה לכם אם תשמיעו גם את דעתכם.)

אשמח לקבל את דעתכם המנוסה

תודה מראש,

עמית גלאם.

פורסם

כשיחליפו לך את משאבת המים, הגלגל שלה יפסיק לרקוד :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...