Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היתה לי עד לפני כמה ימים את ה KODAK M1033 שכלכך המלצתי עליה בגלל תמונות מצויינות אבל דרכנו נפרדו כאשר נתקלתי ביצור שנקרא MPEG4.

היא אמורה לצלם וידאו HD וזה מה שהיא עושה אבל מאחר ואני גזען ואני לא חבר של אפל אז החזרתי אותה לחנות.

דרישות:

1. לא MPEG4 שאני לא אצטרך להתקרב לתוכנות של אפל

2. מסך גדול יותר מ 2.5" , 2.6 זה כבר טוב, 3 זה מעולה

3. עד 234.99 $ בחו'ל

4. קומפקטית שיהיה אפשר להסתובב איתה בכיף בכיס קדמי של ג'ינס.

5. לא CANON או SONY

עכשוי אני מתלבט אם לקנות את זו

Nikon Coolpix s52

Nikon-S52c.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה שלך זה קוויק-טיים?

יש תחליפים.

או שתשתמש ב-VLC, או שתוריד את QuickTime Alternative,

שמתקין רק את הדברים הדרושים להפעלה, ומאפשרים לוידאו לעבוד בכל נגן, בלי להתקין את נגן ה-QT בכלל.

פורסם

אני לא הולך להתקין תוכנה כל שהיא על כל מחשב שאני רוצה לראות בו את הסירטונים

חוצמזה התחליפים לא מנגנים את הסרט כמו שצריך, בעיות פיקסלים/צבעים/עיוות קול

כבר ניסיתי את כל אלו לפני שהחזרתי לחנות מצלמה שעבדה אצלי חודשיים

אני שולח סרטון למישהו והוא עכשיו צריך להסתבך עם איך לצפות בו

זה לא פרקטי ולא מתאים לי

מצלמות אחרות שומרות כ AVI או משהוא "רגיל" אחר שמסתפק במדיה פלייר ובקידודים שכבר יש לכולם מותקנים מבעוד מועד.

פורסם

בחו"ל זה אפשרי.

יש מקומות שיקבלו ממך מוצר חזרה גם אחרי תקופה ארוכה יותר.

כמובן שהמוצר צריך להיות שלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בחו"ל זה אפשרי.

אוף-אוף-טופיק: (ויסלח לי ידידי gsi על ההתעלקות)

שמעתי רבות על מדיניות ה-refund.

זה קיים באוסטרליה?

האם מותר לפתוח את המוצר ולעשות בו ככל העולה על רוחך ואז להחזיר אותו בתנאי שהוא שלם?

פורסם

עוד לא קניתי מוצר באוסטרליה, כך שלא יצא לברר את מדיניות ההחזרה שם.

לענין פתיחת המוצר - גם בארץ מותר לפתוח מוצרים, אבל צריך להחזיר גם את האריזה בשלמותה.

הענין הוא לא בהחזרת המוצר, אלא בפרק הזמן המותר/מקובל להחזרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
סתם שאלה מסקרנות,

החזרנת לחנות מצלמה אחרי שימוש של חודשיים (ללא בעיה ממשית) וקיבלת החזר\זיכוי מלא? לא עשו לך בעיות?

כן ספרו את הכסף על השולחן

אפילו החזרתי להם אותה שרוטה מאוד אחרי שהיא אכלה כמה מכות מהרכבות הרים שהייתי בהם ביוניברסל.

ברשותכם נחזור לנושא השרשור

איך המצלמה שלמעלה ? כן|לא הצעות אחרות שעומדות בקריטריונים שלי ?

תודה

פורסם

מאחר ולא ראיתי פה תגובות שליליות וברשת קראתי איזה 100 תגובות שכמעת רובם המוחלט הם חיוביות

בכל אופן גם לא מצאתי מצלמות אחרות שעונות לי על הקריטריונים במלואם.

אז רכשתי את המצלמה בצבע ירוק (שיתאים לי לתחתונים) מחנות (רשת) יצוגית ע'י היצרן (אחת מ 2 סה'כ)

את האמת לקחתי ירוק בגלל המחיר, המחיר של שחור ואדום הינו 199$, ירוק 149$

הירוק מסמל שמירה על הסביבה אז ניקון מוכרת אותם בזול יותר ועל כל מצלמה שנרכשת הם שמים את ה 50$ כתרומה לשמירה על הסביבה |קישור|

קיבלתי אחריות בינלאומית לשנה שכוללת אפילו הרס פיזי,

כמובן שצחקתי ברגע ששמעתי את המילה בינלאומית כי ישר אמרתי להם שבישראל אין דבר כזה בילאומית, אף אחד לא יתן לי גב.

אז הם אמרו שהם מכירים את הקטע הזה שלא מכבדים אחריות ולכן ניקון מתחייבת (וכך כתוב) לדבר הבא:

במקרה של תקלה אני ניגש למעבדה שמתקנת ניקון ואז אני שולח את הקבלה לניקון והם שולחים לי כסף.

במקרה של הרס מוחלט, שולחים את המצלמה לניקון בארה'ב והם שולחים מצלמה חדשה לכל מקום בעולם.

המצלמה נטענט דרך USB וגם מקבלים מטען 110-220, אין צורך להתקין תוכנה כדי לצפות בתמונות (לא כמו קודאק)

הפורמט של הסרטים הוא AVI ולא MOV שמצריך התקנת תוכנה כלשהי לצפיה כמו שיש ברוב רובם של המצלמות הקומפקטיות שעלו עכשיו למדפים

התרשמות ראשונית היא שרואים שהוא בנויה בצורה איכותית, הגוף כולו מתכתי אפילו הדלת של הסוללה

הלחצנים מתכתיים וההדפסה ליד הלחצנים גם איכותית ולא כמו בקאנון או קסיו שניראה כאילו איזה ילד הדביק את האותיות והכפתורים לא מדלדלים כאלו.

העדשה אינה יוצאת מחוץ למצלמה דבר אידיאלי למניעת תקלה למצלמה שברוב המקרים תיכנס לכיס ולא לנרתיק.

התרשמות מהתמונות תגיע אליכם אחרי שאצלם עוד תמונות מהמפגש רכבים באוניברסיטה שבפלורידה.

• תוכן חדש...