Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך

מספיק עם הפרובוקציות שלך !!

תקרא שוב בעיון את אשר כתב אלון ותסביר לכולם פה מה לא מתאים לך ועל מה המהומה ?

הנה הציטוט :

"עניינית לשאלתך - ההתאחדות פתוחה לכל ספורטאי פעיל ללא הבדלי גזע מין ודת. כשיהיו כאלו בממ"י (ואם יש אני אשמח להכיר) - היא תהיה חברה לגיטימית בהתאחדות (היא צריכה תקנון מתאים כמובן - מנהל תקין - בחירות וכו' - אני מקווה שאין לכם בעיות פרוצידורליות כאלו). כל אחד יכול להבחר להתאחדות גם "מארגן אירועים" כמו ברוך שליט וכמוך. אתם מוזמנים להעמיד עצמכם לבחירה. מצידי אם הספורטאים או נציגיהם יבחרו בממ"י לנהל להם את העניינים - ברוך הבא."

בקשר לפגישה- כדי לקדם את הנושא ,הבעתי את עמדתי בשיחת טלפון עם רמי,רמי היה אמור להפגש איתי , ודחה את הפגישה בלי שום קשר לזה שעופר בחו'ל !!!

תתעדכן לפני שאתה משיב ...

אני מבקש ממך תשיב לעניין ואל תלך מסביב , הרי אתה יודע להתנסח כשאתה רוצה .....

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה חבריי הספורטאים - ראו מי זה ברוך שליט (כאילו שלא הכרתם).

בלי "ברוך שליט" לא תקום התאחדות....

מעניין מה יש ליוסי ניסן או שפר להגיד על זה.

אותי יותר מעניין מה יגידו על זה הנהגים באירוע הבא שממ"י מנסים לארגן...

והנה הצעה - אולי ניתן לממ"י לארגן אירוע אחד של ה"מועדון" שלהם לבד?

נראה סוף סוף כמה נהגים יש בממ"י - אם בכלל.

טוב... אין לי כוח לדוש בזה מחדש.

אני מקווה שהפעם יהיו לשפר/לניסן ה"קוחונס" לחתוך את זה!

אלון

נ.ב.

ברוך, מתי אתה עולה לבג"ץ???

אלון

פורסם

ועוד דבר... ברוך...

כשתעמיד את עצמך לבחירות (אי-פעם) ואם יבחרו בך... תוכל לבוא בתביעות ולצאת באזהרות ואיומים.

עד אז, אתה מצייר את עצמך כלא יותר מעסקן המנהל מספר עמותות (מוצלחות יותר או פחות ככל שיהיו) שמטרתן העיקרית לקדם אותך - ולא את הספורט!

אל תתלהם - תחשוב!

מה לא ברור? אתה ספורטאי - יש ספורטאים בעמותות שלך? שיצביעו עבורך - תבחר - ואתה יותר ממוזמן מבחינתי גם לנהל את ההתאחדות שתקום - אם תיבחר! לי ולך ברור שזה לא יקרה.

המשך ההתנהלות שלך (בין היתר פה) - מן הסתם תקבע גם את גורל ממ"י כמארגן מירוצים בעתיד!

יש לך מזל שחברים כמו דני לוי, מישל גדז', גבי סרוגו ואהוד לביא למשל... עוד זוכרים לך חסד נעורים ומוכנים למחול לך כל פעם מחדש - אחרת ממזמן היית מפנה את מקומך.

אלון

נ.ב.

לפני שאתה תוקף אותי אישית (מה שבטח יקרה בהמשך היום) - אתה מוזמן לענות עניינית.

אלון.

פורסם

אלון בוא נבדוק את שכתבת!

כמו תמיד אתה ואולי גם חבריך מציעים לפסול את האירוע של ממ"י - מעניין מה יש ליוסי ניסן ואורי שפר לומר על זה? דרככם לא השתנו נישארתם באותה עמדה של אנחנו ורק אנחנו, שים לב בכול הדיונים, ההצעות מעולם לא נקטנו שיטה זו תמיד ראינו את עצמנו חלק מתוך מערכת אבל אתם בשלכם.

