Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפצצה נפלה

המטיף
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן קבוצת פארארי הודיעה היום שהיא פורשת מסבב F1 בשנה הבאה. הסיבה לכך ההגבלות של FIA בקשר לפתוח המנועים והאפשרות להשתמש במנועי החברה שפותחו. הרעיון של FIA הוא שכל המתחרים ישתמשו באותו המנוע במכוניות ושלא תהיה אפשרות לחברות השונות להמשיך בפתוח של המנוע שלהם ושהם ישתמשו במנוע ש FIA תחליט.

זהו חברים במידה וזה מה שיהיה כל חובבי הספורט של ה F1 מצפה לכם שנה משעממת בשנת 2009 .

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

מזל שאני כותב בפורום הזה אחרת הוא היה ממשיך לישון :evil:

פורסם

שמר שלום לך

ההודעה של פארארי היתה ברורה וחדה, במידה וFIA לא תשנה את ההחלטה פארארי בחוץ. יכול להיות שיהיו שינויים כי במידה ואני יכול לצפות FIA לא רוצה את פארארי בחוץ כי זו הקבוצה שמביאה הכי הרבה צופים לתחריות של F1, אני מקווה מאוד שהיא תשנה את דעתה.

בברכה המטיף

פורסם

פרארי משמיעים הצהרות כאלה פעם בחצי שנה בערך. למרבה הצער גם הפעם אין שום סיכוי שהם יגשימו את האיום שלהם.

בקיצור, סתם קישקוש, לא צריך להתרגש.

פורסם

ניר יה עוכר ישראל :lol:.

פרארי הפעם רציניים.

הם לא ממש רציניים, אבל הם רציניים. מעניין מה אומר על כך הסכם הקונקורד. מה קורה אם הם (במפתיע) יפרשו? יש סנקציות?

פורסם

כולנו יודעים ש"בעל המאה הוא בעל הדעה", במקרה הנ"ל פרארי הינה "בעלת המאה", היא אמנם לא הקבוצה בעלת התקציב הגבוה ביותר (טויוטה), אך ללא ספק היא הקבוצה החזקה ביותר בסבב מכיוון שלכולם ברור שאם פרארי תפרוש היא תיקח עימה בערך כחצי מכמות הצופים, הספונסרים ישקיעו פחות כסף ויאללה בלאגן...

לכן, כמו בכל משא ומתן, פרארי נמצאת בשלב האיומים שהוא כאמור שלב אחד לפני ההתמקחות והיא מחזיקה בידה אס בשרוול בדמות מיליוני מעריצים שיחרימו את הקרקס הזה ללא הסקודריה.

אני לא מגדת עתידות, אבל אני מאמין שיהיה פתרון בסופו של דבר.

פורסם

הFIA מנסים לגרום לקבוצות לחסוך בהוצאות, כדי למשוך עוד משתתפים. כיום ההוצאות הללו מחסלות את כל הקבוצות הפרטיות, ומותירות מעט מאוד יצרנים שירצו להשתתף בספורט הזה, בטח כאשר העודה מתחלקת בין F1, WRC, WTCC, ועוד כמה קיצורים שאף אחד לא מבין אבל מהווים קטגוריות מירוץ שונות.

עידן - השעמום הוא לא בטבלת הניקוד, אלא במה שהצופים מקבלים כאשר הם קונים כרטיס. המירוצים עצמם גורמים לפיהוק. בתצורת מכונית ה-F1 היום קשה מאוד לעקוף, גם כאשר מדובר על מכוניות בעלות הבדל ביצועים משמעותי.

פורסם

עידן - השעמום הוא לא בטבלת הניקוד, אלא במה שהצופים מקבלים כאשר הם קונים כרטיס. המירוצים עצמם גורמים לפיהוק. בתצורת מכונית ה-F1 היום קשה מאוד לעקוף, גם כאשר מדובר על מכוניות בעלות הבדל ביצועים משמעותי.

שמר אמרת הכל מירוצי הF1 משעממים הם נקודהההההההה.

פורסם

אתם יודעים, יש פתגם שאומר שאין אדם שאין לו תחליף. שווה להזכיר את השנים 92, 93, 94, 95 - שנים שבהם פרארי נעדרו מ F1. המכוניות אומנם היו על הגריד אבל הם התמחו בעיקר בפיצוץ ספקטקולרי של מנועים, הם לא התחרו על ניצחון בשום מרוץ (לדעתי הם ניצחו רק מרוץ אחד בשנים האלה, ברגר בהוקנהיים 95, או משהו כזה), הם לא היו בתמונה ולא ייצרו שום עניין. פורמולה אחת יכולה להתקיים בלי פרארי, שום אסון לא יקרה. צריך רק שקבוצה אחת תצבע את המכוניות שלה באדום, ואז שלושת רבעי מהעולם יהיו מרוצים. פרארי פשוט צריכים להרגיש שכל העולם מסתובב סביבם אז הם מזכירים את זה לכולם מדי פעם. בפועל, אם פרארי לא ירצו שיהיה מנוע אחיד - זה לא יהיה, ואם הם יסכימו זה יהיה. למה? בגלל שהם מיקשה אחת עם ה FIA, וזו אפילו לא אמירה מקורית שלי.

פורסם
ניר יה עוכר ישראל :lol:.

פרארי הפעם רציניים.

הם לא ממש רציניים, אבל הם רציניים. מעניין מה אומר על כך הסכם הקונקורד. מה קורה אם הם (במפתיע) יפרשו? יש סנקציות?

לא רק שפרארי רציניים ולכן הדבר לא יצא לפועל,

הם גם צודקים וטוב שכך.

לדעתי מה שיצא מכל העניין בסופו של דבר יהיה הטלת מספר מגבלות נוספות לצרכי אחידות בין המנועים, אך לא משהו כוללני ומוחלט. ככה אף אחד לא יצטרך לרדת מהעץ ובא לציון גואל (נו אתם יודעים, ציון ההוא מ-ACE :lol:).

דני G.

פורסם

סרחיו רינלד אמר בהרצאה שלו שהמנוע זה החלק שיש עליו הכי הרבה הגבלות בכל האוטו!

שסתומים קוטר בוכנה מהלך וכ"ו.

גם מחשב המנוע אחיד בימנו אם אני לא טועה...

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...