Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז היום היסתכלתי על סיוויק שנת 2001 בלי סאן רוף הדגם הפשוט 135אלף ק"מ יד 2 צבע ירוק מעפן כזה חח

לא שאני מבין גדול אבל ממה שראיתי ובחנתי האוטו שמור חיצונית ופנימית ממש טוב

והבן אדם מוכן להיתחייב על הכל בבדיקה ביום רביעי

-מחיר סופי עדיין לא דיברנו אז מישהו יודע מה המחיר שלה עכשיו? וגם עוד חודשיים נגמר הטסט

-מישהו יכול להגיד כמה מילים טובות או לא טובות על האוטו הזה?

כמו צריכת דלק (אני נוסע די הרבה בין עירוני, נוהג לאט בדר"כ)

מחיר ביטוח?

איך היא מחזיקה את הכביש?

ובכלל כמה שאפשר יותר יהיה טוב

פורסם

בהונדה הזו יש מספר דגמים,מחירון בהתאם לדגם ברר אצל סוכן ביטוח או במחירון של לוי יצחק באינטרנט,עפ"י חוקי הפורום אסור לכתוב מחירונים ,זו הפרת זכויות יוצרים.

לגבי אחזקה: ביטוח מקיף די יקר היות והרכב נחשב גניב במיוחד אם הינך נהג צעיר /חדש.אבי הצליח להשיג לסיוויק 2005 פוליסה סבירה כי הוא מעל גיל 40.

אני לא יודע לגבי השנתון הזה אבל ב-2005 למשל יש פלאגים מיוחדים ולא כל פלאג רגיל מתאים.

אחזקה נורמלית במוסך שאינו מורשה הונדה (יש הרבה מוסכים כלליים לא חייב מורשה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מדובר על סיויק 4 דלתות רמת גימור ES מחירה 49000 ש"ח.

לא ציינת אם לדגם יש ABS ואו סאן רופ שזה כמובן בתוספת למחיר הבסיסי.

מניסיוני עם רכב כזה בעבר בנסיעות מחוץ לעיר המכונית היתה גומעת כ 13 ק"מ לליטר.

נסיעה משולבת בעיר ומחוץ לעיר ממוצע של 10 ק"מ לליטר .

• תוכן חדש...