מה הפחד הזה ממועדון מרוצי ישראל? אני לא מבין! ישבתי עם דני לוי ורמי לימון העלתי את הדברים הרגשתי שאני נופל על אוזניים קשובות אבל כמה כאלו יש אצלכם? על כול צעד או שעל אתם מחפשים רק איך לירוק לבאר ממנה אתם שותים מים למה? יש ספורטאים / אין ספורטאים, אתה ספורטאי אלון? יש לך אוטו? אין לך אוטו? תראה לאיפה אתה מוביל את הנושא, לא אני ! אתה!

אלון גם אם כולכם תחליטו מחר לא לבוא זה בסדר מבחינתי, אל תאיים! בצע!

מרוץ יצא, פחות משתתפים יותר משתתפים מרוץ יצא לדרך עם מה שיש, זה חוזקו של מועדון שיכול לקיים את עצמו.

נחש איזה מרוץ יצא? נכון מרוץ ספרינט! מי יפגיע! "אירדא", למה? כי "אירדא" מעוניינת להיות עמותת הספרינט, הראלי קרוס, ועוד הרבה מרוצים אחרים, אז אלון מתוך ניסיון תפסת מרובה לא תפסת.

ברוך

פורסם

שאלת מה הפחד? אני אענה!

אני לא רוצה שאתה תנהל את הספורט הזה! זה ברור! אבל... אני גם אומר שאם זה מה שרוב הספורטאים רוצים - אני אקבל את זה. אתה ברוך ידידי - אומר ההיפך!

אין ברוך/אין ממ"י - אין התאחדות! מילים שלך - לא שלי!

מה, אנחנו רפובליקת בננות?

שים עצמך לבחירה - אם תבחר, אני הראשון שאברך אותך. מן הסתם - אתה יודע את דעתי - אני לא אצביע למארגן שישב בהתאחדות. (מקסימום כמשקיף/יועץ חיצוני). לא משנה אם למארגן הזה קוראים: רמי לימון, ברוך שליט או מישל גדז'.

למישל היה מספיק יושר להכריז בכל פורום - אם וכאשר תקום ההתאחדות והוא יארגן מירוצים - הוא לא ישא בשום תפקיד בהתאחדות בגלל ניגוד עניינים.

לך מן הסתם, ניגוד העניינים לא מפריע.

דבר אחרון - בהתאחדות יכולות להיות חברות רק עמותות רשומות בעלות מנהל תקין ובין היתר בחירות דמוקרטיות - למיטב ידיעתי - ממ"י לא עומדת בכך. הוצע לך ע"י גבי סרוגו (שוב, למיטב ידיעתי) להתאים את התקנון שלך לכך שיהיו בחירות דמוקרטיות כך שאתה תוכל להבחר - אבל אם ירצו הספורטאים יוכלו לבחור גם מישהו אחר - למיטב הבנתי - יש לך בעייה עם כל הליך של בחירות שלא יוביל למצב שבו אתה בראש הפירמידה.

אם אני טועה - אתה מוזמן לתקן בצורה תרבותית ולא מתלהמת. אתה יכול לפרסם פה את תקנון העמותה שלך ולהוכיח אחרת (את כולו - לא חלק שתבחר).

שים לב שאני כותב עניינית מה הבעיות שלי בהכנסתך להתאחדות! להבדיל - אין לי כל בעייה עם הכנסת ממ"י להתאחדות - אבל התקנון שלכם יצטרך לעבור את היועץ המשפטי של הרשות וההתאחדות - אתה באמת חושב שזה יקרה - בלי בחירות דמוקרטיות.

רק בצפון קוריאה ועוד כמה מדינות כדוגמתה - לא ניתן להחליף את הראש בבחירות דמוקרטיות - אם היית כל-כך טוב לספורטאים - לא היית מפחד מבחירות. היית מקבל את הצעתו של גבי סרוגו - ששוב - לפי מה שאני מבין - הציע לך "הצעה שאי אפשר לסרב לה" כפי שהגדיר זאת אחד מהבכירים בתחום. כששאלתי אותו "נו, ומה קרה?" - הוא ענה לי: "וכמובן, ברוך סירב לה!"

