Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] סאב נוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אם כבר אמרת שהקציב שלך הוא 800 ש"ח

יש בחור בפורום שפרסם הודעה כרגע על jl w6 הוא עוצמתי מאוד מאוד, ואיכותי ומדוייק בנוסף לכל

אם יש לך להוסיף קצת הייתי ממליץ לך בחום ללכת עליו, שוב פעם, קח בחשבון שתצטרך מגבר שיצליח לסחוב אותו.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

שלום אני חדש פה...

ולגבי הפיונר ה W307D2 יש לי אותו ברכב 205 GTI

שמע הפיונר הם חזקים בבומים

אבל הם לא ממש איכותיים יש איכות אבל שאתה שומע הרבה זמן אתה רוצה יותר איכות ונימאס לך מהבומים

בקיצור אני מרוצה מאוד מהסאב אני לא שומע תרמקולים שלי ברכב

מפוצץ לך תרכב ברמה מטורפת.

אבללל אם אתה רוצה איכות לך על רוקפורד

אין על החברה הזאת באיכות

מקווה שעזרתי יניב.

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

הW6 יהיה חזק לפחות כמו 2 פיוניר והרבה יותר איכותי על מונו של 600-500 rms

התיבה שלי היא 140 ליטר אבל אל תעשה את היחס לפי הסאב שלי לשלך, שלי 15 אינץ ושלך 12

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...