Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תריץ חיפוש על הודעות של ניר (גרין מונסטר) - תמצא את מה שאתה מחפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר,יש חשמלאי מצויין בפתח תקווה.

בשם מוטי בלס.

הייתי אצלו מס' פעמים לגבי בעיות חשמל (אלטרנטור והארקה),והשירות היה מצויין וכך גם המקצועיות שלו.

אם אתה מעוניין דבר איתי בה"פ ואני יביא לך את המס' שלו.

סטס.

פורסם

ד.ש אלטרנטורים

אלקטרו טיב

מה אתה בדיוק מחפש להגדיל את האלטרנטור או להחליף לאחד יותר גדול

שניהם בפתח תקווה ניראה לי קרוב אליך לא

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן, שנהם אני מכיר. אני צריך או להחליף או להשפר. יש לי אלטרנטור מקורי של אופל, הוא BOSH של 80A.

היתי אצל אלקטרו טיב, הוא הציה לי לקנות חדש של BOSH של 100A והוא משפר לי אותו בעוד 20 A, או לקנות משומש כזה. סכום הוא בן חדש 1200 לבן משומש הוא 1000 (בלי עבודה), ושלי נשאר אצלו :-D.

לגבי לשפר שלי ישן, הוא אמר שהוא לא יכול כי גם אם הוא משפר אותו, "משו" שם לא יחזיק הרבה מתח.???

קיצור צריך לבדוק עוד מקומות.:roll:

• תוכן חדש...