Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי רדיו דיסק פשוט...אני מכיר רדיו דיסקים שיש להם כניסת aux אבל אני לא יודע אם זה איכותי...וגם שמעתי על כניסת usb אבל אני לא יודע אם זה תומך בipod...וגם שמעתי על שיטת הfm אבל הבנתי שזה לא איכותי...

למישהו יש עצות?

תודה רבה

גיא

פורסם

אתה יכול לפרט איך אני יודע אם יש לו כניסה לצ'יינג'ר?...תקן אותי אם אני טועה אבל עד כמה שאני יודע צ'יינג'ר זה מכשיר שיושב בבגאז' שבתוכו יש כמה דיסקים לא?

פורסם

עם ברצונך לבצע את השיטה על הרדיו דיסק הקיים כן אני מתכוון אליו

עם לא אז מה המכשיר שאתה שואל לגביו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

שם החברה והדגם הוא:

kenwood hdc - 2023

יכול להיות שזה kdc ולא hdc

ואם אי אפשר עם הדגם הזה אז אני רוצה לדעת מה הכי טוב לעשות עד סכום של בסביבות 400 ש"ח...

פורסם

הכי טוב בתקציב הזה אם אין למכשיר שלך ממשק לעבוד עם אייפוד בעזרת כבל USB או מתאם IPOD(שיעלה כניראה יותר מ400שקלים) זה ליקנות כבל AUX שמתחבר לאייפוד ויוצא פין חיבור לAUX החיצוני של המכשיר שלך וזהו..

פורסם

אבל למכשיר שלי אין כניסה לaux

מצאתי בזאפ איזה רדיו דיסק עם כניסת aux וכניסת usb ב395 ש"ח... הנה הקישור

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7709459

אני שואל אותכם מה דעתכם על הרדיו דיסק והאם אני יכול לחבר לכניסת usb אייפוד שאני פשוט מחבר אליו את אותו חיבור שאני מחבר למחשב

תודה

פורסם

אחי אני מסתכל על הכבל הזה ולא מבין איך הוא אמור להתחבר למה שמאחורי הפאנל של הkenwood ואיך מהצד השני זה אמור להתחבר ליציאת האוזניות האחת של האייפוד

פורסם

אתה מחבר את הכבל הזה אל יציאת הצנגר ואז יש לך שני יציאות RCA ואז אתה מביא עוד מתאם שהופך RCA לאוזניות (עולה 30 שקל) ויש גם מפצל מצנגר ישר ליציאת אוזניות אבל את זה ראיתי לאלפיין אבל אני מאמין שיש גם לקנווד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...