Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה , אל תתחילו להטיף פה , אני יודע שאפשר להיהרג,

אני לא מתכוון למצב שבוא אתה משתכר כמו חזיר.

אני מתכוון שיצאת למסעדה ואתה שותה בקבוק ,גג שניים של בירה

אחרי כמה זמן לפי החוק מותר לנהוג ,

זה חשוב לי מאוד אז אם אתם יכולים תביאו עובדות.:idea:

פורסם

אף אחד לא באמת יודע וגם אי אפשר למדוד את זה כי זה נמדד ביחד לבן אדם ולמשקל ולכמות שהוא יכול לשתות

יכול להיות מישהו שישתכר מבקבוק מסכן של בירה ויכול להיות מישהו שישתה 5 ויהיה בסדר

יש טבלת מדידה לפי משקל אני לא יודע אם היא עדיין בתוקף

פורסם

אז איך בכל זאת אפשר לדעת?!

יש מצב אתה מביא קישור לטבלה הזאתי?

פורסם

תקשיב אפילו הראו בחדשות שוטר ששאלו אותו אז כמה באמת מותר לשתות - בירה / כוס וודקה / כוס יין , והוא לא יכל בכלל לתת תשובה חד משמעית. הוא אמר שזה שונה מאדם לאדם.

אבל תראה בד"כ עדיף לשתות שליש בירה , ולחכות בערך 40 דקות ואז ההשפעה עוברת כבר.

לא ממש מומלץ לשתות יותר משליש בירה , אלא אם כן תחכה יותר זמן.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אין בעיה מבחינת החוק שתנהג מייד אחרי בקבוק בירה,

עם חצי ליטר זה גבולי, אבל סביר להניח שאם תשב אחרי זה עוד שעה ותפטפט ועד שתצא לנהוג אז גם חצי ליטר או 2 בקבוקים לא יהיו כמות בילתי חוקית

לי תמיד יצאה כמות תקינה של אלכוהול אחרי שתיית חצי ליטר בירה. ושאחרי כמה עשרות דקות ישר יצאתי לנהוג.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא צריך.

שליש בירה לא מכיל מספיק אלכוהול כדי לשכר אותך במידה כזאת שתעבור את המותר בחוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה בדוק על 100% ?

כי אני לא רוצה לקבל שלילה על טעות טיפשית שלי כשבעצם ניסיתי לא לעבור על החוק

וגם שמעתי שלא מזמן עדכנו את החוק והיום בכלל אסור אפילו כמות מזערית של אלכוהול..

פורסם

לא עדכנו שומדבר.

אם אתה שותה שליש בירה, וישר עולה להגה האלכוהול אפילו לא הספיק להכנס לך למחזור הדם.

הכבד שלך מפרק מנת אלכוהול בשעה.

אם אתה לא ילד בן 10, בגובה של 1.40 מטר ומשקל של ~40 קילו - הכבד שלך יתמודד עם כמות האלכוהול שיש בבקבוק בירה (330 מ"ל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא עדכנו שומדבר.

אם אתה שותה שליש בירה, וישר עולה להגה האלכוהול אפילו לא הספיק להכנס לך למחזור הדם.

הכבד שלך מפרק מנת אלכוהול בשעה.

אם אתה לא ילד בן 10, בגובה של 1.40 מטר ומשקל של ~40 קילו - הכבד שלך יתמודד עם כמות האלכוהול שיש בבקבוק בירה (330 מ"ל).

הכבד שלי יתמודד גם עם בקבוק ודקה , אבל אני לא בטוח שהשוטרים יתמודדו איתו :lol:

תודה רבה לכולם , עזרתם לי מאוד!!!!!!! =]

פורסם

כל בן אדם וההשפעה שלו לאלכוהול , יש בן אדם שישתנה בקבוק ויתפוס סיבוב קטן ואני ישנה 4 בקבוקים ורק יקבל סיבוב קטנטן , כל אחד ואיך שהוא מקבל את האלכוהול בדם ולכן ההשפעה אחרת.

הכי מומלץ לא לשתות טיפה אלכוהול לפני הנהיגה, יש לי חבר ששתה רק שלוק קטן מוודקה רדבול , עשו לו בדיקה אלכוהול ושללו לו את הרישיון על לגימה של וודקה רדבול שלתינוק זה לא יזיז.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תוכן חדש...