Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפי כמה שנים התחרה עם סיטרואן ויזה (ראלי) שעשתה לו הרבה בעיות ...

וכיום הוא שם אותה לשכב אצל זקי ז'יית.

מיכאל מושקוביץ.....

פורסם

כן אני זוכר אותו, מה שלומו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גם אני מכיר את אביך .

בן כמה אתה ?

הויזה שלו היתה של דני לוי והוא מהר מאוד השבית אותה , מיכאל התחרה לפני כן בקארטינג בשנים שנהלתי את המירצים דאז בשנות 1998 בערך...

הנהיגה שלו היתה מאוד אגרסיבת עם הרבה עוצמה.

מישל

פורסם

מיכאל רכש ממני את הרכב יחד עם שותף (מישהו מענף ההיטק) לא זוכר את שמו

הרכב שהה אז במוזיאון באשדוד ושם כולם ירדו להתאמן (רפי הרשקוביץ')

מאז שמעתי שהרכב הזה נסע ברמת הגולן בראלי דאז,שבר מתלה אחורי ונעלם.

חיים שכאלה אפשר לכתןב על הרכב הזה ישראל וקפריסין.

מירוצי מכוניות

פורסם

אני זוכר רכב דומה נוסע הרבה באזור היערות בנווה אילן.

צילמנו שם הרבה באותה תקופה. וגם ביער בית זית.

פורסם

חחחח במיקרה נכנסתי לפה וראיתי שיש פה תת פורום של ספורט מוטורי...

כן האוטו נקנה מדני לוי אבא שלי ואחד בשם אילן ברזיני רכשו אותו, אכן יש לו נהיגה אגרסיבית עכשיו אבא שלי מתעסק בענף הקראטה וגם שם הוא אגרסיבי אפילו יותר =] כבר דאן :D.

הוא לא השבית את הרכב, הרכב עשה הרבה בעיות ( בעיקר היה ב- RALEX באשדוד ) ועשה בעיות עד שכבר נמאס כמו שאומרים...

אני זוכר שקנינו את הרכב הוא היה צבוע בצבע אדום עם ספונסרים של סיגריות או משהו כזה והורידו... הייתי אז בן 5-6, גדלנו =].

אבא שלי עשה שם (RALEX) קורסים לנהיגת ראלי על הטויוטות במסלול שכיום נהרס לפי מה שהבנתי.. כיף להעביר נוסטלגיה.

במקרה יש לי סירטון יחיד של עקפה שהוא עשה עם עוד אחד אם אני לא טועה פיג'ו 205 על המסלול ב RALEX תוך כדי שהפיג'ו יצאה עקפה אחת לפניו ובסוף העקפה איפה שיש פנייה כזאת חדה איפה שהיה ממוקם העץ, עקף אותו תוך כדי הסיבוב וממש שריטה קטנה הייתי על הפיג'ו =]

לשימחתי גם אני נידבקתי במחלת האדרנלין הזאת....

לפי מה שהבנתי האוטו בנורדיא (איך שלא רושמים) אצל חבר של אבא שלי (ג'קי זיית).

כיום אני לא שובר מסורת ונוסע גם על סיטרואן וולקאן מוגדשת =] אולי בעתיד מירוצים? מי יודע...

אשמח אם מישהו יש לו אולי מזכרת ככה? כמה תמונות משהו?

תודה רבה, שיהיה שבת שלום.

פורסם

אני עברתי אצל אבא שלך קורס של יומים ברלקס... איזה זכרונות, נהיגה אגרסיבית מ-א-ו-ד!

נסעתי איתכם גם פעם למרוץ של מישל במיגדו.

ד"ש לאבא מעוד מודרך מרוצה...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אבא מוסר ד"ש לכולם ואולי בעזרת השם ניקפוץ לאיזה מירוץ שיתקיים מתישהו =]

תגידו אולי במקרה יש לכם תמונות של הרכב? געגועים... הייתי קטן אז =]

• תוכן חדש...