Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות כנראה יום ראשון מגבר שני ערוצים כדי לחבר את הסאב בגישור במקום על המגבר של ה 4 ערוצים שכרגע הוא מחובר, ואז בשני הערוצים הנותרים במגבר ה 4 אני אחבר את האחוריים.

הסאב הוא 350 rms, אני חושב שאני מעדיף מגבר 2 ערוצים ולחבר אותו בגישור מאשר להשקיע במונו... תקנו אותי אם אני טועה?

בכל מקרה רציתי עצה כדי שהמתקין לא ידחוף לי זבל סיני. רציתי חברה מסוימת וכבל מסוים לחיבור המגבר 2 ערוצים הזה, כמובן שהתכנון יהיה שהוא ישמש כמונו אז ככה שהחיווט הוא גם אחר נכון?

בכל מקרה אם אני עושה טעות לדעתכם או כל דבר שהייתם רוצים לשנות פה אני מוכן לשמוע.

תודה רבה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

כמובן שיש עדיפות למונו כי הוא גם משמעותית חוסך בחשמל, אבל יש גם עיניין של כסף (אולי נסה למצא יד 2 בפורום) אבל בכול זאת ל 350 RMS (שאני בספק ששתי ערוצים פשוט יוכל לספק) מספיק 8GAUGE יספיק ואין צורך ליותר. אם תרצה 4 אני חושב שזה יהיה בזבוז של כסף ואתה גם תצתרך להחליף את כול הכבל הכל מהמצבר.

פורסם
אתה טועה תקנה את המגבר הזה מתאים בול לסאב! תלוי גם איזה תצורת סלילים יש לסאב

http://punch-s.com/aecommerce/c1036/3652.php

כן אבל במחיר כזה כבר עדיף משומש מהפורום שהרבה יותר טוב

פורסם

ראיתי בחור בפורום שמוכר DIAMOND AUDIO D5 600.2 לטענתו חדש במחיר ממש מצחיק. (אם את שלי לא היתי קונה ב 400$ היתי קונה ממנו :wink:).

המגבר הזה מגביר אצלי וופרים של הרץ הי ארגי ואיתו הם מנגנים פשוט מעולה. כמו כן גם בדקתי אותו על סאב של הרץ.

פורסם

חברים כנראה לא הבנתם אותי.

אני מתכוון לקנות ממישהו פה בפורום את אחד מהמגברים האלו :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=229347

אבל אתם אומרים שמונו זולל פחות חשמל בהרבה מאשר 2 ערוצים אז אני חושב שאני אחכה לתקציב קצת יותר גדול ואקנה מונו ביד שניה לא?

פורסם

4 אום למיטב ידיעתי 2 סלילים כמו שאני יודע.

לא סאב מטורף אבל הוא ממש גדול, תיבה ענקית מעץ שחורה. הדגם הוא gtb1200e.

מכיר?

בכל מקרה המחיר שלך על המונו נשמע לי גבוה... אני מעדיף לקנות חברה פחות איכותית מרוקפורד במונו כי אני חושב שבמונו יש פחות שינוי משמעותי כשהוא מונו העיקר הוא ההספק... ועוד פעם תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...