Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה עומדת בפני קניית רכב נוסף, אשר ישמש את אחותי בעיקר, לכן חובה רכב אוטומט (גם אני כבר לא יכול להשתמש בגיר רגיל כרגע :()

התקציב כאמור סובב את ה25K, עם אופציה למתוח עד 30 במידה וזה כדאי.

רציתי לדעת מה האופציות שעומדות בפני, ולאיזו מהקומפקטיות יש גיר אוטומטי עם 4 הילוכים, שאינו גיר רציף או רובוטי !

איזו תיבה יש לדייהטסו שרייד מהשנתונים 98-01 ?

איזו תיבה יש לפיאט פונטו משנת 01-02 ?

אני מעדיף לא לקנות רכב עם גיר אוטומטי בעל 3 הילוכים, אבל אם לא תהיה ברירה אז אני אחפש לה קיא פרייד.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רנו קליאו B ממודל 2002- יש MK1 וMK2 מה שדורש ממך עוד קצת גמישות בתקציב.

דייהטסו סיריון ממודל 2001 תשמור יפה מאוד על נערך שלה וגם על הכיס שלך.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

היי, סריון זה מנוע 1000 וגיר 3 הילוכים, לא ?

קליאו אני מפחד מהגיר שלה שנוטה למות ב70K ק"מ ולכן לא הזכרתי אותה, האם הפחד שלי הוא נכון ?

פורסם

לגבי הגיר של הרנו, אני מאמין שזאת מחלה של הקליאו מהדורות הישנים יותר.

לגבי הסריון, תחפש מנוע 1300, מנוע 1000 לא יספק את צרכייך בכלל...

Polo 2012

פורסם

אם אני זוכר נכון הגיר בפונטו לא יתאים לדרישותיך (בשנתונים שתיינת הוא או רגיל-הילוכים או רציף).

דווקא תיבת ההילוכים הרציפה,תתפלא,אמינה יותר מתיבת ההילוכים AL4,שבתור

חבר ותיק בפורום אתה מכיר די מקרוב.

גיר אוטומטי עם 4 הילוכים:לנטיס 98,טויוטה קורולה :97,דייהטסו שרייד (עדיפה פחות,המנוע רגיש למי ברז ולתחזוקה לקוייה).

הייתי שוקל אם היית מוצא גם סוזוקי סוויפט 96/98,קטנות,1300,מעולות,אמינות באופן יחסי וחסכוניות( לא בטוח שהגיר שם 4 הילוכים,המתן לדעות נוספות) סוזוקי בלנו גם היא אופציה ראויה 97-8 מה שנכנס בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הייתי שוקל אם היית מוצא גם סוזוקי סוויפט 96/98,קטנות,1300,מעולות,אמינות באופן יחסי וחסכוניות( לא בטוח שהגיר שם 4 הילוכים,המתן לדעות נוספות)

ראשית, לסוויפט מהשנתון הזה גיר שלושה הילוכים.

מעבר לכך, בצע חיפוש על הודעות שכתבתי בעבר בפורום זה אודות הסוויפט כדי לקבל את התרשמותי על הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי, סויפט יש לנו אחת גיר רגיל אצל דודה שלי, חשבנו לקחת אותה ולתת לאחותי את הפרייד, אבל בנתיים אנחנו מוותרים.

האם לשרייד משנת 98-01 היה גיר 4 הילוכים אוטומטי ?

האם לסריון 1300 היה גיר 4 הילוכים או 3 ?

השרייד אוטומט היא 1500 ?

יש לציין שכרגע אני מעדיף לקנות רכב קומפקטי לכן אני משאיר בצד את הלאנטיס והבלאנו.

פורסם

בדייהטסו שרייד שני דגמים של מנוע :1300 /1500 .

רגישות מנוע האלומיניום למי ברז ידועה בכל הדגמים.

ה-1500 היא הדגם של המכוניות הגדולות יותר (באורך) יותר דומה לאפלאוז.

ד"א גם אפלאוז 98/9 אם תמצא יד פרטית יכול להיות מצויין בשבילך.

הגיר עד 97 היה 3 הילוכים והחל מ-98 לאחר שינוי הצורה יש לו 4 הילוכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...