Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 944? אצלי בשכונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפתע צצה לה אתמול בשדרה התל אביבית שלנו פורשה ירוקה שנת 1988 (אני אצלם ואעלה תמונה אם מישהו מעוניין), ועוד מקומית (כלומר עם תו חניה מס' 2 של ת"א). נכון, אולי לא פאר היצירה של פורשה, אבל בכ"ז פורשה.

מעניין אם מישהו מכם יודע למי היא שייכת (בטח אין הרבה רכבים כאלה...). אולי אפילו היא של אחד מכם שהפך להיות שכן שלנו?

אגב, פעם היתה בשכונה גם STI (הצעתי לו החלפה על ה- TSI אבל הוא לא השתכנע שזה רק שיכול אותיות... :lol: ), שאירחה מידי פעם איזו EVO, אבל היא נעלמה. נותרנו רק אני והיאריס T החבוטה של איזו בחורה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכוניות פורשה הגיעו לארץ בשנות ה 70' וה 80', לרוב ביבוא אישי.

ה 944 היתה, לאחר הפסקת הייצור של ה 924, הבסיסית והזולה במכוניות החברה.

אגב, רוב הפורשה של שנות ה 70' עברו תחת ידי עו"ד תל - אביבי מפורסם למדי :-).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ככל שעו"ד אליו אתה מתייחס הוא יורם, הרי שעד כמה שאני יודע הייתה לו סה"כ 924 אחת, אותה החזיק שנים ארוכות מאד, והחליף לבוקסטר לפני עשור בערך.

עו"ד נוסף שהחזיק ב924 בזמנו, היה אמנם עו"ד, אבל ידוע בזכות אביו ז"ל שהיה אכן עו"ד ידוע מאד מאד. אותה פורשה הייתה בצבע תכלת מטאלי, נמכרה במהלך שנות ה90, נרכשה לבסוף ע"י בחור מבית שמש, שעבר איתה תאונה טראגית ממנה לא חזרה המכונית לכביש.

ה944 המדוברת, ככל שהצבע שלה יותר כחול כהה מירוק, היא אוט', הייתה לפחות שייכת לבחור שגר והחנה אותה בצפון הישן של ת,א (ולא נרחיב מעבר) ועמדה למכירה תקופה ארוכה מאד מאד (למעלה משנתיים לדעתי) בשל מחיר לא ממש הגיוני. ייתכן וסוף סוף החליפה בעלים...

HFturbo

פורסם
תיקון קטן - פתאום נזכרתי שליורם הייתה בעצם Z3 אחרי ה924, ורק אח"כ בוקסטר

לעו"ד יורם שפטל היו באותו זמן (יתכן שעדיין יש) גם בוקסטר וגם Z3. הוא הצהיר פעם בראיון איתו שהכלל אצלו במכוניות זה שיהיו להן שתי דלתות וגיר ידני.

את הפורשה הקודמת הוא רכש בזמן משפט דמניוק, עובדה שצרמה להרבה אנשים.

נתקלתי פעם בבוקסטר פתוחה באיילון מלאה במדבקות "הכל בגללך חבר" ו"חברון מאז ולתמיד".

כמובן שזה היה שפטל שנסע לו זחוח ומחוייך.

אני בטוח שאם בשטוטגארט היו יודעים שזה מה שעושים עם המכוניות שלהם הם היו מפסיקים לייצא לישראל.

פורסם
אני בטוח שאם בשטוטגארט היו יודעים שזה מה שעושים עם המכוניות שלהם הם היו מפסיקים לייצא לישראל.

בטח... ומרצדס בנתה רק אמבולנסים בזמן המלחמה...

HFturbo

פורסם

אני די אוהב את הדגם הזה, הוא מיוחד.

פעם התחננתי לאבא שלי שיקנה לי אותו כרכב ראשון (עלה בסביבות ה25000 ש"ח) אבל הוא אמר שעדיף לי להישאר עם המרצדס שהייתה לי כי יש לה ארבע דלתות...

פורסם

אז זהו, שהיא עדיין כאן, וממש לא כך נראית השכונה :-)

אגב, לדעתי הרכב לא ממש יפה, אך בהחלט מיוחד. בנוסף, מעניין אם המזגן שלה (שהרי יוצר במדינה קרה, במאה שהיתה קרה בהרבה מהנוכחית מלכתחילה) מצליח להתגבר על החלון האחורי הענקי שלה, שהופך את הרכב לחממה לגיודל בזיליקום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...