Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הניע יפה, והצלחתי לנסוע איתו משהו כמו 20 דקות, אפילו לא התחמם יותר מדי.

אבל - איך שהגעתי הבייתה ועזבתי את דוושת הגז - הרכב נכבה במקום (יש צורך לשמור על 1500 טור כדי שלא ייכבה).

יצויין שנסעתי עם צ'וק פתוח (שמתי מברג בתריס).

למה הרכב נכבה גם אחרי שהגיע לטמפרטורת עבודה ונסע נסיעה ארוכה?

איך אני מעלה את הטורים ל-1500 קבוע, כך שגם ברמזור הרכב לא ייכבה?

מכירים פיתרון יותר חכם?

תודה!

פורסם

מה זה מוסך? :lol:

האוטו שווה גרושים.

איך אני מעלה טורים ברכב?? אני רוצה שאיך שאני מניע טורים קבוע על 1500, לא משנה חם-קר.

תודה לעוזרים :)

פורסם

שנת 94 אני חושב בסקודה עוד השתמשו בקרבורטורים. (תקן אותי אם אני טועה)

משמאל למצערת אמור להיות לך 2 ברגים, אחד ליחס דלק ואחד ליחס אוויר, פשוט פתח את הברגים למה הרצוייה.

באם זה הזרקה, אני חושב שלא תוכל להעלות את הסל"ד בכזו קלות, אני מאמין שצריך להתחבר למחשב ולשנות שם, אם בכלל אפשרי.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

זה קרבורטור.

תעלה את בורג הסל"ד עד לרמה הרצויה, זה נמצא איפה שהצ'וק ונמתח בזמן שאתה נותן גז,אני לא מכיר את הקרבורטור ברכבך אז אני לא מייעץ סתם.

חכה לצביקה כי יכול להיות שזאת בעיה פשוטה שצביקה יכול לפתור לך מהמחשב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי שלום רב !

אין שום בעייה שניתן לפתור דרך המחשב !

אביעד פותח השרשור , בקשר טלפוני איתי, כבר כחצי שנה ויותר.

הבהרתי לו חזור והבהר שלא ניתן לפתור את בעייתו בטלפון ולא במחשב, ולא מן הנמנע שבעייתו תפתר אך ורק על ידי שיפוץ קרבורטור, עלות השיפוץ , ידועה והובהרה לו,והיא כשליש מעלות קניית הרכב, ואינה מעלה ואינה מורידה מהנחיצות , ומהאפשרות המקצועית, והיעילות בפתרון הבעיה.

כל ניסיון אחר יתקע את הרכב, או יהיה בגדר קומבינה,ו/או חאפריות. שהיא לא תחום ההתמחות שלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, כנראה שבוע הבא עושים לאוטו המתת חסד, או שאני מוכר אותו אם לא תהיה הבעייה עם הטורים, כי כרגע הוא נוסע יפה. (כמו הטויוטה שריסקו בטופגיר ;-) לא רוצה למות. ידע לאהוב את החיים).

בקיצור אתה מוזמן לאזכרה, תביא בורקסים :lol::-D

ותודה לך על כל העזרה :) (מכל הלב! אמרו פה כבר לפניי ואני גם אומר - אתה נכס לפורום!)

עכשיו, בחייאת צביקה, משאלה אחרונה של האוטו לפני שהוא מת: איך אני עושה את האמא של הקומבינות כדי שהטורים יהיו על 1500 קבוע? אולי להכניס איזה מסטיק או משהו מאחורי הפרפר של המצערת, ככה שהדוושה תישאר 1/5 לחוצה תמיד?

• תוכן חדש...