Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

טוב, אז אני מחפש כבל די טריוויאלי, 3.5MINIPLUG לזוג RCA. הבעיה היא, שיש המון זבל בחנויות, וכבלים ממותגים דורשים הפקדת כלייה בזמן התשלום :|

ראיתי כבל של MONSTER מסדרת ICABLE. האורך הוא 2מ' והמחיר הרשמי שלו בארה"ב הוא בערך 30$.

זהו הכבל: http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=4932

מצאתי מוכר בEBAY שמוכר את הכבל ב7‏$ בלבד.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370143972917&sspagename=ADME:X:AAQ:US:11

דברתי איתו לגבי עלויות משלוח, מכיוון ואני צריך 4 כבלים כאלה, הוא אמר שמשלוח ל4 כבלים לישראל יעלה 45$.

כלומר 7$+45$=52$ שהם פחות או יותר 200 ש"ח ל4 כבלים.

במה אתם השתמשתם? האם הכבל הזה איכותי מספיק? (כרטיס הקול יהיה ASUS XONAR DX) המחשב יהיה בתא מטען והמגברים מאחורי המושבים, כך שהאורך אמור להספיק לי בכל אופן.

האם יש פה חבר'ה שמעוניינים גם כן בכבל הזה, או אולי כבל אחר מחו"ל כך שנזמין יחד ונוריד עלויות משלוח?

תודה רבה!

יום טוב לכולכם :)

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי גם CARPC

ניסיתי להשתמש בהתחלה בכבלים פשוטים יותר וצצו רעשים מרגיזים זמזומים וכדומה

ממש רע.

החלפתי לכבלים של פיליפס עלו 85 שקל (בארצנו) לחתיכה ונעלמו הרעשים הכל נשמע יפה וטוב

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אני רק אציין שנכון לעכשיו אני עם כבל שעלה לי 30 שקלים ליחידה ואין לי שום רעשים אבל אני כנראה עובר לתצורה יותר אקטיבית אז גם ככה קונה, אז נקנה משהו איכותי

פורסם
יש לי גם CARPC

ניסיתי להשתמש בהתחלה בכבלים פשוטים יותר וצצו רעשים מרגיזים זמזומים וכדומה

ממש רע.

החלפתי לכבלים של פיליפס עלו 85 שקל (בארצנו) לחתיכה ונעלמו הרעשים הכל נשמע יפה וטוב

85 שקלים לכבל זה מחיר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, וכרגע האלטרנטיבה עומדת על 50 ש"ח לכבל.

עתיד, אם המחיר הזה של 50 ש"ח לכבל (שהם בערך 12.5$ לכבל כולל משלוח בהנחה שלא תהיה עוד הוזלה במחיר המשלוח) מתאים לך, צור קשר..

אם לא, תוכל בבקשה לציין באיזה סוג כבל וקונקטורים אתה משתמש להכנה של כבלים?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני דווקא חשבתי שאם אני יתחיל פרוייקט CAR-PC אז אני יקנה כרטיס קול עם יציאות RCA

לא יותר כדי להשקיע קצת יותר כי בכל זה כרטיס כל זה אחד הדברים החשובים באוטו

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

תוודא שיש דרייברים טובים לשליטה לכרטיס ושהוא איכותי

אחרת זה לא ממש שווה את התועלת הזאת

Mitsubishi king

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר

אבל בכל זאת עם כבר בונים מחשב אז בונים ולא בונים מחשב שיעלה לך כל חלק פחות מ100 שקל

בשבילי מחשב באוטו זה לא פחות ממחשב של בית

פורסם

לא דיברתי על איכות מבחינת כסף

לא תמיד כסף = איכות

ובדרייברים התכוונתי תוכנה לכיוונים של השמע מהכרטיס

ד"א הכרטיס קול שלי עלה לי בערך 150 שקל.

Mitsubishi king

פורסם

אבל מה לא כדי להשתמש בכרטיס קול שיש לו יציאות RCA? זה יותר איכותי RCA?

ואני חושב שהוא מגיע עם תוכנה לכיוון וכל השטויות האלה..

כרטיס קול שעולה 1800 שקל (400 ביד שניה) בטוח שתיהיה לו איזה תוכנה מה לא?

פורסם

אלמוג, תריץ חיפוש על kx-project ותבין על איזה חיתוכים מדובר. זה מאפשר שליטה מלאה על חיתוכים,לאיזה ערוצים, ומה שלא תרצה, בצריכה יחסית נמוכה של משאבי מערכת. כרטיס עם יציאות RCA יחסוך כבלים, אבל התוכנה לא תמיד תעבוד כמו דברים מוכרים.ויהיה קשה יותר להסתדר איתה, ואתה צריך מחשב חזק יותר שצורך יותר...

בקיצור זו הסתבכות מיותרת.עדיף כרטיס עם תוכנות מתאימות,ידועות, ופשוטות, מאשר כרטיס עם RCA שיחסוך כבלים.אלא אם כן יש לך אולפן ביתי,ואז יש סיכוי שתדע מה אתה עושה.

בכל מקרה לגבי הכבלים, אם מתארגן משהו קונקרטי יותר, אני אשמח לדעת.

פורסם

למה חוסך כבלים? הרי גם ככה יש לך במה שאתם רוצים להזמין כניסה למחשב (כניסה של אוזניות) וכניסה לHU שזה RCA אז לא יותר כדי רק RCA בלי תקע של אוזניות? אולי זה יותר איכותי.. ועם אפשר להשתמש בתוכנה עם הכרטיס קול הזה זה לא יהיה יותר טוב?

• תוכן חדש...