ידידי היקר - לאט לאט הכל יוצא. גם ים גועש נרגע בסוף והמיים שבים למקומם הטבעי. גם אתה, תרגע בסוף ותשוב למקומך הטיבעי שלפחות לדעתי - הוא נמצא באמרגנות והפקת אירועים (ואין לי בעייה שתרוויח מיליונים) ולא בניהול חייהם של הספורטאים. את חיי הספורטאים ינהל רק מי שייבחר על ידי הספורטאים!

תודה על ההקשבה,

אלון

פורסם

1. אלון כתבתי ואולי לא ראית רמי לימון הוא יו"ר העמותה.
  2. טוב שאתה כותב "למיטב ידיעתי" - התקנון שלנו נימצא ברשות גש ליוסי ותבקש ממנו את התקנון לאחר שתקרא אותו אני מבקש התנצלות בפומבי.
  3. מיום הקמת העמותה עוברים דוחות לרשם העמותות אם תימצא באיזה שלב כל שהוא שסרחנו ולא התנהלנו כפי שדורש הרשם אני מבטיח לך שאני עוזב את ממ"י עם הצגת ההוכחה.
  4. המכתב שנכתב לרשות הספורט על ידי אירדא כנגד ממ"י כפי שגם אתה כותב כאן נבדק מזה למעלה מחצי שנה, עד היום לא נימצא סתירה בין פעילותי הציבורית בהתנדבות לפעילותי עבור פרנסת בני ביתי אין בין השניים קשר למרות שאתה מחפש את הקשר.
  5. מאחר ואני לא בטוח שאתה יודע את הצעת גבי לא הכנס לנושא זה, בכול מקרה אם תקרא את תקנון העמותה תבין שאני לא פוחד מבחירות, לא מעמיד את עצמי לבחירה ויותר מזה משכתי את ידי גם מהצבעות - האם את זה ידעת?
  6. כן אלון אני הרוח החייה מאחורי הפעילות של המועדון, זמני בידי ואני יכול לעשות במשאב זה ככול העולה על רוחי, לזה בוודאי תסכים יחד עם זאת דעתי נשמעת בישיבות וגם מתקבלת.
  7. אז מה בקשנו! להיות חלק מהקמת ההתאחדות, למה כי יש לנו גם ספורטאים (רשימה יש אצל יוסי) ולדעתי זאת זכותנו להיות שם, לא רוצה כול תפקיד בהתאחדות, אני אישית יכול להיות חבר בעמותה ואם כוונתי להיות מארגן ההיה מארגן אבל זאת לא כוונתי, את האירגון/הפקה נוציא לגוף חיצוני בכדאי שנשאר נטו (הכוונה לממ"י) לטובת הספורטאים והספורט המוטורי.
  8. אני באמת מקווה שעניתי לך ולחבריך.

ברוך

פורסם

אלון

אתה מכיר מישהו שהקים בארץ התאחדות? אתה יודע מה זה להקים התאחדות? ניראה לי שלא, רק מי שעמד פעם בראש הקמת התאחדות יוכל לומר לך מדוע הוא אינו מעוניין להיות ראש הפרמידה בהקמת ההתאחדות.

ברוך

פורסם

מסטר ברוך לא רציתי להתערב אבל בשטויות שאתה כותב עברת את גבול הטעם הטוב.

שאלה ראשונה ברוך כמה ספורטאים פעילים ישנם היום ב מ.מ.י ???

שאלה שניה ואחרונה כמה מהם היו שותפים בשנה האחרונה במירוצים? בבקשה ממך פרסם פה לכולם שנדע את שמם??

וברוך הפורשים לא נכללים ברשימתך כי הם לא שייכים לך.

כולם ממתינים מבלי לנשום ברוך ומקווים שתענה מהר אחרת אוי לנו.

