Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון מצב מה15.8 עבר כמעט חודש שבו האוטו לא "חתך" אפילו פעם אחת.

אבל היום בבוקר, בדרכי לעבודה, הוא החליט שהגיע הזמן להתחיל לעשות לי מחדש צרות..

אז הוא "חתך" מעט.

בדרך חזרה הנעתי רגיל, התחלתי לנסוע ואחרי 50 מטר בערך הרגשתי שהוא נחנק מעט ופתאום הוא כבה לי תוך כדי נסיעה.

עצרתי בצד, ניסיתי להניע והוא סירב להניע, אז הנעתי בדחיפה ומאז הנסיעה כרגיל.

יש לציין שאני שומר על מיכל דלק של לפחות רבע [בדרך כלל יש הרבה יותר] כדי למנוע כניסת לכלוכים.

אז אחרי כמעט חודש ללא שום בעיה,

מה הצעד שהבא שלי כיוון שאני כבר ממש מיואש מהדבר.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה נוספת..

שוב, הבעיה חוזרת מרגע לדודלי.

אתמול האוטו סירב להניע דקות ארוכות, עד ששוב פתחתי את הצינור מתחבר לקרבורטור וניקזתי מעט דלק,

לאחר מכן האוטו הניע בין רגע אבל חתך בצורה אגרסיבית וכבה לפני רמזור.

אחרי שהנעתי אותו המשכתי בנסיעה כאילו כלום לא קרה.

אני מתחיל לחשוב שכן קיימת פה בעיה חשמלית ולא משהו אחר,

הרי אם היתה סתימת דלק הוא לא היה אמור לנסוע כרגיל סתם ככה פתאום אחרי הנעה.

אני מתחיל לחשוד בכיוון מודול הצתה מכיוון שההנעות קצת קשות כשהרכב אחרי נסיעה ארוכה [או בקיצור - חם]

בדיעבד, בעבר היתה לי בעיה של הנעות וניקוז דלק מהצינור כניסה לקרבורטור פתר את הבעיה בין רגע,

הפתירה הסופית היתה אחרי החלפת המודול..

יש סיכוי שזו הבעיה?

אף אחד מלבד צביקה לא מגיב ואני בטוח שמישהו כאן יכול לעזור לי.

תודה ויום נעים.

פורסם

שלום רב!

מודול הצתה שמתחמם, וגורם לכבוי הרכב בנסיעה וקרטועים היא בעייה נפוצה ברכבי פזו לדורותיהם, אם לא תחליף מודול, לא תוכל לדעת ולפתור את הבעייה לעולם.

הקפד על החלפת מודול מקורי, ולא תחליפי או סיני.

חזור לפורום לעדכון.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האם זאת לא יכולה להיות בעיה של ואקום מכיוון מכסה מיכל הדלק? מה שמקשה על המשאבה לשאוב דלק

ועוד רעיון שבזמנו עלה אצלי היה משאבת תאוצה אם יש בתוך הקרבורוטור.

גם לי בסיטרואן הייתה את הבעיה הנ"ל מידי פעם מלכלוך שכנראה הגיע מצנרת מתפוררת, הגרגירים הקטנים האלה עשו לי צרות כאלה שהרכב היה נתקע או מטלטל אותי כמו שרק סוכן שב"כ יודע ורק החלפה של הצינור ופירוק וניקוי מוחלט של חלק מסויים (צביקה לא זוכר את השם של החלק, עשוי מנחושת מלא חרירים) פתרו את הבעיה.

כמובן שהכל בוצע בהדרכתו הטלפונית של צביקה שקיבל ממני טלפונים בכל שעות היום.

נ.ב אמנם ביצעת ניקוי קרבורטור, אבל לא מן הנמנע שהוא פשוט התלכלך שוב.

נ.ב 2 מדוע לתדלק ב 96 אם אפשר ב 95? הרכב שלי שנת 92 ואני משתמש ב 95 ללא שום בעיה.

בהצלחה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חבל על הברברת, בזמן שהרכב לא מניע, יש לבדוק האם יש ניצוץ,האם הוא עקבי, גם אם כן, האם חלוקתו לארבעת המצתים, אחידה ותקינה, אם כן, להמשיך הלאה ולבצע בדיקת מע' הדלק, האם חסר דלק ולמה.

בקיצור,, כשהאוטו לא מניע, יש לבצע איבחון, כנאמר, יתכן ומודול ההצתה לא תקין, יתכנו תקלות נוספות ואחרות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...