בברכה המטיףףףףףףףף

פורסם

אני חושב שאם הייתם קוראים את התגובות של עצמכם,

הייתם נגעלים, בערך כמו 99% מהאנשים שקוראים כאן.

מספיק כבר לכתוב את כל מה שיש לכם לומר על דפי הפורומים - קפה (ואני מוכן לשלם עבורו), אין פתרון אחר !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן ידידי,

אתה יודע שאני מעריך אותך - אבל אתה כותב מחוסר ידע.

בעמותה של ברוך אין ספורטאים פעילים. אני מזמין את ברוך לפרסם את רשימת הספורטאים שלו!

שפר קבע בזמנו שעד שלא יהיה איחוד בין הפורשים לאירדא לא תקום התאחדות. ממידע שהגיע לידיי ברוך שליט בינתיים מצליח באיומיו והרשות חוששת להחליט מפחד הבג"ץ של ברוך.

אם אני יצליח לשכנע את חבריי - יוסי ניסן (ואני יודע שהוא קורא את זה - הוא שיובא לידיעתו) יצטרך לחשוש מבג"ץ גם אם לא יחליט. הפעם אין ברירה - שיחליט לפה או לשם. אין מה לשבת עם ברוך על כוס קפה. חצי מהקפה בארץ נגמר על ישיבות איתו.

ברוך רוצה לשלוט בספורט הזה - ובמקביל לעשות לביתו דרך הספורט הזה - זה למיטב הבנתי. למה היה הדבר דומה - ליו"ר התאחדות לכדורגל שהוא גם הבעלים של קבוצה. ברוך מנהל את ממ"י. רמי לימון "בובה על חוט" (ואני יודע שהוא יעלב - התנצלותי מראש - אלו לא מילים שלי - אלו מילים של חברים שלו מהתחום - אני מכיר אותו פחות שנים). ממ"י מארגנת מירוצים - כשברוך אומר נוציא לגורם חיצוני - הוא מתכוון למיטב הבנתי "לגורם חיצוני בשליטת ממ"י. אין לי כוח לויכוחים העקרים עם האיש.

את האנרגיות שלי ושל שאר הנהגים - צריך למקד ברשות. אם יוסי ניסן יבין שמאי החלטה הרשות תשלם את אותו מחיר לפחות כמו מהחלטה לתת את ההתאחדות לסםפורטאי הראלי שעכשיו התאחדו - אז הוא יקבל החלטה.

אלון.

נ.ב.

אני כתבתי כבר לפני חודשים - והכל מתוייק פה בפורום - צריך לפנות לבג"ץ. ככה הרשות תקבל את הגב שהיא צריכה ותחזיר את מר שליט למקומו הטבעי - כמארגן.

"ליוסי יש רשימה של ספורטאינו".... איפה הם? לא באתר ממ"י... לא באירועים בשנים האחרונות (ולא בכלל - גם לפני כן - למעט רמי לימון - אפילו מר שליט לא התחרה בארץ בשום מסגרת ולמעט מה שהוא מעיד על עצמו - לא מצאתי אף אחד ממכריו שזוכר אותו מתחרה באופן סדיר כל שהוא במירוץ כל שהוא)... לא בשום מקום.

לשיטתו של ברוך שליט - אפשר היה להגיד שכל מי שעבר אי פעם "יום כיף הדרכתי בתשלום" - הוא ספורטאי ראלי!

תעשה לי טובה, ערן. אתה לא כזה תמים...

אלון

ודבר אחרון באמת - לברוך יש זכויות בספורט המוטורי - אבל כתמיד - האגו, הלשון וחמימות המוח -שורפים לו כל סיכוי להצליח. גם הפעם אני משוכנע שזה יסתיים במפח נפש שלו. הבעייה היא - שבינתיים - הוא פוגע בכולנו. הסיפור עם הפורשים עיכב אותנו בחצי שנה לפחות (לא משנה באשמת מי) - אני מקווה שהרשות לא תיתן יד לעיכוב של עוד חצי שנה בגלל אדון שליט. על זה לבד יש מספיק בשר לבג"ץ. אני לבד לא אגיש אותו - אבל אם מחר הפורשים ישתכנעו - וחבריי באירדא ישתכנעו - אז ברוך לא יהווה מכשול לזמן רב. (לפחות בעיניי זה מצחיק - האיש שטוען שכל כולו לטובת הספורט המוטורי - הוא זה שתוקע אותו).

הדברים פשוטים - אם יש לו ספורטאים - שיצטרפו להתאחדות ויצביעו - אם הוא יבחר - אני אשתוק!

זהו, מספיק להיום (אני משאיר את הבמה לברוך - ואחזור להתייחס לדברים מחרתיים לאחר ישיבת IRDA וההחלטות שיתקבלו).

אלון

פורסם

.........עד היום לא נימצא סתירה בין פעילותי הציבורית בהתנדבות לפעילותי עבור פרנסת בני ביתי אין בין השניים קשר למרות שאתה מחפש את הקשר......

ברוך

לזה הייתי חייב להתיייחס - דמגוגיה בגרוש.

עיסוקך לכאורה בהתנדבות לתחום הראלי - ועיסוקך לשם הכנסות כסף בארגון מירוצים - ב"אקדמיה לנהיגת מירוצים" בהכשרות בכסף שמוציאה ממ"י - דומה בעיניי מאד לכריש נדל"ן שרוצה לשמש "בהתנדבות" בועדת תכנון הבנייה המחוזית. דומה לרוכש קרקעות המעוניין לשבת "בהתנדבות" בועדת "הפשרות הקרקע" של מנהל מקרקעי ישראל.

ברוך - אתה יכול לעבוד על כל האנשים חלק מהזמן - אתה יכול לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן - אבל, אתה לא יכול:

1. לעבוד על כל האנשים כל הזמן.

2. אתה בטח לא יכול לעבוד עליי.

3. אני משוכנע שאתה מאמין במה שאתה כותב - ולכן זה כה עצוב לי. אם הלהט שלך היה מושקע במקומות הנכונים - כנראה היית מגיע למנוחה ולנחלה ממזמן.

פעם עוד ניסיתי לעזור לך - עשרות שעות השקעתי בנושא - יעיד חברך רמי לימון.... אתה יודע מה - הרמתי ידיים.

אבל אני בחברה טובה - גם כל מי שניסה לפניי ויתר - אולי זו משימה בילתי אפשרית.

אלון

ואם אני טועה - אתה מוזמן לתקן.

תתחיל אולי ברשימת ספורטאי ממ"י והיכן התחרו אי פעם בשנים האחרונות - ובבקשה - נשאלת שאלה ישירה - אז אל תתחמק!

אלון

(שיודע שלא יקבל תשובה לשאלה ששאל אלא למה שברוך רוצה לענות).

לילה טוב.

:wink::wink::wink:

פורסם
אני חושב שאם הייתם קוראים את התגובות של עצמכם,

הייתם נגעלים, בערך כמו 99% מהאנשים שקוראים כאן.

מספיק כבר לכתוב את כל מה שיש לכם לומר על דפי הפורומים - קפה (ואני מוכן לשלם עבורו), אין פתרון אחר !

כמה שאתה צודק ערן!

בחיית ראבו לכו תשתו קפה ודברו על זה למה פה?!?!

אני מדבר ל-כ-ו-ל-ם!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אלון!

פרט לשינאת אדם מה עוד יש לך?

בוא נרד מהמחלוקות ונתמקד בעשייה!

מעבר לכך כול שאר הדברים שאתה כותב אינם בדוקים, נכתבים כפי שכתבתי בסעיף הראשון "שינאת אדם".

אנחנו נימצאים בתקופת סליחות ואני סולח לך אתה כינוקא שסרח, ועל כך אמרו חכמינו שיש לסלוח להם כי עדין אין בהם דעת.

מטיף יקר - אתה לא שווה התיחסות לא היום לא בעבר ולא בעתיד.

ברוך

• תוכן חדש...